קליפ חדש למאריה קארי!

ערן1987

New member
קליפ חדש למאריה קארי!

מאריה קארי, האישה והקול, הוציאה לאחרונה את אוסף הלהיטים "Number 1 to Infinity" שמהווה מהדורה חדשה לאוסף המצליח שלה מ-98' ושכולל את הלהיטים הגדולה שלה שיצאו מאז שהוא שוחרר במקור ואת השיר החדש Infinity שהוקלט לכבוד האוסף. האוסף לא התקבל בהצלחה רבה בארה"ב ובבריטניה ובשאר מדינות העולם.

מה אתם חושבים על השיר והקליפ? האם השיר יהיה נאמבר וואן משהו שאפילו קרוב לזה? חושבים שמאריה היא כבר has been? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות!

RTur

New member

טוב, אם חשבתי שהקליפ של מארון 5 חפיפניקי אז מאריה המציאה את החפיפניקיות מחדש (או יותר נכון זה שביים וערך את הקליפ הזה חח)
מלא שוטים שהיא נראית בהם רע/מגוחכת שאני לא מבין איך היא הסכימה שייכנסו ולא יימחקו משם לעד (כי בדרך כלל היא מאוד פדנטית בקטע הזה), הרבה סצינות שהעריכה בהן איטית ממש וגורמת לקליפ לא לזרום וגם פוגעת באמינות מבחינת "המשכיות" - נגיד הסצינות עם הגברים השונים שהיא פותחת להם את הדלת ואז סוגרת.. לפי העריכה זה נראה שהזמן שלוקח לה להבין שהגבר מולה לא לטעמה + לסגור את הדלת עצמה שווה בערך לזמן שאני יכול להספיק לעשות הופעה בבאר שבע ולחזור למרכז...
כל הפרסומות ה"סמויות" למופע שלה בווגאס גם נראות עשויות בטעם רע (בניגוד לWork Bitch של בריטני ששם זה נעשה הרבה יותר זורם ומגניב) ובאופן כללי זה מרגיש כאילו כל הקליפ הזה עשוי מבליל של רעיונות, לוקיישנים ושוטים שאין ביניהם שום קשר העיקר שיהיה ממה להדביק איזה קליפ. חבל.
&nbsp
את השיר עצמו אני דווקא אוהב. אחרי תקופה ארוכה שהיא מקליטה הרבה דברים גרועים, זה דווקא שיר לא רע בכלל וככל שאני שומע אותו יותר אני נהנה ממנו יותר. הוא לא יהיה #1 גם בחלומות הכי פרועים, אבל אני מקווה בשבילה שאיכשהו הוא יצליח להתברג לטופ 10 (שגם זה אני ממש בספק). אם היא רוצה להשיג עוד #1 לרזומה שלה היא צריכה להתאמץ הרבה יותר - הן בבחירת השירים שהיא משחררת, הן בבחירת המפיקים איתם היא עובדת (עד מתי ג'רמיין דופרי? די, הבן אדם מפיק לך את אותו השיר כבר 10 שנים, חלאס..) והן בדרך שהיא מקדמת את המוסיקה שלה כולל הדרך בה היא מצטלמת ומתנהגת (לא בקטע של איך היא מדברת בראיונות, אלא פשוט שפת הגוף והתנועות שהיא עושה כשהיא מצטלמת. זה לא נראה טוב במיוחד כשכבר ראינו את זה בכל קליפ וקליפ שלה לאחרונה, זה כבר משעמם). גם זמרים צריכים לתפקד באיזשהי מידה כמו שחקנים ולא יכול להיות ששחקן יהיה תקוע באותה הדמות כל כך הרבה זמן.

ערן1987

New member
אני חושב שזה אחד השירים היותר יפים שהיא הוציאה

בשנים האחרונות, באמת. נכון שהוא לא מחדש שום דבר אבל הוא עשוי טוב למרות כל הקיטש והבנאליות שלו. אבל הקליפ, הוי. למה הוא כזה משעמם, למה?

למעלה