קליפ חדש ללאנה דל ריי!

ערן1987

New member
קליפ חדש ללאנה דל ריי!

לפני כחודש וחצי שיחררה לאנה דל ריי את אלבומה המצליח Ultraviolence שזוכה להצלחה ביקורתית יפה מאוד (כמה מבקרי ומגזיני מוסיקה מוערכים מחשיבים אותו כאחד המצטיינים של השנה עד כה) והנה, כדי שלא נשכח ממנו, היא משחררת את הקליפ לשיר הנושא שלו. להזכירכם, דל ריי תופיע בישראל ב-20/8 במרכז הירידים, בהנחה וגם ההופעה הזו לא תבוטל בגלל המצב הבטחוני.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם השיר גורם לכם לרצות ללכת להופעה שלה? האם לדעתכם ההופעה שלה תבוטל או שתתקיים כרגיל?

2Dirrty4U

New member
אני בעיקר חושבת שמערכת ההודעות החדשה

נורא נורא מעצבנת והצגת התמונות מפגרת.
&nbsp
הא, שיר משעמם.
אלבום משעמם עוד יותר.
קליפ חופר חסר פואנטה.

ערן1987

New member
היא באמת מציגה את התמונה בצורה מכוערת

בהתחלה חשבתי שאולי זה פאק במחשב שלי אבל אז הבנתי - לא, לא. פאק של תפוז.

Drunk in Love

New member
זה אלבום מהמם! והשיר נפלא נפלא.

מחר אצפה בקליפ למרות שיש לי הרגשה שאשתעמם.

ערן1987

New member
היא מעצבנת אותי בזיג-זג המוסיקלי שלה

פעם היא יוצרת שירים משעממים כמו West Coast ו-Video Tape ופעם היא משחררת דברים מקסימים כמו Young and Beautiful והשיר הזה. כאילו, מה נסגר? תשמרי על אחידות מוסיקלית כלשהי, משהו. זה שיר מקסים, באמת, אבל אני כבר לא יכול להרגיש שאני מתחבר אליה כי אני יודע שכבר ב"רגע" הבא היא תאכזב אותי.
&nbsp
אבל הקליפ משעמם תחת, זה כן.

Music Man XD

New member
מה באמת עם כל ההופעות של הקיץ?

הבנתי שהבאקסטריט בויז ביטלו, וגם פול סימון?

ערן1987

New member
ניל יאנג, לא פול סיימון

וכן, הבויז ביטלו וגם קנזס שהיו אמורים להופיע בימים הקרובים וביטלו די ברגע האחרון - ואלה האמנים הגדולים שביטלו כמובן. גם המון אמנים ישראלים מבטלים הופעות בגלל המצב.
&nbsp
ההופעות הגדולות היחידות שאמורות להתקיים כרגיל, נכון לעכשיו, הן של לאנה ושל סי לו גרין - אבל אני מהמר שהן יבוטלו. מקווה שלא.

Music Man XD

New member
ידעתי שטעיתי שם במשהו

לנה מופיעה בסוף החודש, נכון? המצב לא נראה מזהיר כרגע, וגם אם הכל יגמר עד אז, אני בספק אם היא תרצה להגיע. לדברים האלה יש נטייה להשפיע גם זמן אחרי שהם נגמרים.
&nbsp
לגהגה יש עוד זמן.

ערן1987

New member
ב-20/8 אם אני לא טועה

ככה שאם היא תבטל יודיעו על כך, לדעתי, עד ראשון הבא, כלומר כשבוע וחצי לפני ההופעה. אולי קודם. אני לא חושב שהמצב ישתנה עד אז ולכן ההופעה תתבטל, וזה למרות שלפני כמה ימים הודיעו שמרינה מקסימיליאן בלומין תחמם אותה.

למעלה