קליפ חדש למארון 5!

ערן1987

New member
קליפ חדש למארון 5!

זה לא סוד שאדם לווין, הסולן של מארון 5, לא ממש אוהב ללבוש בגדים - אבל בכל זאת היו לא מעט אנשים שהופתעו לצפות בתחת הלבנבן שלו בקליפ החדש של הלהקה לשיר This Summer's Gonna Hurt Like A Motherfucker, השיר החדש של הלהקה שנכלל במהדורה החדשה לאלבומם האחרון "V".

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? מה דעתכם על כל עניין העירום של אדם, מגוחך או רלוונטי? האם השיר יהיה עוד להיט ברצף הארוך של הלהקה או שלמעט הדיבור סביב התחת של אדם נשכח ממנו בתוך כמה רגעים? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות!

Vulnicura

New member
ההתחלה מגיעלה ומיותרת

השאר סתם משעמם ועצרתי באמצע

ערן1987

New member
לא ידעתי אם אתה מתכוון לשיר או לקליפ

אבל בינינו, זה יכול להתאים לשניהם

Vulnicura

New member
חחחחח תאמת דיברתי על הקליפ

אבל בתכלס זה מתאים לשניהם

RTur

New member
אני עדיין לא מבין למה זה עדיין תחת השם "מארון 5"

זו מגמה שרק מחריפה ככל שזה מתקדם מאלבום לאלבום. אין כבר באמת "מארון 5" בתור להקה. זה אדם לבד שעובד עם כל מיני מפיקים על כל מיני שירים. הלהקה מתפקדת באמת כלהקה רק בסיטואציות של הופעות אבל חוץ מאדם עצמו, אין לשאר חברי ההרכב שום תרומה לשירים באלבומים. אין שום דבר חי בשירים האלה במילא.. אולי רק גיטרות פה ושם ואפילו זה אני לא בטוח שזה אשכרה הגיטריסט של מארון 5 מנגן חח אז למה זה עדיין "מארון 5" ולא פשוט אדם לוין? הרי במילא מכירים את אדם כאדם לוין טוב מאוד וזה לא שהוא איזה אנונימי, הוא יכול להוציא שירים תחת שמו וזה ימכור בדיוק באותה מידה..
&nbsp
בהתחשב בזה שידוע מה הלהקה הזו מסוגלת (בעיקר בתקופה שבה הם באמת היו להקה), השיר הזה די גרוע. אבל זה רק בהשוואה למה שהם עשו קודם. תכל'ס כשיר בפני עצמו זה שיר פופ כיפי, קליט מאוד ועובד. קצת מזכיר לי בוייב את השירים האחרונים של ניק ג'ונאס שלמרבה ההפתעה אני די מחבב, הוא נורא מפתיע הבחור. אני בהחלט רואה את השיר הזה נהיה להיט קיץ די גדול.
הקליפ קצת.. חפיפניקי. רובו גם נראה כאילו הוא צולם באייפון 4 ישן
כמו שאני כבר לא מאמין להיותה של הלהקה באמת להקה, ככה גם הקליפים שלהם נהיו פחות אמינים. כאילו, גם אם זה אמור להראות מצב של התכוננות להופעה וזה אז אין מצב שהוא עולה לבמה ומתחיל את ההופעה עם הפזמון האחרון של השיר.. סיטואציה כזאת בחיים לא קורית. כבר היה עדיף שהליפסינק פשוט לא היה תואם וסתם היו מראים קטעים מתוך הופעה. גם הקליפ של Sugar שלהם מציג כאילו רעיון שאמור להיראות אותנטי אבל זה מה זה לא ואפילו לא ניסו לגרום לזה להיראות כזה (בניגוד לנגיד הקליפ Birthday של קייטי פרי שהוא בגדול משחק על אותו רעיון אבל אצלה זה נראה הרבה יותר אמין ויש מצב שאולי אפילו לא ממש מבויים והתגובות שם אמיתיות)

ערן1987

New member
אבל זה ככה בערך בכל להקה שהסולן שלה

הופך לכוכב, זה קרה אצל דסטניז צ'יילד (ביונסה), ג'קסון פייב (מייקל), בון ג'ובי (עם ג'ון) ועוד.. אני לא יודע ב-100% איך זה עובד אצל מארון 5 אבל אתה רוצה להגיד לי ששם אין בכלל יד בדברים מצד שאר חברי הלהקה? (שואל ברצינות)
&nbsp
וכן, הקליפ חפיפניקי לגמרי. כולו נועד בעצם להאדיר את התחת של אדם - וזהו

RTur

New member
לא הבנת אותי כל כך

יש הבדל כשאמן מוצג בתור זמר בפני עצמו לבין להקה.
כשזו להקה כולם לוקחים חלק ביצירה - מילים, לחנים, עיבודים, בחירת החומרים, עבודה על השירים עצמם, בחירת המפיק שיעבוד איתם וכו'. הם מקשה אחת.
טיילור סוויפט גם מופיעה עם נגנים אבל זו לא להקה. הם נגנים שכירים שלקחו לעבודה בתור אלה שמלווים את טיילור בהופעות אבל אין להם שום אמירה וחלק ביצירה של השירים, הם מנגנים מה שאומרים להם.
&nbsp
מארון 5 התחילו בתור להקה לכל דבר. בשלושת האלבומים הראשונים שלהם אתה שומע את כולם מנגנים ואם יש איזשהי התערבות של סאונד אלקטרוני הוא מגיע בתור תוספת ברקע ולא בתור ה-main issue של השיר.
לעומת זאת תשמע את השיר החדש - אין תופים. זה ביט אלקטרוני שנעשה במחשב. אין גיטרות בכלל לאורך כל השיר. הבאס גם כן מסונתז. כלומר המתופף, שני הגיטריסטים והבאסיסט של הלהקה בכלל לא ניגנו בהקלטות של השיר הזה. רק הקלידן אולי ניגן וגם זה לא בטוח. אז איפה הלהקה בעניין?
נכון שהם ממשיכים לנגן ביחד בהופעות אבל זה כבר לא מרגיש כמו להקה אלא מרגיש כמו אדם לוין עם נגנים. כמו טיילור סוויפט עם נגנים..
&nbsp
למקרה שעדיין זה לא ברור, דוגמה ממש טובה זה נו דאוט וגוון סטפני.
יש לך שירים שהם חלק מעבודה של להקה ואמנם גוון היא הסולנית אבל העבודה על השירים האלה הם במסגרת של להקה שכולם שותפים ביצירה שלהם גם באלבומים וגם בהופעות.
כשגוון החליטה על דעת עצמה לפנות לכל מיני מפיקים לעבוד על שירים בשבילה, זה כבר לא שוחרר כחלק מנו דאוט, זה היה גוון סטפני לבד. השירים היו בסגנון אחר לגמרי ואין שום קשר בין גוון כחלק מנו דאוט לבין גוון בתור עצמה. גם בהופעות היו לה נגנים אחרים, לא נו דאוט. פה עשו את ההפרדה בצורה נכונה.

ערן1987

New member
הבנתי את הפסקה הראשונה שלך

אבל בגלל שסולן לוקח תמיד יותר תשומת לב משאר חברי הלהקה אז מה שכתבת בהודעה הראשונה הגיוני מאוד.
&nbsp
לגבי הפסקה השנייה, מבין אותך ומסכים איתך אבל יכול להיות שזה מבחירה או שזה משהו ששומעים ברקע ממש בעידון. אני לא עפתי על השיר מספיק כדי להתעמק בזה חח

ערן1987

New member
השיר מעצבן רצח

אבל הפזמון שלו כזה קליט שכבר אחרי שמיעה אחת התחלתי לזמזם אותו. סאמק!
&nbsp
והקליפ מיותר לגמרי. וואו, תחת. טירוף. חוץ מזה, אין שום דבר מעניין בקליפ, נאדה.

למעלה