קליפ חדש לסיה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לסיה!

אין ספק ש-2014 היא שנת השיא בקריירה של סיה: מהרגע שהיא שיחררה את Chandelier היה ברור שהיא תפרוץ בענק, וככה קרה. עד כה צפו בקליפ מעל ל-435 מיליון פעמים ביוטיוב, היא מועמדת על השיר ל-4 פרסי גראמי (ביצוע הפופ, תקליט השנה, שיר השנה וקליפ השנה), היא זכתה בפרס VMA אחד (על הכוריאוגרפיה ואף הפסידה את פרס קליפ השנה ל-Wrecking Ball של מיילי סיירוס), אלבומה האחרון "1000 Forms of Fear" קיבל ביקורות מחמיאות וכבש את המצעד האמריקאי והיא אפילו מועמדת לפרס גלובוס הזהב על השיר Opportunity אותו כתבה לסרט "אנני" (היא מתחרה, בין היתר, מול לורד ולאנה דל ריי).

סיה מתכוונת להמשיך את ההצלחה שלה גם עם פתיחת השנה כשנודע שהיא תופיע כזמרת אורחת ב"סאטרדיי נייט לייב" האגדית בשבת הבאה ועם שחרור הקליפ ל-Elastic Heart, הסינגל החדש שלה. השיר בוצע והופיע במקור בפסקול הסרט "משחקי הרעב: התלקחות" מ-2013 בגרסה שבוצעה עם דה וויקנד ודיפלו. בקליפ לגרסה הזו, שהיא גרסת סולו של סיה, מופיעים מאדי זיגלר המדהימה שכבשה את העולם בקליפ ל"שנדליר" וגם השחקן שיה לאבוף במעין המשך ל"שנדליר". השילוב של מאדי ושיה עורר טענות על פדופיליה - דבר שסיה, שהשתתפה בבימוי הקליפ, הכחישה בטענה שמדובר באמנות בלבד.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? איזו גרסה אתם מעדיפים, גרסת הסולו או השת"פ? חושבים שהטענות לפדופיליה מוצדקות? האם מדובר בפרובוקציה מכוונת או בתום לב? והשאלה החשובה באמת - איזה קליפ אתם מעדיפים, את "שנדליר" או את Elastic Heart?

YEEZUS

New member
לא עובד עלי השטיק העלאק אמנותי הזה.

לא הצלחתי לשרוד את כל ה-5 דקות האלה, הסתפקתי בריפרוף בסרטון כדי להבין שזה סוג הקליפים שעושים לי עצבים.
עוד מאותו הדבר. גם הקליפ של שנדליר היה מעצבן ומיותר באותה מידה.
&nbsp
חבל שהיא שחררה את גרסת הסולו ולא את הדואט עם דה וויקנד. אני חושב שהוא ממש הוסיף לשיר.
&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
למה "שטיק"?

ואתה הראשון שאני שומע שלא אהב את הקליפ ל"שנדליר"!

DAN1EL

New member
אני גם לא אהבתי אותו.

הילדה הזאת לא באה לי בטוב והקליפ סתמי.
אפשר היה לעשות הרבה יותר עם כזה שיר.

ערן1987

New member
עוד קליפ אדיר

גם אם הוא לא מתקרב לראשוניות הפנומנלית של "שנדליר", זה עדיין קליפ לא פחות ממעולה. הצילום יפהפה, הריקוד תופס את העין, הסט המינימליסטי מוסיף המון לסיפור שמתרחש פה - קרב בין רגשות פנימיים שמתנגדים אחד לשני אבל מבינים שאי אפשר לחיות אחד בלי השני.
&nbsp
שיה לאבוף, חבוב אחד, פעם לא אהבתי אותו ואני מתחיל לחבב אותו יותר ויותר - אני חושב שההופעה שלו ב"זעם" הייתה צריכה להעניק לו כמה מועמדויות לפרסים שונים, מה שלא קרה לצערי. ומאדי? מה יש להרחיב עליה, הילדה הזאת היא לא פחות מתופעת טבע, והיא רק פאקינג בת 12!

2Dirrty4U

New member
צ.. צו.. צומ.. צומייייייי

אין כאן שום דבר יפה או אומנותי ובהחלט פדופילי בכוונת תחילה. איכס.

ערן1987

New member
את מדברת כהייטרית, באמת

את רוצה להגיד לי שאת לא רואה את הניסיון האומנותי שבקליפ הזה? סבבה, לא אהבת, מקבל את זה - אבל את לא יכולה להגיד שאין פה ניסיון אומנותי אמיתי.

2Dirrty4U

New member
בטח שאני יכולה להגיד

מהסיבה הפשוטה שאין כאן שום נסיון אומנותי.
מההתחלה, מעטיפת האלבום "האומנותית", להופעות "האמונותיות" עם התחת לקהל והראש בקיר, מהקליפים הפדופילים "אומנותיים" בכוונת תחילה - הכל כאן פשוט מזוייף וצועק צומי ופרובוקציה בשקל. גועל נפש. הכל צבוע ומזוייף.

DAN1EL

New member
מוזר שהיא נזכרה פתאום בשיר הזה, שכבר יצא די מזמן.

היה לי מוזר לשמוע אותו בלי דה וויקנד, שממש הוסיף לשיר לדעתי.
אני אוהב את הגרסה איתו הרבה יותר. חבל שהיא הוציאה אותו.
&nbsp
הילדה הזאת מעצבנת.
הקליפ לא עשה לי כלום וחיכיתי שהוא ייגמר כבר.
&nbsp
מת על שאייה לבוף, אגב.
מאז "נימפומנית" אני עוד יותר תופס ממנו.

למעלה