קליפ חדש לסלין דיון וני-יו!

ערן1987

New member
קליפ חדש לסלין דיון וני-יו!

האלבומים של סלין דיון ממש לא מוכרים כמו פעם (אבל סיבובי ההופעות שלהם הם היסטריה שאין דברים כאלה) אבל היי, זה לא אומר שלא צריך לשחרר חומר מקורי מפעם לפעם. הנה, רק לפני כחצי שנה היא שיחררה את אלבומה ה-11 באנגלית, Loved Me Back to Life, והוא זכה להצלחה נאה למרות שלא כלל שום להיט. אחד השירים שבאלבום הוא Incredible בו מתארח גם זמר האר'נ'בי ני-יו שאף השתתף בכתיבתו.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם שיתוף הפעולה בין השניים עובד? האם סלין עבדה עם ני-יו רק כדי לנסות לפנות לקהל צעיר יותר, והאם היא הצליחה בכך? האם סלין עדיין רלוונטית לעולם המוסיקה של 2014? בקיצור, הכריעו!

ערן1987

New member
טוב באופן מפתיע

אף פעם לא עפתי על ני-יו, הוא תמיד היה נראה לי סתמי ולא מרגש, וסלין כבר מזמן זכתה לתואר has been (למרות שאסור לערער במעמדה כדיווה מן המניין). והנה, הופתעתי - זה שיר ממש חמוד. צ'יזי, נדוש, צפוי, מתקתק - אבל עושה את העבודה כמו שצריך. זה חיבור מאוד לא צפוי לדעתי אבל הוא עשוי טוב כך שאין לי בעצם על מה להתלונן.

YEEZUS

New member
לא מרגיש צורך לשמוע את זה.

אני לא אוהב בכלל את סלין דיון, אפילו לא את הקלאסיקה שלה לטיטאניק. היא מעצבנת אותי, ובכללי, אני לא מת על דיוות מהניינטיז.
אם כבר מדברים על ני-יו, גם הוא זמר שלא באמת תרם לעולם הזה, אבל So Sick תמיד היה וישאר שיר מוצלח בעיניי.

ערן1987

New member
איך אתה לא אוהב את MHWGO????

קלאסיקה אמיתית!! אמנם צ'יזית לגמרי, אבל אדירה באיכותה.

למעלה