קליפ חדש למייקל ג'קסון עם ג'סטין טימברלייק!

ערן1987

New member
קליפ חדש למייקל ג'קסון עם ג'סטין טימברלייק!

מלך הפופ הקודם נפגש עם מלך הפופ הנוכחי? יש שיגידו שכן. בימים אלו יוצא לאוויר העולם Xscape, אלבומו החדש של מייקל ג'קסון שכולל גרסאות מודרניות לדמואים שונים שהקליט ג'קסון בשנות ה-80. את הסינגל שמקדם את האלבום, Love Never Felt So Good, כתב ג'קסון יחד עם פול אנקה וכאמור מתארח בו ג'סטין טימברלייק כשטימבהלנד הוא בין המפיקים שלו, ועכשיו יוצא לו קליפ משל עצמו. השיר מסתמן כלהיט וכבר הגיע למקום ה-20 במצעד האמריקאי ול-24 בבריטניה!

מה אתם חושבים על השיר? איך הקליפ? איך שיתוף הפעולה בין מייקל לג'סטין? האם השיר מכבד את זכרו של מייקל? האם אתם חושבים שהשיר זוכה להצלחה בעיקר בגלל מותו של ג'קסון? בקיצור, הביעו את דעתכם הנחרצת ממש כאן!

RTur

New member
זה ממש חמוד!

אני חייב להגיד שבהתחלה ממש הייתי נגד הפרוייקט הזה. משהו בי לא מרגיש בנוח שמשתמשים בהקלטות של שירים שמייקל החליט שכנראה הם לא מספיק טובים בשביל להכניס אותם לאלבומים, אחרת הם היו יוצאים מתישהו. ועוד עושים להם הפקות חדשות וזה לא שיש לו דרך להגיד על זה משהו ואולי הוא לא יאהב את זה וכו'...
תכננתי גם לא לשמוע את האלבום (כמו שגם לא שמעתי עד עכשיו את הקודם ששחררו לו אחרי מותו) אבל חבר שגם אוהב את מייקל הצליח איכשהו להלהיב אותי ושמעתי את האלבום.
האמת שזה לא רע בכלל.
את השיר הזה עם ג'סטין אני ממש אוהב, אם כי אני טיפה מאוכזב מההפקה שלו. זה נשמע כאילו עשו ביט עדכני אבל השתמשו בהקלטות ישנות של הכלים האחרים ואיכות הסאונד די מבאסת וכאילו אני מרגיש ניתוק בין הביט לשאר כלי הנגינה. הרי זה ברור שתקציב לא היה חסר בשביל האלבום הזה, אז היה כל כך קשה להביא נגנים ולהקליט בדיוק את אותם התפקידים מחדש באיכות סאונד טובה שניתן להגיע אליה היום בניגוד לשנות ה-80 שהשיר הזה כנראה הוקלט בהם? יש גם גרסה של השיר של מייקל לבד שהיא נשמעת לי הרבה יותר הומוגנית מאשר הגרסה עם ג'סטין. מצד שני, אני ממש אוהב את הביצוע של ג'סטין

בקיצור אחרי כמה האזנות ממש נדלקתי על השיר ואני חורש עליו כבר כמה ימים על אף כל התלונות שלי על ההפקה

שמעתי גם את האלבום. מה שנחמד זה שהם שמו גם את ההפקות החדשות לשירים וגם את הגרסה המקורית של כל שיר. חלק מהשירים יצאו ממש טוב בגרסאות החדשות, חלק אני מעדיף דווקא את המקור.
Chicago, השיר השני באלבום מעולה לדעתי בגרסה החדשה. במקור הוא די מעפן חח. לעומת זאת Loving You נשמע הרבה יותר טוב בגרסה המקורית שלו ולא אהבתי את ההפקה החדשה.

שאלו את ג'סטין לפני כמה ימים אם הוא מתכוון להוסיף את השיר הזה עם מייקל לטור שלו והוא ענה שהוא לא יודע כי בשביל לעשות את זה צריך להתארגן בהתאם גם על וידאו ארט וזה עלול להיות בעייתי עם הלו"ז שלו. אז עכשיו שיש קליפ רשמי אין לג'סטין תירוץ. שישתמש בו כוידאו ארט ויעשה את השיר בהופעה בארץ

ערן1987

New member
מעניין באמת אם ג'סטין יבצע את השיר הזה בארץ

למרות שאני בספק, לאו דווקא בגלל הוידאו-ארט אלא יותר כי הוא האמן האורח בשיר ועד שיגיע לארץ לא בטוח שהשיר יספיק להפוך ללהיט גדול כל כך.

ערן1987

New member
אז ככה ייראו כל הקליפים שלו בשנים הקרובות?

קטעי תיעוד, מעריצים שרוקדים כמוהו וכדומה - זה בערך כל מה שהיה בקליפים הקודמים שלו מאז מותו, לא? לא מיצינו? אמנם פה יש את התוספת של ג'סטין אבל גם הוא מזיז את עצמו מצד לצד כמו אחרון המעריצים. משעמם.

השיר חמוד מאוד, דיסקואי שכזה ואולי זה יעבוד לטובתו כי זה די מקורי ואולי יזרום על גל הדיסקואי של דאפט פאנק. אני חושב שמייקל היה אוהב את זה.

ערן1987

New member
לא, אבל אני לא עומד מאחורי תקציב של מיליונים

ואני לא אמור להחליט על רעיונות כאלה ואחרים לקליפ של אחד האמנים הכי אגדיים אי פעם - אז לא אני אמור לתת לך תשובות.

אני בטוח שהיו יכולים לעשות משהו מקורי ומגניב והרבה יותר טוב מהתוצאה הסופית שהיא חביבה ותו לא.

למעלה