קליפ חדש למארק רונסון עם מיסטיקל!

ערן1987

New member
קליפ חדש למארק רונסון עם מיסטיקל!

אחרי ש-Uptown Funk הפך ללהיט הכי גדול של השנה (ושבר בדרך כמה שיאים בארה"ב) ואחרי שהאלבום Uptown Special זכה לביקורות ומכירות יפות מאוד, משחרר מארק רונסון את הקליפ לסינגל החדש שלו Feel Right בו הוא מארח את הראפר המתקמבק מיסטיקל. ברונו מארס, שכזכור היה המבצע של Uptown Funk, הוא בין השתופים לכתיבת הסינגל החדש.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? האם השיר יצליח לשחזר אפילו במעט את ההצלחה הענקית של Uptown Funk? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות!

ערן1987

New member
אחד מהשירים האדירים של התקופה

Fאנק מודרני מלא קצב וכיף עם הכריזמה המתפוצצת של מיסטיקל. ממכר בטירוף!
&nbsp
הקליפ אחלה והכל אבל קצת מתפספס לדעתי, הוא לא מצחיק או משהו כזה. הוא כן זורם, אבל לא מתעלה מעבר לזה. חוץ מזה, ברונו ומארק - מה הקטע של משקפי השמש? די, מיצינו. אל תעשו תחרות בין שניכם לגבי מי הדושבאג הגדול יותר.

ערן1987

New member
אין לי בעיה, אבל לא כשזה במקום סגור

זה מוציא אותך דושבאג לגמרי. כאילו, מה הקשר, מה? ושניהם איתם וגם ככה המשקפיים של מארק, שכן מתאימות לו, הן משקפי דוש של 100%.

DAN1EL

New member
לא הבנתי מה הקשר בין אופי לבין משקפי שמש במקום סגור.

ערן1987

New member
לא אמרתי שיש קשר

אבל המראה של אנשים מסוימים עם משקפי שמש גורם להם לראות כמו דושבאגס.

DAN1EL

New member
הכותרת של ההודעה שלך סותרת את התוכן שלה.

בתוכן אתה שוב מצביע על הקשר, רק לא מסביר מהו.

אמרת שהם עושים ביניהם תחרות מי יותר דושבאג וקישרת את זה לעניין משקפי השמש, אך לא הסברת למה אתה מתכוון בכך.

ערן1987

New member
ההוספה של משקפי השמש

גורמת להם להיראות כמו דושבאגים, זה לא הופך אותם לדושבאגים.

ערן1987

New member
מה הבעיה עם משקפי שמש?

אין לי בעיה איתן, אפילו קניתי חדשות לפני שבועיים

DAN1EL

New member
קליפ חמוד מאוד

קצת ממצה את עצמו מהר, אבל חמוד.
גרם לי לחשוב על "רוק בבית ספר" של לינקלייטר (שזה סרט מעולה!).

לגבי השיר - טוב, הוא אדיר! זה לא חדש. :)
אבל קצת מעצבן שהוא יוצא כסינגל, כי הצנזורה הורסת אותו.

גלגל"צ כבר חורשים על I Can't Lose, אז כבר הנחתי שהוא יהיה הסינגל הבא, אבל זה לא חדש שגלגל"צ מחליטים על דעת עצמם לחרוש על שיר שמעולם לא יצא כסינגל ואז הוא הופך ללהיט רק בארץ, מה שיוצר תופעה נורא מוזרה.

בכל אופן, אם Feel Right אכן הולך להיות הסינגל השני באופן רשמי, אני מניח ש-I Can't Lost יהיה השלישי (והאחרון כנראה).

DAN1EL

New member
שתי סיבות:

1. אין עוד להיטים בפוטנציה באלבום. שלושת השירים הנ"ל הם היחידים שממש תפורים על הרדיו, וגם זה בספק (לגבי FR, שהיה צריך לצנזר אותו כדי להוציא אותו כסינגל).
2. הוא מוציא סינגלים בקצב סופר איטי, אז קשה לי לראות איך ה-era נמשך על פני יותר משלושה סינגלים.

למעלה