קליפ חדש לניקי מינאז' וביונסה!

YEEZUS

New member
קליפ חדש לניקי מינאז' וביונסה!

מי היה מאמין שבחודש מאי כבר יוכרז קליפ השנה?

https://vid.me/LBMc

א-ד-י-ר.

ערן1987

New member
"Sorry, this video has been deleted"

בטח יעלה ביום-יומיים הקרובים ביוטיוב

ערן1987

New member
תודה!

בצפייה ראשונה אני חושב שמ-מ-ש הגזמת כשהכתרת אותו כקליפ השנה, אפילו לא קרוב לכך. ממה ההתלהבות? אני שואל ברצינות.

YEEZUS

New member
הכל בקליפ הזה במקום.

אם זה הסטיילינג, הצילום, שתיהן משוחררות לגמרי ופשוט כיף לצפות בהן.
סוג הקליפים האהובים עלי. הן לא צריכות להנחית חייזרים ממאדים או להתנהג כמו ילדות בנות 12 מטומטמות (ולומר כמובן שזו מחווה לסרט שקר כלשהו כדי שהן לא יצאו טיפשות מדי), אלא פשוט לוקחות מצלמה ונותנות לקהל את מה שהוא רוצה.

ערן1987

New member
אני מסכים איתך שהן משוחררות וכל זה

ועדיין, מפה ועד להכריז עליו כקליפ השנה נראה לי כדבר ממש ממש מוגזם. אחלה קליפ, וזהו.

ערן1987

New member
מסכים

חוץ ממה שכתבת על הקליפ של בריטני ואיגי, כי בכל זאת - בוא לא נגזים

YEEZUS

New member
איך בדיוק הוא ממוחזר?

וגם אני נהניתי במידה מסוימת מהקליפ של בריטני, שאם כבר הוא האמא של הממוחזרים. לבריטני עצמה יש אלף קליפים כאלה.
איפה הוא ואיפה Feeling Myself...

Drunk in Love

New member
נמאס מהקליפים הכאילו ''טבעיים'' הללו, מרגיש שיש לשתיהן יותר

מדי כאלה. 0 אותנטיות למרות שברור שהכוונה היא ליצור סרטון כמה שיותר אותנטי ופחות מתאמץ, והן יוצאות סופר-מתאמצות.
ביונסה היא לא בחורה מגניבה והכיוון ההיפסטרי שהיא בחרה לעצמה נראה סתם פאתטי ופשוט לא יושב עליה בעיני. סתם קליפ.
ושלא נדבר על השיר שהוא שיר המחזור, כבר לא מעניין אותי עד כמה טוב הוא עשוי, שיר שנשמע כמו מיש-מאש של יותר מדי שירים בז'אנר בשנתיים האחרונות, מלודיה מעיקה שמזכירה יותר מדי דברים אחרים. השיר הכי לא מעניין שיש, כ''כ מתאמץ להיות מגניב. כך גם הסינגל הקרוב של ניקי The Night Is Still Young, מה היא חשבה לעצמה שהקליטה את השיר המיושן הזה? אשכרה Roman Reloaded reject, ולא שחסרים שירים טובים ב''פינקפרינט'', גם אם הוא לא אלבום מבריק.

DAN1EL

New member
תודה, אבל האיכות זוועה.

למה אין קישור נורמלי?

ערן1987

New member
כי כרגע זה אקסלוסיבי לטיידל

והם לא שמים קישורים רגילים, ככל הידוע לי, כמו יוטיוב.

ערן1987

New member
בגלל המחיר?

אגב, הבנתי שטיידל לא כ-ז-ה מצליח, במובן מסוים הוא אפילו נפילה.

למעלה