קליפ חדש למארק רונסון עם ברונו מארס!

ערן1987

New member
קליפ חדש למארק רונסון עם ברונו מארס!

מארק רונסון.
ברונו מארס.
Uptown Funk.

אחד השירים הכי כיפיים של השנה.
קליפ חדש.

DAN1EL

New member

קליפ מגניב, צבעוני, עם הרבה הומור ואווירה אדירה שמזכירה את סרטי הבלאקספלויטיישן של הסבנטיז בשילוב עם מיוזיקלז כמו "חנות קטנה ומטריפה" (גרסת האייטיז).
ברונו ממש משחק כאן - הוא נכנס לדמות עם כל האטיטיוד של סרסור או אגדת fאנק-סול מטורללת ומכורה לנשים וקוקאין, ומארק נראה כמו המנג'ר היהודי החלקלק שלו שסופר את המזומנים מאחורי הקלעים

והשיר - נו, מה עוד אפשר להוסיף חוץ מ-
?
בדיוק שמעתי השבוע המון את BTB וכל פעם התמוגגתי מחדש מהפקות של מארק כמו Rehab ו-You Know I'm No Good (כל פעם כשהשיר מתחיל עם התופים האלה בא לי לסגוד למארק) וחשבתי על כמה שזה מובן מאליו, בתכלס, שהוא יבוא עם יציאה אדירה כזאת כמו Uptown Funk. פשוט תענוג שהוא חזר אלינו!
ואחרי שהוא כבר הוכיח שהוא יודע להפיק היטב גם דברים אחרים (פופ אלקטרוני מסונטז, היפ-הופ, רוק עכשווי) ושהוא עושה פלאים גם עם MNDR, גם עם הבלאק ליפס וגם עם פול מקרטני, הוא כבר בעצם לא צריך להוכיח יותר כלום ויכול לחזור למה שהוא עושה הכי טוב - הפקות סול ו-fאנק חמות, בסאונד רטרו סופר-מגניב ועם תופים וכלי נשיפה משוגעים.
הבן אדם גאון, לא פחות.

ערן1987

New member
מצטרף למחמאות של דניאל

אני מעז להגיד שזה אד משירי השנה שלי, לא פחות. כבר מהשמיעה הראשונה עפתי עליו, ואיך אפשר שלא? גם הקליפ חמוד מאוד, זורם, משעשע, ויושב פרפקט על השיר האדיר הזה.

YEEZUS

New member
קליפ אדיר.

השיר הזה כרגע ממש מצליח באמריקה.
אני מאמין שהוא הולך להיות להיט ענק, אפילו מקום ראשון בבילבורד.

YEEZUS

New member
אם אני לא טועה הוא עדיין לא נכנס לרשימה,

אבל כרגע הוא זוכה להצלחה ענקית באייטונס, ועוד יש הופעה ב-SNL עוד כמה ימים, אז אני מאמין ששבוע הבא הוא ינחת במקום יפה מאוד. אולי אפילו טופ 20.

ערן1987

New member
SNL בטוח ייתנו פוש לשיר הזה

כי זו תוכנית שיכולה לבנות להיטים.. אתה יודע מי יהיה המנחה באותו ערב? כי אם זה יהיה כוכב אמיתי אז הרייטינג יהיה גבוה וזה כמובן יתרום מאוד לשיר.

למעלה