קליפ חדש לקולדפליי!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקולדפליי!

בהפתעה די גדולה (מי אמר "אפקט ביונסה" ולא קיבל?), שיחררו קולדפליי לפני כמה שעות קליפ חדש וטרי לשיר חדש וטרי! אז חבר'ה, תכירו את Midnight, יריית הפתיחה של קולדפליי הבריטיים לקראת אלבומם הבא שצפוי לצאת בחודשים הקרובים ויהווה המשך לאלבומם האחרון Mylo Xyloto שאמנם זכה להצלחה מסחרית יפה (מכר כ-8 מיליון עותקים בעולם וכלל להיטים כמו Paradise ו-Princess Of China) ולביקורות נאות (ואפילו ל-5 מועמדויות לגראמי!), אבל בסך הכל השאיר אחריו טעם קצת חמוץ. כזכור, הלהקה גם שיחררה לפני כמה חודשים את השיר Atlas כשיר הנושא של הסרט "משחקי הרעב: התלקחות".

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? איך הקאמבק שלהם? האם התגעגעתם אליהם? מצטערים שהם חזרו?

YEEZUS

New member
שיחקו אותה לגמרי עם השיר הזה.

חוץ מ-Yellow שלהם שתמיד חיבבתי, אין שיר אחד שלהם שאני אוהב. קשה לי עם הקול של כריס מרטין והם בכללי מעצבנים אותי.
השיר הזה כל כך מושפע מבון אייבר ורדיוהד של Kid A שאני כל כך אוהב שקשה לי שלא לאהוב אותו.

DAN1EL

New member
עונה:

מה אתם חושבים על השיר? סתם. ג'יימס בלייק/בון איבר לעניים.
ועל הקליפ? עוד יותר סתם.
איך הקאמבק שלהם? מעפן.
האם התגעגעתם אליהם? לא.
מצטערים שהם חזרו? כן.

ערן1987

New member
זה בערך הדבר הכי שונה ולא טיפוסי להם שהם עשו

אני לא ממש יודע איך לעכל את זה.. הקליפ מוזר בהתאם לשיר שכמו שכבר ציינו כאן לגמרי מושפע מרדיוהד של תקופת Kid A לבין בון איבר. זה הדבר הכי לא להיטי שהם שיחררו כסינגל בערך אי פעם, אבל זה קולדפליי אז מי יודע לאן זה יגיע. אם זה ימשיך ככה האלבום הבא שלהם בהחלט יהיה מעניין

למעלה