קליפ חדש למארון 5!

ערן1987

New member
קליפ חדש למארון 5!

תכירו את Maps, הסינגל החדש של מארון 5 לקראת אלבומם הבא שייקרא V ושייצא בעוד חודשיים. האלבום יגיע קצת יותר משנתיים אחרי שיצא אלבומם המצליח Overexposed (מכר בארה"ב בלבד מעל ל-1.5 מיליון עותקים) שכלל את הלהיטים הענקיים Payphone ו-One More Night. הסינגל החדש, שבין כותביו ומפיקיו נמצא ריאן טדר, כבר הספיק להגיע למקום ה-14 במצעד האמריקאי, מה שבטח מסמן על הבאות.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם הלהקה תשחזר את ההצלחה הגדולה של הסינגלים הקודמים שלהם? האם השיר מעורר בכם את הרצון לשמוע את האלבום החדש שלהם? בקיצור, הכריעו!

DAN1EL

New member
סורי, ערן, אני לא מתעניין בהם (בלשון המעטה).

YEEZUS

New member
לא אוהב אותם בכלל.

בכללי, אדם לוין אחד האנשים המציקים. חוץ מהביצוע הנפלא שהוא עשה ל-Heard Em Say של קאנייה ו-Wake Up Call הוא מעצבן אותי.

RTur

New member
Meh

שמעתי כבר את השיר קודם, לא אוהב אותו כל כך.. שיר מעצבן.
בכלל, הם די נהרסו אחרי האלבום השלישי (Hands All Over) שהוא האחרון שנהניתי להקשיב לו שלהם. הקודם היה מלא בשירים ממש מעצבנים (יש שם כמה בודדים שסבבה אבל באופן כללי לא אהבתי. מהסינגלים אני אוהב רק את One More Night) וגם זה ממשיך את אותו הקו חח
הקליפ עשוי טוב.. לא היה לי נעים כל כך לראות את כל הפציעות והדם אבל באופן כללי אני אוהב את העריכה שלו ואיך שהוא מצולם.

ערן1987

New member
איזה קליפ מטומטם

הוא מבוצע בסדר בסה"כ אבל הרעיון טיפשי לגמרי ולא קשור בשיט לשיר או משהו כזה. השיר עצמו גם דבילי לחלוטין, כיאה ללהקה שפעם הייתה עושה שירי פופ חמודים ושהתחילה לעשות זבל מוסיקלי אחד אחרי השני.

למעלה