קליפ חדש למיילי סיירוס!

ערן1987

New member
קליפ חדש למיילי סיירוס!

אחרי שכל הפרובוקציות האפשריות עמדו לטובתה של מיילי סיירוס כדי לקדם את הסינגלים We Can't Stop ו-Wrecking Ball, דבר שכנראה ועבד כי מדובר בשני להיטים ענקיים, מה נשאר למיילי סיירוס לעשות עכשיו כדי לקדם את הקליפ לסינגל החדש שלה Adore You? הו, זו שאלה יפה שבשבילה תצטרכו לצפות בקליפ לשיר.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? איך הקליפ ביחס לקודמיו? האם מיציתם את שלב הפרובוקציות של מיילי או שתרצו לראות אותה הולכת אפילו יותר רחוק?

DAN1EL

New member
מבחינתי היא פספסה הפעם.

גם בשיר - שהוא די חלש, ובכלל לא חומר לסינגל, ואני לא מבין איך היא החליטה להוציא דווקא אותו כסינגל, וגם בקליפ, שהוא לא רע, פשוט...סתם.

התרגלנו ליותר ממנה לאחרונה.

ARTPOP

New member
שיר מעולה, קליפ די משעמם ובינוני.

יש לה תקציבים מכאן ועד אמריקה והיא בוחרת ללכת למינימליזם ולקונספט פשטני לגמרי. לדעתי זה חוסר בזמן, עצלנות או סתם רצון להיות מגניבה ומוצלחת גם כשהיא לא עושה הרבה.
השיר מבחינתי הוא הטוב ביותר מבין שלושת הסינגלים ששוחררו וחבל שהוא קיבל קליפ כזה.

RTur

New member
Meh.. :\

למה היא שחררה דווקא את השיר הזה כשיש לה שירים הרבה יותר טובים לשחרר מהאלבום?
השיר הזה עדיין נשמע לי כמו שאריות מהאלבום Raymond Vs. Raymond של אשר. הוא לא מתאים לה לדעתי והיא לא מצליחה לעניין איתו והוא יוצא די מעפן.
הקליפ גם לא הותיר עליי רושם יותר מדי חיובי. יותר מדי צילומי שפתיים שלה שלא נראים טוב

Music Man XD

New member
נראה כמו הומאז' לקלטת הלוהטת של

קים קרדשיאן.

סתמי ביותר, והשיר גרוע.

Rud3 Boi

New member
הקליפ הזה בגירסא קצרה יותר יכל להיות אחלה

קליפ פתיחה לקליפ של WB.

השיר בינוני - נגיעות אלקטרו עדינות היו מחזקות את ההפקה הדי משעממת.
הקליפ מגניב - אני כן קולט ממנה שהיא רצתה להביא משהו עדין ורגיש הפעם, שזה מרענן לדעתי אחרי שני הקליפים האחרונים שלה שהיו הארגסיביים ופורובוקטיביים.

אני מבין את האכזבה של אנשים שציפו למשהו יותר EPIC ובועט ממנה.

ערן1987

New member
וואו, פטמה! איזה אומץ!

הרבה פחות פרובוקטיבי מאשר שני הקליפים הקודמים, במיוחד ביחס ל-WB, אבל כשיר הוא טוב בהרבה מ-WCS ולדעתי הוא יכול לזכות להצלחה יפה. כבר מהרגע בו שמעתי את האלבום לראשונה הוא בלט לי כאחד הטובים שבו.

למעלה