קליפ חדש לגוון סטפאני!

ערן1987

New member
קליפ חדש לגוון סטפאני!

אחרי הפלופ של Baby Don't Lie מנסה גוון סטפאני לשחרר להיט עם Spark The Fire, הסינגל החדש שלה שהופק על ידי פארל האחד והיחיד שקיבל עכשיו קליפ משלו שבויים על ידי סופי מולר האגדית. שני השירים לקוחים מאלבומה השלישי של גוון שצפוי לצאת בקרוב.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם הוא יהפוך ללהיט? האם גוון איבדה את זה? איך ההפקה הפארלית? קיצר, הכריעו!

Music Man XD

New member
חלש לטעמי.

השיר פשוט לא מספיק טוב.
יש בקליפ כמה רעיונות מגניבים אבל הוא קצת מבולגן.

RTur

New member
אהבתי!

אוהב את הטראק הזה, הקליפ משרת אותו נפלא. צבעוני ומגניב ממש.
איך זה הגיוני שאין הבדל באיך שהיא נראית בין הקליפ הזה לבין דונט ספיק? חח היא לא מזדקנת

ערן1987

New member
אני ודניאל דיברנו על זה לא מזמן

התיאוריה שלנו היא שהיא ופארל נפגשו במעין הנעורים הנצחי, שרק הם יודעים איפה הוא נמצא, ושמאז הם התחברו והחליטו לשמור על הסוד המשותף שלהם עד יום מותם.
&nbsp
הגיוני, לא?

DAN1EL

New member
אני אמרתי שהיא, קיילי מינוג, ועוד כמה

שותות דם של בתולות כל בוקר.

ערן1987

New member
למה זה מאעפן, למה? :/

אוף, זה כל כך מתסכל! שני כישרונות ענקיים שעושים שת"פ מעורר ציפיה, וממש לא בפעם הראשונה, וזו התוצאה? כאילו, באמת? זה תקוע, זה לא זורם, זה לא מעניין, זה אפילו מציק. זה מזכיר לי את Orange County Girl מהאלבום השני שלה, שהוא כנראה השיר הכי רע שלה, וזו לא מחמאה. איום ונורא, באמת.
&nbsp
גם הקליפ - כל כך מכוער! עוד איכשהו הבנתי את זה ב-Baby Don't Lie אבל אין לי הסבר לזה כאן.

Drunk in Love

New member
השיר הזה - בהתחלה חשבתי שאני אוהב מאוד, או לפחות רק אוהב,

כרגע אני חושב שהוא סביר למדי ומתקתק אבל הבעיה שלו היא בעיה שחוזרת על עצמה במספר הפקות של פארל בשנים האחרונות ואולי גם בכלל - זה מונוטוני וריפיטיטיבי בצורה די בלתי נסבלת, שורת הפזמון ''who got the lighter, let's spark the fire'' בשום אופן לא חזקה מספיק בשביל להחזיק פזמון שלם או שיר בכלל, זה מזכיר את מקרה ATM Jam המביך של אזיליה בנקס, שאגב, עשתה בשכל ובסופו של דבר לא הכניסה אותו לאלבום שלה. השיר של גוואן הרבה יותר טוב אבל הוא גם די מזולזל וחוץ מאטיטיוד ומלחן מגניב בחלקים מסוימים הוא לא שווה משהו.
הקליפ דווקא לגמרי לא רע. אני חושב שהאנימציה חביבה ממש והוא עשוי מצוין מבחינת השילוב של החי והריאלי והמצויר בצד השני, מה שאני פחות אהבתי זה את קטעי המועדון שהרגישו לי מאוד ממוחזרים ולעוסים, ובאמת, די! מיצו את הלוקיישן הזה בקליפים מכל הכיוונים. גוואן ופארל נראים מעולה, הסוף של הקליפ נהדר.

Drunk in Love

New member
חסר לו שהוא זלזל בהפקה שלו עם כריסטינה!

מחזיק אצבעות שההפקה שלו לאלבום של כריסטינה היא לפחות ברמה של Can't Rely on You של פלומה פיית' שהיה יכול לשבת עליה מעולה, אגב.

DAN1EL

New member
יותר ממה שהיא מזלזלת בקריירה שלה בשנים האחרונות?

זה בלתי אפשרי.
&nbsp
אחרי הפקות הפח שהיא הקליטה עם מקס מרטין וחבריהם - גם הפקה בינונית של פארל תהיה שיפור.

Drunk in Love

New member
לא רלוונטי מבחינתי, עדיין יש לה הבלחות טובות גם כשהאלבומים

מזולזלים. זו כריסטינה, אני אוהב אותה ותמיד אחכה לשמוע מוזיקה חדשה ממנה וגם אצפה שזה יהיה טוב ושווה את ההמתנה.

Music Man XD

New member
אותי אישית מעציב שמדובר ב"הבלחות".

זה לא אמור להיות ככה. אלבומים ממוצעים ש"במקרה" מסתננים אליהם כמה שירים טבים. היא מוכשרת, היא מסוגלת.

Drunk in Love

New member
מוכשרת ומסוגלת אבל הנמיכה את הציפיות של המעריצים שלה לרצפה.

אני אישית חושב ש- Your Body הוא שיר פופ נהדר שרק משתבח עם הזמן וטוב יותר מהמון הפקות של פארל, אבל ברור לי שזוהי לא המוזיקה שהיא צריכה לעסוק בה, ושהיא הרבה יותר מעל זה.
אני מקווה שמשהו אצלה ישתנה באלבום הקרוב למרות שאי אפשר להסתיר את הספק והסקפטיות בנוגע לזה, אחרי שידוע שכבר כמה שנים שהקריירה המוזיקלית שלה מעניינת אותה הכי פחות. אשכרה אם מוזיקה הייתה בשבילה לנשמה, בעשור הזה לבינתיים היא התעסקה רק בחלטורת מוזיקליות שיכניסו לה כסף וכביכול ב''לרצות'' את המעריצים (מתקופת פוסט-ביוניק). זאת חתיכת באסה כי היא עדיין צעירה ומסוגלת ונדמה שכבר לא בא לה על זה.

Music Man XD

New member
YB זה שיר פח, אני חייב להודות.

הוא היה כיפי לשתי דקות כשהוא יצא, כי זה שיר חדש של כריסטינה, וזה מרגש, והקליפ מעולה לטעמי - אבל הוא ממש לא שרד את מבחן הזמן. ובקושי עבר זמן!
&nbsp
לכריסטינה יש שירי פופ מעולים בקטלוג, היא יודעת בדיוק מה זה. YB ממש לא עומד לצד ANOM, שיר פופ מבריק וכנראה חד פעמי, MM המושלם, Beautiful, בלדת פופ מבריקה בהגדרתה, וכו'.
&nbsp
אין תירוצים!
&nbsp
גם אני סקפטי, וגם לי אין ציפיות. אני רק אומר שהיא כבר הוכיחה שהיא מסוגלת. האלבום האחרון שלה פשוט לא טוב. הדעה שלי הייתה חיובית יותר כשהוא יצא, אבל כשאני מסתכל על זה עכשיו, מפוכח יותר וב"רטרוספקט" - זה לא אלבום טוב, וכמעט אף שיר ממנו לא שרד אצלי.
&nbsp
&nbsp

Drunk in Love

New member
זה שיר פופ מעולה לסוגו, ואני יכול ומסוגל ליהנות מהז'אנר

כשהוא עשוי טוב כמובן, ולכן בעיני הוא מצוין וכריסטינה לגמרי הוסיפה לו נפח עם הווקאלס וצבע הקול שלה. בשבילי הוא משירי הפופ הטובים ביותר שהיא הקליטה.

Music Man XD

New member
אנחנו מדברים על YB?

אם כן, תרשה לי שלא להסכים, ואף להתנגד נחרצות.
כשאתה אומר דבר כזה, אתה "מעליב" את השירים הטובים באמת שלה, ויש לא מעט כאלה!
&nbsp
מה זה "טוב לסוגו"? אם "הסוג שלו" זה טראש, כן, הוא טוב לסוגו.
אני לא נהנה מלכתוב את הדברים האלה, אבל זו האמת

DAN1EL

New member
נראה לי שאם זה היה יוצא ב-2005

ולא (כמעט) ב-2015, כולנו היינו יותר מתלהבים.
אבל אנחנו יודעים שפארל וגוון יכולים הרבה יותר, ולכן זה מאכזב.
&nbsp
וכמו שאמרתי בעבר: זה לא רדיו פריינדלי בעליל, והרדיו לא יגע בזה במקל. אני לא מאמין שהיא שחררה את זה כסינגל.
אופתע מאוד אם זה יצליח.

ערן1987

New member
זה בהחלט לא רדיו פרינדלי

אבל זה לא פרינדלי בכלל, זה פשוט רע.

למעלה