קליפ חדש לניקי מינאג'!

ערן1987

New member
קליפ חדש לניקי מינאג'!

כחצי שנה אחרי ששיחררה ניקי מינאג' את אלבומה השלישי The Pinkprint היא מוציאה מתוכו את הקליפ לסינגל החדש The Night Is Still Young שהופק על ידי ד"ר לוק וסירקט, מה שאומר שאל תתפלאו אם הוא יהפוך ללהיט לא קטן בכלל בתקופה הקרובה.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? חושבים שהשיר יהיה להיט כמו שהוא צפוי להיות או שזה עוד סינגל של ניקי שנישכח מקיומו? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

ערן1987

New member
שיר קצבי במידה הנכונה, לא טראשי

ועושה כיף באוזן. אני חושב שאם הוא היה יותר קצבי זה היה עובד יותר לטובתו, גם מבחינת האיכות וגם מבחינה ההצלחה המסחרית כי אני פשוט לא יודע עד כמה זה יכול להפוך ללהיט כזה גדול. זה יהיה להיט, לפחות טופ 20, אבל זה לא הולך להיות Super Bass.
&nbsp
הקליפ סביר, עובר בסבבה אבל אין בו משהו מיוחד או משהו שגורם לי להרגיש ש"הלילה עוד צעיר" חח

A Lizard State

New member
גם הקליפ וגם השיר סתמיים.

יש לה הרבה שירים שיכולים להפוך ללהיטים ויכבדו את השם שלה יותר מאשר השיר הזה.
השיר הזה הוא האחות הצולעת של Starships שכבר לאף אחד אין כוח אליה. כמה אפשר מאותו הדבר?

RTur

New member
זה לא רע

תמיד נורא מוזר לי להתייחס אליה כ"זמרת". אבל איכשהו ברוב השירים שלה שבהם היא אשכרה שרה (עד כמה שניתן לקרוא לזה שירה כי ברור שזה ערוך בטירוף) ולא רק מראפרפת היא מצליחה ליצור שירי פופ ממש חמודים ולא מזיקים. זה עובד גם כאן. זה ממש חמוד וכיפי ואין לי משהו רע להגיד על זה.
מעבר לזה שיש פה סלאפ באס וזו אחת החולשות שלי. שירים עם סלאפ באס הם תמיד שירים טובים

הקליפ גם אחלה, אולי הוא לא באמת מעביר את התחושה של "הלילה עוד צעיר" אבל זה מאוד צבעוני וזה ממתק לעיניים שכזה וזה מהנה לצפות תוך כדי האזנה לשיר. היא גם יחסית "חסודה" פה ומשדרת יותר קלאסה שאני מעדיף.
חייב לציין את הסאונד המגניב של הקרעחצים האלה בכל תיבה רביעית, אני מוצא את עצמי ממש מתלהב מזה בהפקה הזאת

&nbsp

RTur

New member
חחח שיטת נגינה על הבאס

כשבמקום לפרוט על המיתר של הבאס, מכים בו בעוצמה (על כן שמו "סלאפ"..) וזה נותן לו סאונד חד ודק כזה. נפוץ מאוד בשירי דיסקו/פאנק אבל לא רק. הדוגמה המוכרת ביותר לסלאפ באס זה הפתיח של "סיינפלד".
אני פשוט מת על הסאונד הזה, בין אם הוא לייב או מסונתז, זה פשוט עושה לי את זה חח
יש לי תיאוריה שאומרת שכל שיר עם סלאפ באס זה שיר טוב. בינתיים עוד לא מצאתי שיר שהרס לי אותה

למעלה