קליפ חדש לג'אנל מונה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לג'אנל מונה!

כידוע לכם, בעוד כחודש ייפתח גביע העולם לכדורגל (ע"ע המונדיאל) בברזיל - ועולם הכדורגל בהיסטריה! מי שעוד בהיסטריה הם בעלי חברות התקליטים העולמיות שמנסות למצוא את להיט המונדיאל הבא, אחרי שבמונדיאל הקודם עשתה זאת שאקירה עם Waka Waka אולי הפעם יגיע תורה של ג'אנל מונה האמריקאית שחידשה את Heroes, הקלאסיקה של דייויד בואי מ-1977, לטובת אלבום מוסיקלי של חברת פפסי למונדיאל. כאמור, זהו לא השיר הרשמי של המונדיאל אבל זה לא מחייב שהוא לא יהפוך להמנון הלא רשמי שלו.

מה אתם חושבים על השיר? מה דעתכם על הקליפ? איך הקאבר ביחס למקור? האם לבואי יש במה להתבייש או להתגאות? האם אתם רואים את הביצוע הזה הופך להמנון המונדיאל או שנשכח ממנו הרבה לפני שהוא יסתיים? הביעו את דעתכם!

DAN1EL

New member
למל"מ

א. לא חושב שהקאבר הזה לא נחוץ.
ב. הג'אנל הזאת אוברייטד בטירוף.
ג. לפחות הפעם היא השתמשה בקול שלה נכון, ובאופן שמחובר למציאות. בדרך כלל היא לא יודעת לשיר.

ערן1987

New member
זה.. חביב.. אבל זהו בעצם

הביצוע לא כריזמטי מספיק בשביל הפקה יחסית צנועה, וחבל. הייתי רוצה שהיא קצת יותר "תתפרע". הביצוע ממש לא מבייש את המקור אבל הוא גם לא מוסיף לו איזה כבוד עצום או משהו בסגנון. להיט מונדיאל זה ממש לא הולך להיות, בעיקר כי הוא לא קצבי וממכר מספיק בגרסה הזו - מה גם שדייויד בואי הוא בערך היוצר האחרון שהייתי חושב על שיר כלשהו שלו כהמנון של טורניר ספורט בסדר גודל כזה.

Showy

New member
כמו שדניאל אמר, בחירה מאוסה של קאבר

אבל קאבר חביב.
ומה שאני מאוד אוהבת בשיר הזה הוא שהוא מתפתח מהתחלה עד הסוף ואפשר לשמוע את התהליך שבואי עובר עם הקול שלו. השיר הזה הוא מרגש בטירוף בגירסא של בואי.
גם התחילה אותו מהתחלה וגם, למרות שהוא חביב, אין בו ככ הרבה רגש.
לפחות הרגש הזה שבואי מוציא מהקול המטורף שלו.

Showy

New member
*גם לא התחילה אותו מההתחלה. היא התחילה מהאמצע

Showy

New member
עכשיו אני רוצה לשמוע את המקור

ואם זה קורה לי עם קאבר, זה בדרך כלל אומר שהוא לא קאבר משהו...

למעלה