קליפ חדש ללילי אלן!

ערן1987

New member
קליפ חדש ללילי אלן!

בעוד כשבועיים תשחרר לילי אלן את אלבומה השלישי והמצופה Sheezus שיוצא קצת יותר מ-5 שנים אחרי אלבומה הקודם והמצליח It's Not Me, It's You. בינתיים הספקנו להכיר ממנו את הלהיטים Hard out Here ו-Somewhere Only We Know, ועכשיו היא משחררת את שיר הנושא כסינגל החדש מתוך האלבום.

מה אתם חושבים על השיר? מה דעתכם על הקליפ? התגעגעתם ללילי? מחכים לאלבום החדש? חושבים שהיא תעשה קאמבק מוצלח ומצליח או לא? תתפרעו!

DAN1EL

New member
הקליפ מגניב.

השיר בסדר.

אני מעתיק לכאן את מה שכתבתי בשרשור מאש"ע ז"ל:

היא כאילו...לא רצינית. בכלל.
בסדר, תמיד היא הייתה זמרת פופ עם קריצה, אבל עכשיו היא כאילו חצתה את הגבול כמעט לתחום הפארודיה.
ואני באמת לא מבין מה היא רוצה.
יש הרגשה שהיא חזרה רק כדי ללגלג עלינו ולא כדי באמת לעשות מוזיקה.

זה מתחיל בשם האלבום ונגמר בקליפים הפארודיים והשירים שהם בתכלס ברמה הרבה יותר נמוכה משני האלבומים הראשונים שלה, אבל הם כאילו "מתוחכמים" בגלל שהמילים שלהם אירוניות.
אני לא לגמרי מבין מה היא מנסה לעשות.

וגם כמו שאמרת - האלבום עוד לא יצא וכבר שחררת מתוכו...כמה? ארבעה סינגלים? כאילו...מה?

אני תוהה אם היא חושבת שהשירים החדשים שלה הם שירים טובים כשלעצמם, מעבר לפארודיה ולאירוניה ולקריצה.
כי באלבומים הקודמים שלה גם היו קריצה, אבל הייתה קודם כל מוזיקה מעולה, הפקות אדירות, הרבה רגש בשירים השקטים, ועיסוק רב בנושאים חשובים וכואבים, שהרגשת שחשוב לה לדבר עליהם - סמים, פוליטיקה, נורמות חברתיות, יחסי נשים-גברים, סקס ועוד.

פחות מטריד אותי שאין בינתיים הברקות כמו Fuck You או The Fear או Not Fair או Chinese או...או כל האלבום הקודם שלה בעצם!
יותר מטריד אותי שהיא לא לוקחת את עצמה ברצינות, אבל במידה מוגזמת, לא במידה הנדרשת והמגניבה שהיא הפגינה עד כה.

ערן1987

New member
אני חייב לשאול

מה מרגיש לך פארודי במה שהיא עושה? (שואל ברצינות) יש משהו פארודי בשם של האלבום, משום מה, אבל במה זה שונה מ-Yeezus של קנייה ששם האלבום הוא בעצם מעין מחווה לו.

DAN1EL

New member
הקליפ ל-HOH, שם האלבום, שיר הנושא

אני מפחד שזה הולך להיות אלבום דאחקות.

גם ההפקות של Our Time ו-Air Baloon - זה טראשי בכוונה? או שהיא אשכרה משחררת את השירים האלה בתור לילי אלן?

ערן1987

New member
לי זה מרגיש כאילו AB מאוד מודע לעצמו

לפחות בגישה של לילי.. OT גם מרגיש לי ככה, אמנם קצת פחות אבל מרגיש כזה (בעיקר בקליפ שהוא מאוד מתאים לה)

LiRs Lullaby

New member
הביט בהתחלה

והמראה הכללי של הקליפ היו מגניבים ומעניינים בהתחלה, אבל איפשהו לקראת האמצע היא איבדה אותי. הפזמון+המנגינה, למרות שניסתה לצאת מאגניבה=מונוטוני מדי....

חוץ מזה, היא באמת חושבת שהיא נמצאת באותו המעמד יחד עם שאר הזמרות עליהן היא שרה?
*מנסה להיזכר מתי לאחרונה ראיתי קליפ שלה באמטיוי* *מתייאשת והולכת לשתות תה לצלילי רקע של קייטי פרי*

ערן1987

New member
5 שנים בערך, זה מתי

ואני לא חושב שזה רע שהיא כבר לא מופיעה ב-MTV כמו פעם, זה בסדר גמור - אבל זה לא אומר שהיא לא הכירה את אותו הווי עליו היא שרה. אמנם היא לא מצליחה כמו קייטי פרי ודומותיה, אבל היא יודעת מקרוב מהי הצלחה גדולה.

Music Man XD

New member
מה היא עושה?

לא ברור לי מה הולך עם האלבום הזה. נראה שהיא הפכה מאמנית רצינית עם משהו רציני להגיד (כן, היה גם הומור, אבל בתכל'ס היו לה מסרים רציניים) למעין הכלאה מוזרה של אמינם ו-ווירד אל.
מה זה הטקסט הילדותי הזה? ברצינות?

לא רציני

DAN1EL

New member
גם אני חשבתי על אמינם ו-ווירד אל!

בייחוד על התקופה המפגרת (במיוחד) של אמינם, עם שירים כמו Just Lose It.

Music Man XD

New member
אוי, כזה מעצבן.

הקטע הוא שזה אפילו לא מצחיק. גם בתור בדיחה זה די גרוע.

DAN1EL

New member
אגב,

אתה כל הזמן מזכיר את Somewhere Only We Know, אבל הוא לא באמת הולך להיות חלק מהאלבום, נכון?

סתם פרויקט צד, לא?
ככה לפחות אני הבנתי.

אגב - לדעתי זה קאבר סביר. לא נפלתי ממנו, וגם לא מהמקור.

ערן1987

New member
SOWK יהיה השיר הסוגר של האלבום כשיר

בונוס בכל גרסאות האלבומים. היא לא יכולה להרשות לעצמה, מבחינה מסחרית, לוותר על נאמבר וואן גדול שכזה.

DAN1EL

New member
וואלה?

איפה הוא היה מקום ראשון?

אני כ"כ לא מעודכן

ערן1987

New member
היה בפסגה הבריטית במשך 3 שבועות

לפי וויקיפדיה הוא גם היה בטופ 10 באירלנד, צרפת, סקוטלנד, ישראל (לפחות במצעד ההשמעות בישראל) והוא הגיע למקום ה-2 במצעד ההורדות האירופי.

אגב, הסינגלים האחרים שיצאו מהאלבום הצליחו קצת פחות בבריטניה: Hard out Here הגיע למקום ה-9 (אבל הגיעו למעמד של סינגל כסף) ו-Air Balloon הגיע למקום ה-7. משני האלבומים הקודמים שלה היא הכניסה רק 2 סינגלים לטופ 10 (2 סינגלים מכל אלבום) ומהאלבום החדשה היא כבר הכניסה 3 כשהוא עוד לא יצא ואחד מהם גם היה להיט מאוד גדול (SOWK כאמור).

בקיצור, בינתיים נראה שהבריטים מחכים מאוד לאלבום החדש שלה.

ערן1987

New member
זה לא ממש שיפור לעומת הסינגלים הקודמים שלה

אבל זה גם לא ירידה ברמה. יותר הישארות במקום - והמקום של לילי, מבחינתי, הוא פשוט מעולה. זה שיר כיפי, קצבי, מהנה, קליט ויש בו את הקריצה הכל כך אופיינית ללילי שזה תמיד מוסיף.

הקליפ לא רע בכלל, זורם טוב ואהבתי את קטעי האנימציה הנחמדים, במיוחד לקראת הסוף כשהיא נהיית "רעה".

Drunk in Love

New member
לא חושב שכאן מה יש לנתח ולהתעמק יותר מדי.

השיר עצמו -
כמו שכולם אמרו, גימיקי עם קריצה להיפ-הופ ו- R&B, ממש כמו שהקודמים קרצו לפופ המצעדים של השנים האחרונות מבחינת הסגנון המוזיקלי (קייטי פרי, שר לויד, ג'סי ג'יי), אם היא רוצה או לא רוצה. שיר שבכללי הוא אחלה, אבל בעיני הפזמון לא חזק ו''נשאר איתך'' מספיק. הפקה חמודה (קצת יותר טובה משל הקודמים), ליריקה מגניבה. החצי השני של השיר יותר טוב. כשיר פותח אלבום אני חושב שהוא יעשה את העבודה שלו כראוי אבל לא חזק מספיק כסינגל.

הקליפ -
בעיני הקליפ הזה שדרג את השיר. בשמיעות ראשונות של השיר לפני שהקליפ יצא הרבה פחות התלהבתי, כשהוא יצא כבר הייתי הרבה יותר חיובי. זה קליפ די פשוט בתכלס אבל האפקטים המצוירים חביבים. שוב, החצי השני יותר תפס אותי. היא נראית טוב.

למעלה