קליפ חדש למייגן טריינור!

ערן1987

New member
קליפ חדש למייגן טריינור!

אחרי שכבשה את העולם בשנה שעברה עם הלהיט הענקי All About That Bass (שהעניק לה 2 מועמדויות לגראמי בקטגוריות "תקליט השנה" ו"שיר השנה") ועם הלהיט הגדול (אבל כמובן שפחות מ-All About That Bass כי זה בכל זאת להיט של פעם בחיים), Lips Are Movin. אלבום הבכורה שלה, Title, אפילו כבש את פסגת המצעדים הבריטיים והאמריקאים ובכך הוכיחה מייגן שכנראה שהיא יודעת מה היא עושה. ייתכן מאוד ושרשרת ההצלחה הזו תימשך עם Dear Future Husband, הסינגל החדש שלה שינסה לשחזר את ההצלחה של קודמיו.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? מה דעתכם הכללית על מייגן, יש לה מקום בעולם הפופ של 2015 או שבקרוב היא תיעלם ותישכח? חושבים שהסינגל החדש יהפוך ללהיט או לא? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

DAN1EL

New member
אוקיי, מיציתי אותה.

אהבתי את AATB אבל....זהו.
אני נוטה להאמין שעוד שנתיים מהיום לא נזכור מי זאת, אבל אנשים אמרו את זה גם על קייטי פרי (זוכרים את I Kissed A Girl? השיר הראשון והאחרון שלה שאהבתי) - אז לך תדע.

YEEZUS

New member
השיר מתחיל יפה כמו Trouble של כריסטינה אגילרה,

והופך להיות מכוער אחרי שהאינטרו נגמר.
שיר ממש מעצבן.
דווקא אהבתי את שני הסינגלים שהיא שחררה עד היום, אבל זה היה ברור שהיא לא תוסיף כלום למיינסטרים העכשווי כלום.

Music Man XD

New member
שם השיר הספיק לי.

היא כזו קלישאה מהלכת. ממש לא מעניינת. ביי.

ערן1987

New member
שיר חביב אבל פחות סוחף מקודמיו

אני חושב שהיא מביאה איתה משהו חיובי מאוד לפופ של ימינו, את העובדה שהיא ממש לא כוסית. היא לא שוקלת טון, אבל היא לא זמרת הפופ הממוצעת. מעין אדל (במראה) רק כזו ששרה פופ מיינסטרימי לחלוטין.
&nbsp
היא חמודה, חביבה אבל לא מלהיבה מספיק - אבל אני עדיין חושב שזה יכול לזכות להצלחה נאה.

למעלה