קליפ חדש לפלומה פיית' מהאלבום האחרון!

Drunk in Love

New member
קליפ חדש לפלומה פיית' מהאלבום האחרון!

A Perfect Contradiction, אלבומה השלישי של הזמרת הבריטי, שוחרר במרץ האחרון ומתוכו שוחררו כבר שני סינגלים שהצליחו מאוד באירופה ובעיקר בביתה בבריטניה.
פלומה מדלגת בקלילות לכיוון הסינגל השלישי Trouble with My Baby שנשמע יותר כמו הסינגל הראשון Can't Rely on You מאשר השני Only Love Can Hurt like This, כלומר גרובי יותר.

בנימה אישית, אני חושב שמדובר באחת הזמרות היותר אנדרייטד פה בפורום, אני חושב שהיא ראויה להרבה יותר התייחסות ממה שהיא מקבלת כאן.
היא אחת היותר מוכשרות ואיכותיות שפרצו בעשור הזה, אני אומר את זה עם המון ביטחון, גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינה ויזואלית (ההופעות, הקליפים שלה שהם ברמה מאוד גבוהה).
היא זוכה השנה להצלחה מטורפת בבריטניה, כשהאלבום שלה הוא כנראה האלבום הכי נמכר או השני הכי נמכר בבריטניה לבינתיים. הסינגל השני Only Love Can Hurt like This הגיע למקום השישי במצעד הסינגלים.

לאחרונה אנחנו מדברים כאן די הרבה על ''era'' ועל איך שתק' אלבום הייתה נראית פעם ואיך שהיא נראית היום, אם תעקבו אחרי פלומה תשימו לב שגם היא לחלוטין מוגדרת כאמנית ש''תתאים'' לתקופה הישנה.
למרות שזכתה לחוסר הצלחה עם רוב הסינגלים מהאלבום הקודם, היא שחררה חמישה סינגלים עם חמישה קליפים ולא הפסיקה את הרצף האומנותי שלה, שקיים בכל אלבום שהיא משחררת, מעין חזון אומנותי שהיא הולכת לפיו.
עוד משהו - בעוד רוב האמנים הבריטיים שגם הם משועבדים לשיטה החדשה של שחרור מוזיקה, שכוללת שחרור שניים-שלושה סינגלים לפני האלבום, פלומה שחררה את הסינגל הראשון ומיד אחר כך את האלבום ולא עשתה ''טיזינג''.

בקיצור - ממליץ להתעמק בה, אמנית נהדרת. האלבומים שלה לבינתיים לא היסטריים בעיני אמנם, אבל אני נהנה להאזין לה ולהם כאלבומים בפרט, היא מסקרנת אותי מאוד והיא אף פעם לא מאכזבת.
היו לה כמה להיטונים באירופה - Can't Rely on You הגדול מבניהם הופק על ידי פארל וויליאמס בכבודו ובעצמו, Upside Down מוכר יותר מפרסומת ישראלית בביצוע בינוני (והוא, אגב, מזכיר את השיר החדש), New York וכו'.

http://www.youtube.com/watch?v=hXrUOXxiGjw&list=UUfnLDq6CLpb7miiQ5HtHvCA&index=1

(עטיפת האלבום המרהיבה מצורפת
)

DAN1EL

New member
העטיפה באמת חזקה. ידוע מי צילם?

השיר מזכיר לי שילוב בין דאפי לאיימי וויינהאוס.

השיר חמוד והביצוע די מגניב.
הבעיה היא שקצת קשה לי לשמוע פה את הפן האישי שלה.
היא נשמעת כמו הרבה דברים אחרים, אבל מעבר ללוק הייחודי שלה - המוזיקה נטו - איפה הייחוד כאן?

עוד הפקת רטרו שמושפעת מאיימי/אדל/דאפי/מארק רונסון/שרון ג'ונס והדאפ-קינגס.

זה לא שזה לא טוב, זה טוב. וניכר שהיא משקיעה בקליפים, העטיפה הכוללת של ה-era וכו'.
אבל עד שהיא תוכיח אחרת, אני לא כל כך מבין למה אנחנו באמת צריכים עוד זמרת כזאת.

Drunk in Love

New member
אני מבין למה אתה מתכוון ומסכים איתך חלקית.

באלבום הנוכחי A Perfect Contradiction בהחלט ניכר שהיא עושה הומאז' לאותו דבר\סגנון\תמה\ז'אנר שעשו עליו הומאז' לפני שבע שנים עם פריצת הרטרו במוזיקה - B2B של כריסטינה, איימי ווינהאוס, דאפי, מארק רונסון וכו', אבל בעיקרון זה לא הסגנון היחידי שהיא עושה בו שימוש. אני ממליץ לך לשמוע קטעים מתוך Fall to Grace, האלבום השני, שהופק יחד עם נלי הופר (ביורק, No Doubt ועוד רבים וטובים), שהוא אלבום שונה מבחינה סגנונית והוא יותר רומנטי ו''קולנועי'' מוזיקלית.
דבר שני, לדעתי תמיד טוב שתהיה בעולם אמנית חזקה כמו פלומה, עם אמירה אישית, ויזואלית ומוזיקלית. היא אמנם אכן מושפעת קשות מהרבה גורמים חיצוניים בכל הקשור למוזיקה אבל השילוב של הקול הייחודי והמעטפת הופכים אותה לדמות מאוד מסקרנת מבחינתי, אני עוקב אחריה כבר מהאלבום השני. הכוונה שלי היא שהיא מבחינות מסוימות אכן עוד זמרת, אבל לרוב היא מאוד בולטת בשונות שלה והיא בעיני לא דומה לאף אחד אחרת שפועלת כיום, ובעיקר לא שזוכה להצלחה גדולה כמו שלה באירופה.

DAN1EL

New member
מודה שאני לא מכיר אותה מספיק לעומק כדי להגיב

על זה. יכול להיות שאתה צודק.

ערן1987

New member
כמה Fאנק יש בשיר הזה, כמה גרוב!

תענוג לאוזן, לא פחות. לא הרגשתי שהקליפ תרם לקליפ או פגע בו, סתמי לגמרי - חוץ מזה שהוא יפה לעין. חוץ מזה, השיר ממש עשה לי חשק כבר לשמוע מתישהו אלבום שלה - אני בטוח שהעצלנות הזו תעלם מתישהו.

ערן1987

New member
אגב, שמתי לב למשהו

הבחור שמופיע בקליפ לשיר הזה מופיע גם בקליפ של Can't Rely On You. מעניין.

למעלה