קליפ חמוד. הפכו את הציור של דלקרואה למשהו אחר ממש חחח אבל ממתי כריס מרטין זה קולדפליי? איפה כולם? וdirected by? ממתי הפכו את זה לקליפים של מייקל ג'קסון? חחחח
מאוהבים ביפן והיה עוד אחד אבל אני לא בטוחה איזה הוא...ואין לי את הדיסק כרגע. בכל מקרה, זה אחד מהדיסקים הטובים ביותר ששמעתי לאחרונה. (אהם, מצד שני, שמעתי רק את זה..)
היה כזה חמוד מכריס כריס אמר "טוב כולכם יודעים שקולדפלי מורכבים מאדיוט אחד ושלושה אנשים מאוד בישנים. וויל ישב שם בשקט ויש לו היום יום הולדת" (לא בטוחה בקשר לניסוח המדיוק) ואז הביאו לו עוגה
וקיבלנו דיסקים חינם עם גרסה מהממת ל "the hardest part" בא לי שוב
לא אהבתי כל כך את הקטע של התופים האלקטרוניים וה"מחרוזת" שהם נתנו באמצע הרחבה. היו שם כמה שירים שהייתי מעדיף לשמוע בביצוע המקורי וקראתי ביקורת בעיתון קנדי שהתייחסה בדיוק לעניין הזה. אבל סך הכל הייתה הופעה טובה מאוד. מאוד מלוטשת. עוד לא יצא לי להכניס את הדיסק למערכת באוטו.כנראה מחר. עכשיו גם מתחשק לי להחזיר את הדיסקוגרפיה של ק"פ לאייפון. בכוונה הסרתי אותה לשבועיים שלפני ההופעה.
את החלק האלקטרוני יותר. אבל אם אני לא טועה היו להם כמה שירים בביצוע "נורמלי" על הבמה. באמת הייתה הופעה מצוינת. אפילו הלהקות חימום לא היו כ"כ נוראיות. (מה שכן היה נורא זה לנסות לצאת מהאולם כשחילקו דיסקים חינם). ואהבתי את הבדיחות שהוא הכניס בשירים (כמו על ג'סטין טימברליק ב"חלק הכי קשה")
חודש בפסטיבל בלונדון הוא עף על ליידי גאגא שהוא אמר "השיר הבא בשביל ליידי גאגא בגלל שהיא משחקת שם.. פוקרפייס" פשוט הפיל אותי מצחוק!! ואגב הדיסק שקיבלת יש אותו באתר של קולדפליי חינם להורדה http://www.coldplay.com/lrlrl/lr.html