קליפ חדש לסנופ דוג עם סטיבי וונדר ופארל וויליאמס!

ערן1987

New member
קליפ חדש לסנופ דוג עם סטיבי וונדר ופארל וויליאמס!

בשבוע שעבר שיחרר סנופ דוג את אלבומו ה-13 (!), Bush, שהופק כולו על ידי האחד והיחיד - פארל וויליאמס (כשגם צ'אד הוגו מהנפטונז עזר בכמה שירים). אנחנו הספקנו כבר להכיר את Peaches N Cream הפאנקי והנה הזמן להכיר את California Roll, הסינגל החדש של סנופ בו הוא מארח את פארל וגם את סטיבי וונדר האגדי.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? אוהבים את הטאץ' שפארל נתן לסנופ? חושבים שסטיבי נותן מעצמו בדיוק או שיכול היה לתת יותר? חושבים שיש מצב שהשילוש הזה בכלל יביא להיט? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

DAN1EL

New member

השיר לא מביא איזו בשורה מרעישה, אבל בכל זאת יש בו משהו נעים מאוד ומגניב, ואני נהנה לשמוע אותו.
בכלל - יש לי הרגשה שאני אתחבר מאוד לאלבום הזה (אני יודע שהוא יצא כבר אבל עוד לא הגעתי לזה).
&nbsp
אני חושב שהבעיה היחידה שלי איתו היא שסנופ דוג נבלע כאן לגמרי.
כמעט כאילו יכלו לעשות את השיר הזה בלעדיו. הוא סוג של ראפר בלי להיות ראפר, הוא כבר לא מביא איזה משהו הכרחי לשירים שלו.
באותה מידה זה יכול היה להיות שיתוף פעולה בין פארל לאשר/כריס בראון/קנדריק לאמר/כל אחד אחר.
וזה האלבום של סנופ!
&nbsp
ורק כי צריך גם שתי מילים על סטיבי וונדר:
&nbsp
סטיבי וונדר

&nbsp
(זה מספיק)

ערן1987

New member
מצטרף אליך

השיר לא מגוון בשום צורה אבל הוא עשוי טוב, הוא כיפי וזה מה שחשוב (אגב, בדיוק ככה נשמע האלבום אבל באיזשהו שלב זה מרגיש שזה קצת חוזר על עצמו).
&nbsp
אגב, אני רק חייב לציין שאני קצת מאוכזב מסטיבי פה. הוא רק נותן קולות רקע ומנגן במפוחית, וזהו. זה בערך מה שהוא עשה עם מארק רונסון באלבום האחרון שלו וגם זה מאכזב. מה, אתם מביאים אליכם את סטיבי וונדר וככה אתם מנצלים אותו, בשביל משהו כל כך קטן? בשביל משהו שכל נגן מפוחית ממוצע יכול היה לעשות? נו, באמת.

RTur

New member
מה נסגר?

אני לא מבין את הקטע הזה של להטריח את סטיבי וונדר לאולפן בשביל לאלתר על מפוחית..
כאילו... סנופ דוג שר בשיר הזה (עם עריכה יותר רובוטית מבריטני ספירס) אבל סטיבי מנגן מפוחית? איפה ההגיון פה? חח
ועם זאת, זה אחלה טראק בגדול

למעלה