קליפ חדש לניקי מינאג' עם דרייק, ליל וויין וכריס בראון!

ערן1987

New member
קליפ חדש לניקי מינאג' עם דרייק, ליל וויין וכריס בראון!

בימים אלו משחררת ניקי מינאג' את אלבומה השלישי והמצופה The Pinkprint שזוכה לביקורות יפות ושכולל מתוכו את הלהיט הפרובוקטיבי Anaconda ואת Only, הסינגל החדש ממנו שזכה ל-Lyric Video שעורר הרבה מהומה בטענות להשפעה מוגזמת מהנאציזם. עכשיו השיר, בו היא מארחת את השלישיה הלוהטת דרייק, ליל וויין וכריס בראון, זוכה לקליפ משל עצמו שכבר הופך ללהיט יוטיובי.

בקיצור, מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? איך השת"פ בין הרביעיה הזו? האם המהומה סביב ה-Lyric Video היה מוצדק או מוגזם? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

2Dirrty4U

New member
הקליפ מגניב לאללה

גם השיר סבבה לגמריי והשת"פ מעולה רק הבעיה היחידה שלי זה שלקראת הסוף זה כבר ממש נמרח וחופר.. חופשי היו יכולים לקצר באיזה דקה וחצי!
&nbsp
אהבתי מאוד את ההתחלה של הקליפ

ערן1987

New member
אני חושב שזה שיר אדיר, באמת

כולם נותנים פה את הקטע שלהם בצורה מצוינת ומעבר לה, אפילו כריס בראון הדושבאג שלא ברור לי למה הוא נראה.. ככה, אבל שיהיה..
&nbsp
אני מת על הביט של השיר הזה, מת על הבית של דרייק, על הבית של ליל וויין וניקי עושה פה דברים שמזכירים את הכריזמה של "מונסטר" של קנייה ווסט, שזה תמיד טוב. בקיצור, יש לכם כאן מועמד ודאי לגראמי הבא. הקליפ גם עובר סבבה, למרות שאין בו שום דבר יוצא דופן הוא דווקא זורם טוב.

Music Man XD

New member
"מנסטר" טוב בהרבה לטעמי.

הביצוע של ניקי שם מתעלה על זה ללא ספק, ובכללי - מנסטר זה שיר ענק. זה אירוע. Only הוא ביט כיפי ולא הרבה יותר מזה. אף אחד מהשלושה לא נותן שם את ההופעה של חייו.

ערן1987

New member
בהחלט ש"מונסטר" טוב מהשיר הזה בהרבה

Only גם שיר גדול לדעתי, זה שהוא פחות מוצלח מ"מונסטר" לא מוריד מערכו.

למעלה