קליפ חדש למאריה קארי!

ערן1987

New member
קליפ חדש למאריה קארי!

הדיווה מתכננת לשחרר את אלבומה החדש The Art of Letting Go בחודשים הקרובים ואחרי שהסינגל הראשון ממנו, Beautiful, הפך ללהיט גדול היא שיחררה את שיר הנושא מהאלבום כסינגל שני שממש לא זכה להצלחה. עכשיו היא משחררת קליפ לסינגל החדש מהאלבום, You're Mine (Eternal), שאולי יצליח להפוך ללהיט גדול כמו שהיא בטח רוצה. בנוסף, שיחררה קארי גם קליפ לרמיקס של השיר בו היא מארחת את זמר האר'נ'בי המצליח טריי סונגז.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? איזו גרסה אתם מעדיפים, גרסת הסולו או הדואט? איך שיתוף הפעולה של מאריה עם טריי? לדעתכם יש סיכוי שאחת הגרסאות תצליח בכלל, ואם כן איזו תצליח יותר? האם היא עשתה נכון כשהיא שיחררה לשיר 2 גרסאות במקביל? האם מאריה תצליח לעשות קאמבק גדול כמו שהיא רוצה?

Rud3 Boi

New member
טריי כזה חתיך!!!!!!!

השיר ממש טוב בעיניי, אני נהנה ממנו, ויש לו ווייב קייצי טוב כזה.
מאריה לא מחדשת כלום, וכם סביר להניח שלא תחדש כלום.

RTur

New member
נדמה לי שהיא אמרה שהאלבום כבר לא ייקרא ככה

אוף השיר הזה כל כך פרווה. שתי הגרסאות נחמדות אבל זה לא מספיק מעניין.. נשמע כמו סתם רצועה בינונית באמצע האלבום. הרמיקס עובד קצת יותר טוב כמשהו שלם אבל מצד שני מבאס אותי שתקעו לה אוטוטיון בגרסה הזו. אוטוטיון לא מחמיא לקול שלה (גם בObsessed אני שונא את זה ששמו לה אוטוטיון), גם ככה היא כבר עוברת עריכה מסיבית מדי לטעמי אבל היא לא מעוותת אז זה נסבל.

הקליפ גם נחמד ולא יותר מזה. ויש יותר מדי שוטים שלה חופנת את שדיה. הבנו שאת טופלס, בסדר, מה עכשיו? יש ממש רגעים שזה נראה הזוי לגמרי

RTur

New member
אי אפשר לדעת איתה לאחרונה חח

יש תאריך שחרור לאלבום שאני לא זוכר כרגע אבל גם אותו כנראה צריך לקחת בעירבון מוגבל בהתחשב במה שעובר בקריירה שלה בשנה האחרונה

LiRs Lullaby

New member
אני בהלם שהיא עוד חיה

כלומר, לא בקטע הפיזי של להיות בחיים, אלא בקטע של פעילה בתעשיית המוזיקה. או שאני סתם נורא לא מעודכנת במוזיקה של היום..... מה שהגיוני

הקשבתי לשני השירים, וקודם כל היא נראית פשוט מדהים. כאילו לא עברו איזה 15 שנה מאז הקליפ האחרון שזכרתי לה (HONEY? לא יודעת, משהו עם איים טרופיים והמון סקס אפיל).
בשיר הראשון היא בכלל לא נשמעת כמו עצמה. הקול שלה נשמע יותר נמוך, לא? עד שהיא חוזרת לגבוהים המוכרים שלה, והצחקוקים. בחיי, היא לא נראית שונה בהרבה מאז
שיר חביב ותו לא.

השיר השני... יצא בשנות ה-90? כי הוא נשמע ממש ככה. גם הקליפ נראה ככה. קצת פרווה ביחס לכל הזמרות הצעירות של היום (ריהאנה, מיילי, גאגא וכו'). לא נראה לי שהשיר הזה יעזור לקאמבק המיוחל.... למרות שגוון הקול שלה נותר עשיר כמו דבש

ערן1987

New member

אני חושב שהיא נראית פחות טוב מלפני עשור וקצת נגיד, שאז המראה שלה היה פחות מתוח ומנותח.. ככה גם נשמעת המוסיקה שלה, אגב, וזה חבל מאוד לדעתי.

לגבי הניינטיזיות של הרמיקס, אני חושב שזה דווקא מייחד אותה שהיא לא עושה עוד שירי פופ-דאנס כמו כל זמרת פופ מתחילה. אין ספק שבמובן הזה היא יוצאת דופן.

ערן1987

New member
הכי ניינטיז שיש

זה ממש לא נשמע כמו משהו שמתאים ל-2014, במובן הטוב של המילה. זה חמוד שכזה, לא וואו, סימפטי. לא משהו שאעביר אם יושמע ברדיו אבל גם לא משהו שאחכה לו בטירוף.

טריי סונגז די מיותר, הוא לא ממש תורם משהו - ומי שצופה בקליפ הסולו של השיר ולא יודע מיהו בטח חושב שסתם מדובר באיזה דוגמן ולא בזמר
בכל מקרה, אני חושב שדווקא לגרסה עם טריי יש יותר סיכוי להצליח - אני בהחלט רואה את זה הופך לאיזה להיט טופ 20 בארה"ב

למעלה