קליפ חדש למדונה עם ניקי מינאג'!

ערן1987

New member
קליפ חדש למדונה עם ניקי מינאג'!

במרץ האחרון שיחררה מדונה את אלבומה Rebel Heart שקיבל ביקורות לא רעות אבל ממש לא זכה להצלחה מסחרית ושני הסינגלים שיצאו ממנו עד כה לא הפכו ללהיטים - במילים אחרות, פלופ. אולי הקליפ החדש לשיר Bitch I'm Madonna, בו היא מארחת את ניקי מינאג', יעורר קצת את המודעות לאלבום.

הקליפ נהפך למדובר מאוד מכיוון שמופיעים בו מיילי סיירוס, ביונסה, ריטה אורה, קנייה ווסט, קייטי פרי, דיפלו (ממפיקי השיר) וכמובן ניקי מינאג'. יש כבר כאלה שהקליפ הוא מעין תגובה ל-Bad Blood של טיילור סוויפט שיצא בחודש שעבר ושגם כלל הופעות אורחות קצרצרות של טונות של סלבס (ושל קנדריק למאר).

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? חושבים שהשיר יהפוך ללהיט? אולי גם הקליפ? האם הקליפ הוא באמת תגובה לקליפ של טיילור סוויפט או שסתם מדובר ברעיון דומה? והשאלה החשובה מכולן - האם מדונה עדיין רלוונטית לעולם הפופ של ימינו, אחרי שנים של ניסיונות לא ממש מוצלחים מבחינה מוסחרית ואומנותית? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

DirrtyShay

New member
שיר גרוע, פתטי מצידה ויוטיוב היום לראשונה עצבן אותי

למה יוטיוב עצבן אותי - כי היום לראשונה הרגשתי כל כך עצבני שתרמתי צפייה אחת למונה צפיות, חבל שאי אפשר באופן חד פעמי לבחור - "לא אהבתי נא לא להחשיב את הצפייה שלי".
תכלס צפיתי בשביל כל השמות שהיו בקליפ חוץ ממדונה, וואלה הם לא ממש היו שם... כנראה קיבלו את תמלוג קטן בשביל שמישהו יצלם אותם בטלפון ויישלח לעורך קליפ (חוץ מריטה אורה שחסרת חיים וקריירה ואין לה בעיה לפנות זמן בשביל כל דבר).
&nbsp
מדונה צריכה להבין שהיא ממש לא זמרת.. שהיא כבר לא צעירה ויכולה להיראות כמו קאשה ביום רע (ואני אוהב את קאשה), היה מביך ופתטי לצפות בה כמו איזה מיילי סיירוסית חדשה בת 60.
ושוב - זמרת, היא לא!
גם לא עם האפקטים הקוליים שהרעיפו עליה שם.
&nbsp
היא נטו "זונת כותרות ופרסומים" מהבחינה של לעשות כותרות בומבסטיות שאנשים ירימו עליהן גבה, לא מעניינת בשיט.

ערן1987

New member
"לא אהבתי נא לא להחשיב את הצפייה שלי"

הרגת אותי עם המשפט הזה

&nbsp
אבל כן, מסכים איתך בסך הכל, היא יוצאת פה די פתטית.

DirrtyShay

New member
כן תחשוב איזה גאוני אם זה היה מזהה איי פי ומאפשר

בפעם הראשונה לבטל את הצפייה שלך.. ואם נכנסת שוב וצפית אז זהו אין אפשרות למחוק.
&nbsp
כי אני בטוח שהקליפ הזה יצבור המון צפיות על פארש... ממש ככה.. כמו שאני צפיתי פשוט סתם.
וזה רק יקדם אותם ועל מה? על בולשיט של סקרנות שלא שווה.

ערן1987

New member
חח יאללה, יש לך רעיון טוב להציע להם

אגב, נראה שבינתיים הקליפ הוא לא בדיוק הצלחה אדירה - יש לו קצת בערך 4.2 מיליון צפיות שזה יפה אבל לא וואו. איפה הקליפ הזה ואיפה מה שטיילור עשתה עם BB (מצד שני, גם השיר של טיילור הרבה יותר טוב וקליט מזה של מדונה).

2Dirrty4U

New member
אני לא יודעת אם זה נכון אבל

קראתי איפשהו שאם אתה לא מסיים לראות את הוידיאו ויוצא באמצע זה לא נספר כצפייה..

RTur

New member
אני דווקא ממש נהניתי

נראית מסיבה ממש כיפית שבא לי להיות בה גם

נכון שהשיר הזה הוא לא פסגת היצירה של מדונה ואפילו לא קרוב לזה, אבל אני לא שוכח את החיים עצמם ומבין שהזמנים השתנו, תעשיית המוסיקה השתנתה וגם מדונה נמצאת במקום אחר בחיים ובקריירה שלה. אני כן מוצא משהו מהנה במדונה השטותניקית הזאת שמדליק אותי. אני אוהב את זה שבגיל חמישים ומשהו (אני כבר לא עוקב) היא לא שמה על אף אחד (לא שהיא לא עשתה את זה גם קודם, אבל כשזה בגיל כזה אתה מצפה מאנשים להתנהג אחרת (לשחק ברידג'? חח) אבל היא ממשיכה בשלה ושמישהו ינסה לעצור אותה, מתלבשת איך שבא לה, אומרת מה שבא לה ופשוט נהנית מהחיים. זה מורגש מאוד באלבום האחרון. יש שם כמה שירים בודדים שהם ממש פנינים ומשדרים על גל אחר לגמרי אבל רוב האלבום מלא בעיקר בשירי כיף כאלה שכל מה שבא זה לקום ולרקוד כאילו אף אחד לא מסתכל עליך. Bitch, I'm Madonna הוא בדיוק אחד כזה וזה עובד לי.
הקליפ מעביר את זה אחלה. אוהב את הצבעוניות שלו, במיוחד בבגדים שכולם לובשים שם, אוהב את האירוחים של כל הסלבס שם (וכמובן שאף אחד לא באמת יגיד למדונה לא כשהיא תקרא לו להשתתף לקליפ אפילו אם זה בדיוק לפריים וחצי
),אוהב את העריכה הקצבית וזה באמת נראה כמו מסיבה שממש הייתי רוצה להיות בה. מסיבת פופ לפנים. זה חמוד ומדליק אנד איי לייק איט.

ערן1987

New member
אני חושב שדווקא בגילה ובמעמדה

היא שמה יותר מדי על מה שאחרים חושבים - שומעים את זה במוסיקה שלה, רואים את זה בקליפים שלה. זה הכל too much, זה קצת מביך. היא כן עושה מה שבראש שלה, אבל היא חושבת טוב טוב על מה שאנשים יגידו.

Music Man XD

New member
שיר מדבק וכיפי,

אבל נמאס די מהר ולא "מבריק" באמת.
הקליפ... ראינו מיליון כאלה, זה לא מעניין יותר.
&nbsp
היא פשוט ממשיכה להוזיל את מעמדה.

למעלה