קליפ חדש לדיימון אלברן!

ערן1987

New member
קליפ חדש לדיימון אלברן!

כן כן, אתם קוראים נכון - דיימון אלברן, האיש שעומד מאחורי בלר והגורילאז (ועוד מיליארד הרכבים/פרויקטים מוסיקליים שונים), משחרר סוף סוף את אלבום הבכורה שלו (תלוי, בעצם, איך אתם מגדירים פרויקטים שונים עליהם עבד בשנים האחרונות) Everyday Robots ב-28/4 (יום ההולדת שלי
) ששיר הנושא שלו הוא הסינגל הראשון ממנו שזוכה לקליפ משל עצמו. הידד, הידד!

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? איך השיר נשמע ביחס לדברים האחרים שדיימון יצר במהלך השנים? האם אתם מצפים לאלבום הזה או שתחכו לפרויקטים אחרים של דיימון?

DAN1EL

New member
קליפ מגניב והזוי.

השיר - מעניין. הפקה מינימליסטית יחסית. צריך להתרגל.
מקווה שיש לו דברים יותר מעניינים בשרוול לקראת האלבום עצמו.

אני באמת חושב שאלברן הוא אחד האנשים הכי מוכשרים בפלנטה, הוא מוזיקאי מחונן, יוצר אדיר.
חבל רק שהוא עוכר-ישראל.

ערן1987

New member
זכרתי שהוא פעם החרים את ישראל

אז חיפשתי את השם שלו בגוגל - התוצאה השנייה הייתה damon albarn israel! חח.. אז הוא החרים את ישראל כחלק מהגורילאז, אבל גם הפיקסיז עשו את זה והם בכל זאת מגיעים לארץ בקרוב אז מי יודע..

אבל כן, הוא מוסיקאי סופר-מחונן שניכן בכישרון מוסיקלי נדיר.

DAN1EL

New member
הוא ידוע בתור מי שלא רק החרים את ישראל

עם הגורילאז, אלא גם מתקשר לאמנים בריטיים שאמורים להופיע בארץ ומבקש מהם לבטל את הגעתם.

השמועה היא שהוא אחראי לביטול של ה-XX (אם כי ההגעה שלהם מעולם לא הייתה רשמית וכל הסיפור היה מוזר מלכתחילה).
אולי הם הקשיבו לו בגלל הקאבר האדיר שהוא עשה ל"קריסטלייזד"...

ערן1987

New member
וואלה! את זה לא ידעתי.. מאכזב מאוד

זה מבאס האמת ומאוד מוריד מערכו בעיניי

YEEZUS

New member
אהבתי מ-א-ו-ד את השיר!

בקליפ לא צפיתי, אין לי כוח כרגע.
אבל ואו, איזה שיר מעולה! בהחלט מצפה לאלבום.

דרך אגב, יש לבלר אלבום ששווה לשמוע?

DAN1EL

New member
נראה לי שכדאי להתחיל מ-Parklife,

אבל שווה לשמוע את כל הדיסקוגרפיה שלהם.

ערן1987

New member
כמה תותח יכול בנאדם אחד להיות?

גורילאז, בלר, ההרכב ההוא שנקרא "דה קווין.." שקר-כלשהו, עוד מיליון פרויקטי צד - יש משהו טוב שהוא לא יודע לעשות?

זה נשמע כמו אחד מהשירים האלקטרוניים המוזרים של רדיוהד רק בגרסה קצת יותר ידידותית לאוזן, גם אם זה משום מה לא השיר הכי מיינסטרימי בעולם. השיר הזה גרם לי לרצות לחכות לאלבום המלא בתקווה שיהיה מעניין בדיוק כמו השיר הזה.

גורילאז אדירים, לבלר לא התחברתי

והשיר הזה נשמע כמו גרסה אפילו יותר הזויה של גורילאז, מה שקצת חבל כי אני דווקא אוהב את השירים היותר רגילים שלהם, ובאמת לא השתגעתי על השיר. בכל זאת מצפה לאלבום.

למעלה