קליפ חדש לג'ניפר הדסון עם T.I!

ערן1987

New member
קליפ חדש לג'ניפר הדסון עם T.I!

הזמרת-שחקנית זוכת האוסקר והגראמי צפויה לשחרר בחודשים הקרובים את אלבומה השלישי שעוד לא זכה לשם אך כן זוכה לקליפ ראשון שלקוח מהסינגל הראשון ממנו, I Can't Describe (The Way I Feel), בו מארחת הדסון את הראפר המצליח T.I. האלבום ייצא כ-3 שנים אחרי אלבומה השני I Remember Me ושזכה להצלחה נאה.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? איך שינוי הכיוון המוסיקלי של ג'ניפר ביחס לחומרים הקודמים שלה? איך שיתוף הפעולה שלה עם T.I?

RTur

New member
רק הפעלתי והגרוב תפס אותי על ההתחלה

RTur

New member
ואחרי ששמעתי אותו עד הסוף

יש לו אחלה גרוב וכיף להאזין לו. גרם לי להתחיל לרקוד כבר אחרי 4 שניות.
אבל אחרי שנרגעתי מה"first impression" הוא קצת לא ממומש עד הסוף. נתחיל מזה שלמרות שיחסית למה שרגילים לשמוע מג'ניפר האדסון היא די רגועה מבחינת השירה ולא צועקת את נשמתה, אבל נראה לי שטקסט כזה "פלרטטני" צריך להיות מבוצע ברכות יותר ואיפשהו לקראת אמצע השיר כשהתחלתי כבר לקלוט יותר את הטקסט (כי מבחינת ההפקה זה די קופי-פייסט לאורך כל השיר) פתאום זה קצת הפריע לי.
בנוסף אני לא יודע אם זה השיר המלא או שהוא קוצר לגרסת רדיו/קליפ אבל הסוף שלו פשוט נקטע וזה מרגיש גם לא פתור ולא גמור.

Rud3 Boi

New member
ואוו איזה שווים הבחורים בקליפ!!!!!!!!

כולם יודעים שאני ממש בקטע של אפרו-אמריקאים....

YEEZUS

New member
נשמע כמו אמריקן בוי גרסת 2014.

חשבתי שאני אשנא את זה, אבל דווקא נהניתי מהשיר.

ARTPOP

New member
היא הכי משעממת בעולם. השיר דווקא סביר.

לא מסעיר או יוצא דופן, פשוט נעים לשמיעה.
האלבום הקודם שלה היה כדור שינה בלתי נגמר.

ARTPOP

New member
ומה נסגר עם העולם?

פעם אמנים היו משחררים אלבומים בקצב של אלבום אחד פר שנה-שנתיים (ברוב המקרים), היום מחכים 3-4 שנים בין אלבום לאלבום.
אני באמת לא מצליח להבין ממה זה נובע השינוי הזה

ערן1987

New member
אל תשכח גם שהיא משחקת בסרטים

אמנם מאז האוסקר היא דווקא לא השתתפה באיזשהו סרט באותו סדר גודל אבל היא עדיין משתתפת בסרטים

ערן1987

New member
היא אחת הזמרות הכי מפוספסות בשנים האחרונות

הקול הענקי שלה מתבזבז על שירי אר'נ'בי קיטשיים ובנאליים וכשהיא מנסה לעשות משהו קצבי כמו זה התוצאה עצמה פשוט לא מעניינת. יש לי את אלבום הבכורה שלה, קניתי אותו כשהייתי בארה"ב לפני כמה שנים טובות, והוא חביב והכל אבל שירי האר'נ'בי הבנאליים פשוט הרסו אותו.

בינינו, ובואו נודה באמת המרה, היא זכתה אז בכל אותם פרסי גראמי רק כי ריחמו עליה בגלל מה שקרה למשפחה שלה. לא נעים להגיד את זה אבל זו האמת המאוד מרה.

למעלה