קליפ חדש לגוון סטפאני!

ערן1987

New member
קליפ חדש לגוון סטפאני!

גוון סטפאני חוזרת! כמעט 8 שנים (!) עברו מאז גוון שיחררה את אלבומה השני The Sweet Escape והנה אנחנו מקבלים את הסנונית הראשונה לקראת אלבומה השלישי שצפוי לצאת בחודשים הקרובים - תכירו את Baby Don't Lie, שיר שהופק על ידי בני בלנקו וריאן טדר שכתבו אותו עם גוון ונואל זאנקאנלה. לפני שנתיים יצא Push and Shove, אלבום הקאמבק של נו דאוט שיצא 11 שנים (!!) אחרי אלבומם הקודם. במילים אחרות, גוון אוהבת לקחת את הזמן שלה.

את הקליפ לשיר ביימה סופי מולר, מבמאיות הקליפים הפופולאריות ביותר בעשור וחצי האחרונים שעבדה עם גוון ונו דאוט לא פעם ולא פעמיים (וגם עם עוד טריליון אמנים מוכרים ומצליחים אחרים).

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? התגעגעתם לגוון? חושבים שיש לגוון מקום בעולם הפופ של 2014-15? האם השיר יצליח או לא? מה הייתם רוצים לשמוע מגוון באלבום המלא? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

DAN1EL

New member
הקליפ סתמי מינוס.

גוון הורסת.
השיר חמוד וזורם לגמרי. מאוד רדיו פריינדלי כמובן.
&nbsp
אני מרגיש שהקאמבק הזה הולך להצליח לה.
גוון איכשהו תמיד באה בטוב לאנשים, תמיד כולם בעדה, ולאחרונה היא גם קיבלה קצת אור זרקורים עכשווי בזכות ההשתתפות ב-The Voice (לא שהיא בהכרח צריכה את זה).
&nbsp
מה שכן - ע"פ הסינגל הראשון בלבד לא נראה שהיא הולכת להביא איזו בשורה מרגשת ומרעישה, אלא פשוט לעשות פופ חביב ולא מזיק שנשמע די טוב.
מצד אחד - מאכזב. היא יכולה יותר.
מצד שני - פופ חביב ולא מזיק זה הרבה מאוד, לצערי, בימינו, עם כל הזבל והזוהמה האקולוגית ששוטפת את הרדיו בשנים האחרונות, עם כל כך הרבה זמרות סתמיות, מעפנות ולא מוכשרות שצצות וצפות בשנים האחרונות בביוב הרדיופוני שלנו.
&nbsp
וחוץ מזה, כאמור, אני מדבר פה על סמך הסינגל הראשון בלבד.
אולי בהמשך היא תהיה יותר מגניבה ויצירתית.

YEEZUS

New member
לא מצליח להתלהב מהשיר הזה.

בשני האלבומים שלה היא הביאה שני סינגלים פותחים משוגעים ומוצלחים באמת, ופה זה פשוט לא קורה.
לא רק שהיא מחליפה את שאקירה ב-The Voice, היא גם לוקחת אאוטטייקס שלה.

*שרשור לא נכון

ערן1987

New member
אני לא רואה את דה ווייס האמריקאית

איך הביקורות עליה שם, טובות? המתמודדים שלה מצליחים? זה מסקרן אותי, כי הבנתי שעפים שם על פארל.

DAN1EL

New member
אין לי שמץ, גם אני לא.

כל התוכניות האלה יצאו כבר מכל החורים.

RTur

New member
חמוד, צבעוני ומדליק

לא קליפ מדהים אבל אני חושב שהוא מתכתב אחלה עם השיר ומשרת אותו בצורה טובה.
גוון מהממת!
איזה כיף שהיא חזרה.
&nbsp
אגב, שמעתי הצצה לשיר אחר שלה, Spark The Fire, והוא ממש טוב! עושה בצפר לכל הזמרות שם בחוץ על פרייזינג

https://www.youtube.com/watch?v=DrwgpFooiU0

ערן1987

New member
הפרייזינג של גוון תמיד היה אחד המגניבים

בתעשייה. לצערי ההצצה שצירפת כבר ירדה, אצטרך לחכות לשיר המלא ):

Drunk in Love

New member
קליפ סתמי. אהבתי את הרעיון אבל הביצוע די בינוני ולא מעניין.

השיר גדל עלי! אני חושב שיש לו אחלה הפקה (Ryan Tedder, Benny Blanco) ושכשיר פופ הוא עושה את העבודה בצורה מעולה. זאת אחלה בחירה לסינגל קאמבק.

ערן1987

New member
זה קליפ מכוער פצצות אבל טוב שהיא חזרה

אני זוכר שכשהיא הוציאה את LAMB עפתי עליו בטירוף וחשבתי שזה ביזיון שהיא לא זכתה עליו אפילו בגראמי 1! הו וול..
&nbsp
בכל מקרה, מאוד התגעגעתי ואני שמח שהיא עושה את זה עם שיר שהוא לגמרי גוון. שיר כיפי שגדל משמיעה לשמיעה שאני ממש מקווה שיצליח ויקמבק אותה כמו שצריך, כי מגיע לה.

לא התגעגעתי, שיר סתמי, קאמבק מיותר

מה עוד שגם בעולם הפופ של היום אין לה מקום. כבר לא מעריכים היום אמנים שפעלו בסוף שנות התשעים/תחילת ה-2000. כל מי שניסה להתקמבק נכשל מסחרית.

למעלה