קליפ חדש ללילי אלן!

ערן1987

New member
קליפ חדש ללילי אלן!

עוד קצת וזה קורה: ב-5/5 תשחרר לילי אלן את Sheezus, אלבומה השלישי והמאוד מצופה שייצא יותר מ-5 שנים לאחר אלבומה השני והמצליח It's Not Me, It's You. מהאלבום הספקנו להכיר את הסינגלים המצליחים Somewhere Only We Know (חידוש לקין), Hard out Here המחאתי ואת Air Balloon שנכנס ממש השבוע היישר למקום ה-7 במצעד הבריטי. בנוסף, הספקנו גם להכיר את השיר L8 CMMR שיופיע בפסקול הקרוב של הסדרה המצליחה "בנות". בקיצור, עכשיו תכירו את הסינגל החדש מהאלבום - Our Time.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? איך הקאמבק של לילי עד כה? מצפים לאלבום המלא?

(וכן, שם האלבום הוא מחווה קטנה ל-Yeezus של קנייה ווסט)

YEEZUS

New member
עוד שיר וקליפ אדירים.

"I got a quite good record collection
Yeah I got everything that came out on Def jam
I’ve got hip hop, I’ve got dubstep
I’ll take us right through from sunrise to sunset"

לא יודע למה ממש אהבתי את השורות האלה.

Drunk in Love

New member
העטיפה של האלבום אדירה.

אני ממש מחכה לשמוע אותו. אמנם החומרים ששמענו עד עכשיו יותר פופיים (ומסחריים גם אם תרצו), אבל בעיני ההבדלים לא מאוד משמעותיים מחומרי העבר שלה. המוזיקה היא בערך אותו דבר.
Our Time שיר טוב מאוד שקיבל קליפ מצוין. L8 CMMR ממש טוב, Hard Out Here מעולה ו- Air Balloon חמוד.

ערן1987

New member
ראיתי עכשיו את העטיפה

מאוד מסוגננת, אבל מה העניין עם הכלבים? חחח

RTur

New member
לא הייתי קורא לו אדיר אבל זה בהחלט אחלה שיר

ערן1987

New member
עוד שיר חמוד שלה

כמו שכבר אמרו כאן זה די עוד מאותו הדבר אבל זה מבוצע כל כך טוב, זה כזה כיפי וחמוד שאי אפשר שלא להנות. אני כל כך הולך לקנות את האלבום הזה!

אגב, מישהו הבין את הקטע של הנקניקיה? זו חברה נוספת? מה בדיוק?

LiRs Lullaby

New member
אויש היא כזו חמודה

והקליפ הזה נהיה משעשע בהמשך.
אבל לא יודעת בקשר לשיר, יש בו משהו קצת גנרי. אולי אני צריכה להקשיב לו עוד כמה פעמים.

דווקא לא אוהב את החומר החדש שלה

אני לא אוהב להשתמש במילה הזאת, בטח לא בהקשר של מוזיקה, אבל.. זה פשוט חופר. האוטו-טיון מוגזם, הלחנים פתלתלים בקטע שלילי, והמילים רדודות, גם כשהיא כן מנסה להיות "בועטת".
האלבום הראשון שלה היה אדיר, השני היה פופ נחמד, השלישי מסתמן כחלש יותר. (לדעתי)

למעלה