קליפ חדש לג'סי ג'יי!

ערן1987

New member
קליפ חדש לג'סי ג'יי!

לסינגל החדש של ג'סי ג'יי קוראים Masterpiece ולמרות שזה ברור לכולם שהוא ממש לא מאסטרפיס - מה דעתכם עליו ועל הקליפ שלו?

Drunk in Love

New member
למה ככה? שיר מצוין וקליפ חביב לגמרי. כשהיא רוצה היא טובה.

חוץ מהפקה ממוחזרת ודי unispired זה אחד הטובים שלה. מזכיר את השיאים של אלבום הבכורה.

ערן1987

New member
אתה יודע מה קלטתי שהיא שרה

בתחילת השיר? if you don't like my sound you can turn it down

ערן1987

New member
מאוד מפתיע לטובה

ממש חביבתי אותה בתקופת האלבום הראשון שלה אבל באלבום השני שלה, וגם בעצם בתקופת "באנג באנג" (שאפו על המועמדות לגראמי!), מאוד ירד לי ממנה - אבל היא הוכיחה לי שהיא יכולה ליצור שיר מאוד כיפי כשהיא רוצה. כן, זה לא מקורי בשיט, אבל זה עשוי טוב ומוצלח. הייתי שומע אותו שוב מבחירה.

ערן1987

New member
קלטתי משהו קורע מביצוע שלה ל"באנג באנג"

ב-AMA, צירפתי את הוידאו פה בהודעה.. תראו את סם סמית' ב-00:32
!!! הוא כזה, "אוי לא, בחורה! אני לא יודע מה לעשות איתן!"
!!! הרג אותי חחח

ושאפו ללורד (שלגמרי רוקדת כמו לורד בהופעה
) ולטיילור שיודעות את המילים בע"פ וזורמות עם ג'סי חח

RTur

New member
יש לי קראש עליה לאחרונה

היא ווקאליסטית אדירה והשליטה שלה בקול שלה מעוררת קנאה ואני ממש אוהב איך שהיא בלייב וממש נהנה לראות הופעות שלה.
האלבום החדש שלה אצלי באוטו בשבועות האחרונים ואני די נהנה ממנו. הוא לא מדהים בצורה בלתי רגילה ויש בו כמה שירים שמרגישים לי סתם פילרים אבל בגדול הוא מצליח לעבוד לי ויש שם כמות נכבדת של שירים מגניבים וכיפיים שעשויים ממש לטעמי.
ספציפית מ"מאסטרפיס" אני דווקא פחות מתלהב, למרות שהוא כן נמצא אצלי בצד של השירים הטובים באלבום, עדיין מתוך הטובים הוא די חלש לדעתי.
הייתי מעדיף שAin't Been Done נגיד היה יוצא במקומו. גם Seal Me With A Kiss שהוא ממש השפעה ממאריה של הניינטיז והוא מעולה.

למעלה