קליפ חדש לג'ניפר לופז עם איגי אזליה!

RTur

New member
מה. זה. החרא. הזה. ?!

אני לא מאמין שבזבזתי על זה את הזמן שלי. ואני חשבתי שאנקונדה גרוע... אנקונדה צריך לקבל גראמי ליד הדבר הזה

ערן1987

New member
זו ג'ניפר לופז עם איגי

אני מתפלא שזה לא ה-ר-ב-ה יותר גרוע ממה שזה באמת

RTur

New member
תראה..

נכון, לא ציפיתי ליותר מדי אבל בכל זאת, לג'ניפר יש רזומה לא קטן של שירי פופ מצויינים. הם אולי לא הדבר הכי מקורי, גאוני ואיכותי שיש אבל היא עדיין סיפקה במשך תקופה ארוכה אחלה שירי פופ שממש כיף לשמוע - If You Had My Love, I'm Glad, Let's Get Loud, Hold It Don't Drop It, Jenny From The Block ועוד.. אז לא ציפיתי שהיא תביא פה איזו הברקה אבל כן ציפיתי שתשמור על איזושהי רמה שמתאימה לעצמה. רציתי שיר פופ קליל שלפחות אפשר יהיה להינות ממנו בשביל הכיף שלי.
&nbsp
את איגי אני בכלל לא מכיר מלבד השיר עם אריאנה (שהוא אחלה בסה"כ) ויצא לי לשמוע בחצי אוזן את Fancy שנשמע כמו שיר גנוז מהאלבום של גוון סטפני (שגם זה לא רע) אז ממנה אין לי בכלל שום ציפיות.
&nbsp
בתכל'ס מה קיבלתי? אין פה כלום. לא מילים, לא לחן, לא עיבוד ולא הפקה. אז יופי, יש לג'ניפר (עדיין) אחלה תחת. את זה כבר ידעתי קודם.

ערן1987

New member
אני לא זוכר מתי ג'ניפר עשתה שיר פופ טוב באמת בפעם האחרונה

שים לב שכל השירים שציינת הגיעו בטווח של שנים מסוימות - זה אומר המון על המוסיקה שלה.
&nbsp
ואני חייב להגיד שעכשיו, אחרי שראיתי את התחת של ג'ניפר בערך מכל זווית אפשרית, זה מרגיש לי שהוא מאוד אובררייטד

איגי אזליה

שיר צפצפני שבחלקו נשמע מועתק/מסומפל משיר אחד שלא עולה לי שמו כרגע לראש.

DAN1EL

New member
אהבתי!

סתם, לא.

&nbsp
&nbsp
&nbsp
אני לא יודע מה להגיד.
הממ.
&nbsp
אהבתי את הקליפ.
&nbsp
אגב, אני זוכר במעורפל שאמרו פעם שדיפלו הפיק את זה, אבל נראה לי שזה לא נכון.

ערן1987

New member
זה מרגיש לי כמו פארודיה

נשבע לכם, אני לא צוחק. פארודיה שצוחקת על "אנקונדה" של ניקי מינאג' ועל הדואט של ריהאנה ושאקירה. אל תגידו שאתם לא רואים את זה.
&nbsp
תגידו לי רגע.
&nbsp
מה.
זה.
החרא.
הזה.
מה.
?????.

Music Man XD

New member
שתיהן נראות מעולה.

אבל זה קליפ זול ומעפן. מבחינת אסתטיקה, אין פה כלום. רק תחת שמצולם מזוויות לא משהו, תאורה לא משהו ועריכה לא משהו.
&nbsp
זה זול, כמו רוב הקריירה של ג'יי-לו. ואיגי לא כזו טובה, אני מצטער.

למעלה