קליפ חדש לג'סטין טימברלייק!

ערן1987

New member
קליפ חדש לג'סטין טימברלייק!

לפני כחצי שנה יצא החלק השני של The 20/20 Experience, צמד האלבומים שג'סטין טימברלייק שיחרר בשנה שעברה ושזכו להצלחה מסחרית יפה (גם אם החלק השני הצליח פחות מהראשון הוא עדיין מכר בארה"ב מעל ל-820 אלף עותקים), ולמקרה והספקתם לשכוח זאת הוא משחרר את הקליפ לסינגל החדש Not A Bad Thing שהוא מעין סרט דוקומנטרי על מציאת אהבה.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? הוא מדובר בלהיט? האם השיר גורם לכם לרצות ללכת להופעה של ג'סטין בארץ שתתקיים ב-28/5?

LiRs Lullaby

New member
רעיון מקורי ויפה

אבל הביצוע קצת מונע מהשיר את הזרימה הטבעית שלו. אני מרגישה כאילו אני צופה בפרסומת לוולנטיינס דיי. פרסומת ארוכה במיוחד. בלי אפשרות לדלג.

זה לא גורם לי לרצות ללכת להופעה שלו. מה אני אעשה, עבורי הוא תמיד ישאר זכרון ילדות מגיל 13, לא משנה מה הוא יעשה.... אנסינק וזה

ערן1987

New member
חח אנשים כבר שכחו שג'סטין היה בכלל באן*סינק!

הוא כבר מזמןןןןןןןןן מעבר לזה מכל כך הרבה בחינות

ערן1987

New member
אוי, כל כך הולכים לחרוש ת'שיר הזה בארץ בתקופה

הקרובה חחח
הוא דווקא חביב, חמוד כזה. לא משהו שמתאים לפופ הג'סטיני, אבל לא רע בסה"כ.

אני מודה, הקליפ סופר-קיטשי ובנאלי אבל ה וא ממש חמוד והסיפורים האישיים ממש עבדו עליי.. וכן, אני סקרן לראות אם הם ימצאו את הזוג הזה או לא חח

YEEZUS

New member
יאללה, שיעזוב אותנו לעוד 7 שנים.

הוא ממש נמאס עלי.

YEEZUS

New member
האלבום הראשון שהוא הוציא שנה שעברה היה טוב,

אבל כבר אחרי חודשיים לא שמעתי אותו בכלל. אין לו חיי מדף. גם בשמיעות הראשונות היו לי בעיות איתו - שירים שאין להם שום הצדקה להיות כל כך ארוכים.

האלבום השני היה אוסף של שאריות לא מוצלחות שהוא אסף לאורך הקריירה שלו (חוץ מ-You Got It On שזה שיר מבריק).
השיר הזה למשל הוא הכי סתם שיש ובגלל הקליפ המתחנף והמעצבן בא המירמור הזה.

אני אוהב את טימברלייק ואני גם אלך להופעה שלו, אבל די, שיסיים עם האלבומים האלה ויתן לעצמו ולנו הפסקה.

ערן1987

New member
עוד לא שמעתי את האלבום השני מ-13' אז אני

לא יכול להגיד אם אני מסכים איתך או לא, אבל אלה טענות ששמעתי בערך בכל מקום.. השאלה אם האלבום מרגיש כאילו הוא מצליח לעמוד בפני עצמו, בלי החלק הראשון, או שהוא תמיד יעמוד בצל של הראשון - לטובה ולרעה.

DAN1EL

New member
הוא לא נמאס אבל הוא פשוט לא מעניין.

אישית אפילו אין לי כוח להיכנס לקישור של הקליפ.

האלבום האחרון שלו הוא תעודת עניות לטימבאלנד, ותכלס גם לג'סטין עצמו, שהפציץ בתחילת קריירת הסולו שלו עם הפקות סולו מפחידות של טימבאלנד והנפטונז.

RTur

New member
אממ..

אני אמנם אוהב את ההמבורגר שלי Well Done אבל קליפים לא אמורים להיות כאלה, עשויים יתר על המידה. אני לא יכול להתייחס לזה כקליפ לשיר.
כל העריכה והסאונד והמכלול השלם נראה יותר כמו מעין סרט דוקומנטרי מלוטש מדי ו"עשוי" מדי. איפה השיר בכלל? בקושי שומעים אותו בכלל הוא ברקע בווליום מ-מ-ש חלש. אני זוכר בזמנו שהיה דיון על הקליפ Papi של ג'ניפר לופז שהיה נראה גם כמו סרט קומדיה רומנטית ושהשיר נעלם ברקע? אז פה זה הרבההההההה יותר חמור.
לא עבד עליי. סורי ג'סטין.

RTur

New member
לא לא. אני שונא שיש לי אדום בהמבורגר

מדיום/מדיום-וול גם יוצא מושי כזה, אני שונא את המרקם הזה בפה. אני תמיד דואג להקצין את התיאור שלי למלצרים כשאני מזמין המבורגר - "וול דאן שחור אובמה"
כדי שיבינו שאם יש לי קצת אדום בפנים אני מחזיר את זה. שלא יעזו להרוס לי את ההמבורגר, זה יכול לבאס לי את כל היום
יש איזו מסעדה בבאר שבע שמאז שהם הרסו לי את חוויית ההמבורגר אני לא הולך לשם יותר.

DAN1EL

New member
אבל אם זה לא מספיק עשוי

תמיד אפשר להחזיר.
המקרה ההפוך הוא יותר בעייתי.

DAN1EL

New member
אני מתכוון שזה לא כזה נורא אם לא יהיה עשוי

כי תמיד אפשר להחזיר, זה לא שמשהו נהרס כמו שאתה מציג את זה.
זה לא בלתי הפיך...זו הכוונה.

RTur

New member
אז במסעדה ההיא שציינתי החזרתי פעמיים

וזה עדיין היה אדום. איכס.

למעלה