קליפ חדש לטיילור סוויפט עם קנדריק למאר!

ערן1987

New member
קליפ חדש לטיילור סוויפט עם קנדריק למאר!

קצת יותר מחצי שנה עברה מאז שיחררה טיילור סוויפט את "1989", אלבומה החמישי שזכה להצלחה מסחרית (רק בארה"ב הוא כבר מכר מעל ל-4.6 מיליון עותקים) וביקורתית גדולה מאוד ושממנו הכרנו כבר את הלהיטים Shake It Off, Style ו-Blank Space. עכשיו משחררת סוויפט את הקליפ ל-Bad Blood, הסינגל החדש שלה שבגרסתו החדשה מקבל את עזרתו של לא אחר מאשר קנדריק למאר, הראפר המבוקש שטיילור כבר הצהירה בעבר כמה היא אוהבת אותו.

הקליפ המושקע ועתיר האפקטים כולל הרבה אורחות רבות מעולם הבידור בהן תמצאו את סלינה גומז, היילי וויליאמס (סולנית פאראמור), אלי גולדינג, היילי סטיינפילד ("אומץ אמיתי"), לינה דנהאם ("בנות"), ג'סיקה אלבה, אלן פומפאו ("האנטומיה של גריי"), סינדי קרופורד, מארישקה הארגיטיי ("חוק וסדר: מדור מיוחד") ורבות אחרות.

מה אתם חושבים על השיר? וכמובן, מה דעתכם על הקליפ המושקע? האם כל האורחות והתקציב הרב שהושקע בקליפ שווה את המאמץ? איך השת"פ בין טיילור לקנדריק? האם השיר יהפוך ללהיט גדול נוסף של טיילור או שלמרות כל הבאזז סביבו הוא ייכשל? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות!

YEEZUS

New member
השיר המקורי לא רע בכלל, ועכשיו גם קנדריק שידרג אותו.

היו פעמים שמצאתי את עצמי בעבר מקשיב לשיר הזה, כי באמת יש לה כמה שירים נחמדים באלבום הזה.
אבל הקליפ כל כך מבוזבז ועשוי רע. לפי כל התמונות פרומו הייתי בטוח שהם יעשו קליפ שמושפע מסן סיטי, ומה שיצא להם זה סתם גרסה של מגמת קולנוע לקיל ביל.
באמת, זה עשוי כל כך רע. היא אספה כל כך הרבה מפורסמים לקליפ כזה פשוט, ועוד נתנה לכל אחד תפקיד ושם... בשביל מה?
אני חושב שהבעיה מתחילה בזה שהקליפ קצר מדי ושהיא עבדה עם הבמאי הלא נכון לקליפ כזה.
&nbsp
בקיצור, קליפ מעפן.

ערן1987

New member
ניסיתי לחפש את המקור בכל רחבי יוטיוב

ופשוט לא מצאתי! חח סאמק, איזה מתסכל זה

&nbsp
גם אני חשבתי שהיא תעשה קליפ שיושפע מ"סין סיטי" ו"קיל ביל", אבל איזה, זה כל כך קטן ומינורי שפשוט לא רואים את זה. זה אחד הקליפים הכי מפוספסים אי פעם, לא פחות. יש לה פה קאסט נוצץ מאוד וכולו מתבזבז על 2-3 שניות שמראים כל דמות וזהו. מה הקטע? למה לא להכניס קצת עלילה? אז וואו, ייצא לך קליפ של יותר מ-4 דקות, וואו! ליידי גאגא הוכיחה בשנים האחרונות שאם הקליפ עשוי טוב (וגם כמובן השיר שמלווה אותו) אז הקהל פשוט יעוף על זה.
&nbsp
לפחות השיר כיפי ומהנה וגם קנדריק עושה את העבודה שלו כמו שצריך. אבל דאמט, למה הקליפ כזה מבובזבז, למה?

למעלה