קליפ חדש לניקי מינאג'!

ערן1987

New member
קליפ חדש לניקי מינאג'!

ניקי מינאג', הראפרית הבולטת ביותר בעולם בשנים האחרונות, צפויה לשחרר את אלבומה השלישי בחודשים הקרובים. מהאלבום כבר הכרנו את הסינגל הקודם Pills n Potions שזכה להצלחה נאה וגם את הסינגל החדש Anaconda שכבר מטפס במצעדים (בארה"ב הוא כבר נכנס היישר למקום ה-19) ושמקבל קליפ פרובוקטיבי במיוחד משל עצמו. בקליפ מתארח גם דרייק (השניים כבר שיתפו פעולה בעבר בלהיטים Make Me Proud ו-Moment 4 Life) באחת הסצנות הבולטות ביותר בקליפ.

השיר, אגב, כולל סימפול של קלאסיקת ההיפ הופ Baby Got Back של סיר מיקס-א-לוט ובמקור הוקלט בכלל על ידי מיסי אליוט (!) שמסיבות לא ידועות ויתרה עליו.

מה אתם חושבים על השיר? מה עם הקליפ? האם הפרובוקציה של ניקי תתרום להצלחה של השיר/הקליפ? חושבים שהשיר יזכה להצלחה אמיתית או רגעית בלבד? בקיצור, הכריעו!

Music Man XD

New member
חרא קליפ.

יש בו קטעים עם פוטנציאל, אבל כיחידה אחת מדובר בבלגן חסר סגנון.
השיר ממכר ונחמד.

2Dirrty4U

New member
כולם מדברים על הקליפ "הפרובוקטיבי"

אבל אני באמת לא מבינה מה פרובוקטיבי בו, קליפ טיפוסי רצח לשנת 2014. שום דבר שלא ראינו עד עכשיו.
&nbsp
השיר משמיעה ראשונה חלש.
אחרי כמה שמיעות נוספות הוא נחמד.
ואחרי כ-5 שמיעות הוא כבר נמאס.
בעייתי. אישית לא עפתי על השיר הזה בכלל.
&nbsp

ערן1987

New member
הוא פרובוקטיבי כי לא זכור לי מתי לאחרונה

ראו זמרת שהיא a-list (אם אפשר להגדיר אותה ככה) עושה כמעט סטרפטיז לראפר שהוא a-list. זה סופר מיני, היא לא סתם לובשת בגדים חושפניים כמו בד"כ. ועדיין, זה לא פרובוקטיבי כמו מה שמיילי עשתה בשנה שעברה.

ערן1987

New member
מילא שהשיר דבילי לגמרי, הוא איכשהו יכול לעבור באוזן

כלומר, בקטע שאם יהיה אותו ברדיו אולי לא אעביר הלאה - אבל הקליפ הזה הוא שיא חדש של טמטמת. זה לא סקסי, זה לא מדליק, זה לא מגניב - זה מטומטם. שתעוף לי מהאוזניים והעיניים בהקדם בבקשה.

למעלה