קליפ חדש ללילי אלן!

ערן1987

New member
קליפ חדש ללילי אלן!

לילי אלן שיחררה לפני חודשיים בדיוק את אלבומה השלישי Sheezus ממנו הכרנו כבר כמה וכמה שירים ואולי נכיר עוד אחד בקרוב - תגידו שלום לסינגל החדש של לילי מהאלבום, URL Badman שהופק על ידי יצרן הלהיטים הידוע גרג קורסטין. בקליפ ובשיר יורדת לילי על כל אותם חננות אינטרנט שתוקפים אנשים אחרים מאחורי מסך המחשב ובעזרת המקלדת - או במילים אחרות, עלינו

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם השיר יביא ללילי עוד הצלחה או פלופ?

YEEZUS

New member
היא פשוט טרולית מקצועית.

איזה קליפ הזוי!

הזוי כמו כל הקאמבק הלא ברור שלה שאחרי שהאלבום יצא כולם שכחו ממנו.

השיר היה נשמע לי חביב יותר עכשיו כשצפיתי בקליפ, אבל עדיין לא משהו מיוחד.

ערן1987

New member
באמת קצת שכחו ממנו

לא היה ממנו איזשהו להיט שתפס באמת, לא כמו SOWK שהיה להיט מאוד גדול בבריטניה. בכלל, מבירור שלי היא מכרה שם פחות מ-300K, שזה אומר שהיא אפילו לא הגיעה לפלטינה - והשניים הראשונים הגיעו לפלטינה משולשת כל אחד!

DAN1EL

New member
כי שני האלבומים הראשונים היו מעולים,

הפעם היא סתם באה לשחק בקקי.
הקאמבק הזה אכזב אותי ברמה כזאת שאני מעדיף כבר שהוא לא היה קורה ושהייתי ממשיך להתגעגע אליה ולהתפלל שהיא תחזור בה מהפרישה.

שני האלבומים הקודמים שלה היו ברשימת אלבומי העשור שלי.

DAN1EL

New member
קליפ מגניב, אפקטים מגניבים,

ואהבתי את הסטיילינג - צבעוני ושוב, מגניב.
היא נראית מעולה.

השיר - סתם.
נתקע כזה, לא זז. וקטעי ה"שיא" שלו זה ביט הדאבסטפ החרוש הזה.

ערן1987

New member
שיר ממש כיפי ומוצלח מאוד בעיניי

אבל חבל שהוא מגיע כסינגל מאוחר ולא די בהתחלה, אני חושב שאם הוא היה יוצא כסינגל שני (או אפילו שלישי) מתוך האלבום האחרון שלה האלבום היה זוכה להצלחה גדולה הרבה יותר - וככה היא לא הייתה מופיעה מול קרחות לא נעימות לעין בגלסטונבורי.

בכל מקרה, הקליפ חמוד אבל בתכל'ס חסר בו איזה עוקץ כי חוץ מלחצות את החנונים לשניים לא באמת קורה בו משהו.

Purple Mushroom

New member
דווקא התחלתי לחבב את לילי אלן

והכרתי אותה דרך הפורומים של תפוז. אבל הקליפ הזה לא משהו. הגרפיקה והרעיון די מזעזעים. זה לא נכון להציג כך את הטוקבקיסטים, אותנו.

RTur

New member
לא יודע כמה זה יצליח אבל אני אהבתי

השיר הצליח לעניין אותי והקליפ די מגניב.. אהבתי את הלוק שלה.
לא יודע עד כמה השיר הזה יצליח במצעדים אבל זה לא רע בכלל

למעלה