קליפ חדש ללורד!

ערן1987

New member
קליפ חדש ללורד!

הסנסציה הניו זילנדית רק בת 17 וכבר כבשה את העולם, דבר אותו היא ממשיכה לעשות כאחראית על הפסקול הקרוב של "משחקי הרעב" החדש. כיאה לאחראית על הפסקול היא גם הרשתה לעצמה להקליט את שיר הנושא שלו, Yellow Flicker Beat, שמי יודע, עוד עלול להפוך אותה למועמדת/זוכת אוסקר.

אתם יודעים מה לעשות

DAN1EL

New member
נתחיל מזה שאני כבר מכור לשיר הזה

ועף עליו ברמות, ונמשיך עם זה שממש אהבתי את הקליפ, להפתעתי!
כי בדרך כלל אני לא עף על הקליפים שלה - ובכלל, קליפים הפכו להיות הרבה פחות מרגשים לאחרונה.

האווירה של הקליפ מדהימה בעיניי.
אני אוהב קליפים שמצולמים בלילה, והקליפ הזה ממש חוגג את הלילה, מנצל את כל היכולות היפהפיות שלו לאווירה ייחודית, קולנועית משהו, שמזכירה קצת דברים של דייויד לינץ', גרג אראקי וסרטי אימה.
השוט שהיא הולכת על הכביש לפני הפזמון הראשון (0:48-1:18) פשוט מדהים
- אין מילים.
והריקודים ההזויים שלה - אני חולה על זה. היא כזאת ווירדו.

מצאתי רק בעיה אחת בקליפ הזה - והיא שיש יותר מדי סצינות, מה שהפך את העריכה לבעייתית בכמה קטעים, והם התקשו לסנכרן בין כל ההתרחשויות בקליפ, והן קצת עלו אחת על השנייה ונבלעו אחת בשנייה.
אבל מצד שני - אני לגמרי מבין אותם, כי כל סצינה כאן היא מדהימה ויהיה קשה לוותר עליהן. באמת.
לא הייתי מוותר לא על הנשף, לא על החדר, לא על הכביש, לא על הסוף כמובן בתחנת האוטובוס, אז על מה כן?

בקיצור - יופי של דבר! אני חולה עליה.

ערן1987

New member
אני מבין למה לא אהבת את Team

כי הוא סתמי כזה, אבל הקליפ של "רויאלס" מוצלח לדעתי ו"טניס קורט" פשוט אדירררררררררררר!

ערן1987

New member
אגב, אני צריך לתקן פה משהו

אתמול (שישי) לורד חגגה יום הולדת 18 - אז שיהיה במזל טוב וכאלה

ערן1987

New member
once תותחית, always תותחית

היא מדהימה אותי בכל פעם מחדש, באמת. אחת הזמרות החדשות הכי טובות ומעניינות שפרצו בעולם בשנים האחרונות. כל פעם מחדש היא עושה משהו אחר, משהו שונה, משהו שהוא לגמרי היא - וזה תמיד מצוין. השיר הזה מאוד אמיץ בעיניי, הוא לא להיטי והוא לא כזה שאני רואה אותו מצליח אפילו קצת כמו "Royals", אבל זה לא גורע ממנו לרגע אחד. גם הקליפ הזה, למרות שנראה כאילו היא בהתקף אפילפסיה ארוך במיוחד ושלא ממש הבנתי מה הוא מנסה להגיד, הוא מהפנט.

אני מאוהב בילדה הזו.

ערן1987

New member
איך קליפ חדש של לורד

מקבל רק תגובה אחת (חוץ ממני)? איך? אני פשוט לא מצליח להבין אתכם.
&nbsp
מה כן יגרום לכם להגיב? מה לא? באמת, אני רציני. תענו לי, תעזרו לי להעיר את הפורום הזה. אני לא רוצה שהוא יהפוך לשיממון כמו שנהיה לאחרונה. הייתה לנו תקופה יפה ואז "צוק איתן" תקע אותנו (אני רציני - הנתונים מוכיחים את זה), אבל בואו נחזור למסלול.

למעלה