קליפ חדש לקייטי פרי!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקייטי פרי!

אחרי ההצלחה הענקית של Dark Horse (הוא שהה 4 שבועות רצופים בפסגה האמריקאית והגיע לטופ 10 בכל המדינות הנחשבות), משחררת קייטי פרי את הקליפ לסינגל החדש שלה Birthday בתקווה שימשיך את ההצלחה של קודמו. השיר לקוח מתוך Prism, אלבומה האחרון ששוחרר לפני כחצי שנה ושזוכה להצלחה יפה מאוד במכירות ברחבי העולם. בקליפ לשיר, אגב, תוכלו לראות את קייטי מתחפשת ל-5 דמויות שונות ומופרעות שבתור אחת מהן היא אפילו מגיעה לטקס בר מצווה משוגע במיוחד.

מה אתם חושבים על השיר? מה עם הקליפ? צחקתם? הרגשתם מובכים ממנו? חושבים שהשיר/הקליפ יצליח כמו Dark Horse? ומתי לעזאזל נראה את קייטי מופיעה בתפקיד גדול באיזו קומדיה טיפשית כפי שראוי לה?

Drunk in Love

New member
כמה חבל שאני לא מעריץ של קייטי פרי.

אפשר לנסות להגיד מהיום ועד מחר כמה שהיא עושה את זה בשביל כסף, תהילה ופרסום, אבל הבחורה משקיעה את כל כולה בקליפים וכל אלבום שהיא משוחררת מלווה בלפחות חמישה סינגלים וקליפים מושקעים ועתירי תקציב.
אין ספק שהמעריצים שלה חיים טוב, למרות שבאמת ככה זה צריך להיות. היא מצליחה למנף את ההצלחה הענקית שלה בצורת ריבוי סינגלים, קליפים, ''looks'' וקידום מאסיבי. היא לא עוצרת.
חבל רק שהמוזיקה היא לרוב ''פופ מצעדים'' שטחי ורדוד שלא עושה לי יותר מדי, עם ביטים ממוחזרים לעתים קרובות.

Birthday שיר שבהתחלה לחלוטין לא הבנתי את הבחירה שלו כסינגל הרביעי מהאלבום (במיוחד שיש באלבום - שאני מניח שאני אחד הבודדים ששמעו אותו בפורום הזה, שירים יותר טובים) אבל עם יציאת הקליפ מילים די נדבקתי בו, והסקתי שהוא בחירה ראויה. השיר מושפע מאוד ממוזיקה של שני העשורים האחרונים במאה הקודמת, עם האווירה הרטרואית והדיסקואית והוא קליל, כיפי ובעיקר מזכיר קשות את California Gurls ו- Teenage Dream.

הקליפ עצמו נראה לי אישית יותר כמו קליפ מחווה או תודה למעריצים, מהסיבה שהוא לא קליפ מסורתי של קייטי פרי, או לא קליפ שרואים כל יום ב- MTV. היא לא עושה את עצמה שרה את המילים והוא בעיקר קליפ כזה שמספר כמה סיפורים במקביל, והוא נחמד אבל אין עלילה מה שהופך אותו לקצת חסר פואנטה. באופן כללי המשחק שלה די סביר וזה קליפ גימיקי חביב לגמרי.

חמוד.

ערן1987

New member
מסכים מ-א-ו-ד על הפסקה הראשונה!

גם בקליפ ל-Unconditionally, אולי הסינגל הכי טוב שיצא מהאלבום הזה, היא השקיעה בטירוף וזה למרות שהוא לא ממש הצליח.

אגב, כל הזמן אני אומר לעצמי שאחזור לאלבום ואני פשוט לא מוצא ת'ראש לזה.. אבל זכור לי שחיבבתי אותו.

DAN1EL

New member
לא מתכוון לצפות בזה.

היא מאוסה ברמות-על.
גמרתי איתה כבר מזמן.

YEEZUS

New member
שיר שבכיף יכול להתנגן במסיבת יום הולדת של כל

ילד בן 8.
ואני באמת שואל את עצמי, לזה היא מכוונת? זה כל כך עלוב בעיניי.

Dark Horse הוא שיר מהנה שלא יפריע לי אם מישהו ישמע אותו לידי, אבל לדבר הזה אני בכלל לא מוכן. במיוחד לא להיתקל בקליפ המביך הזה 4 פעמים בשעה ב-MTV.

ערן1987

New member
אממ, הקליפ קצת מפוספס לדעתי

יש לו ה-מ-ו-ן פוטנציאל קומי ואני בטוח שזה היה מצחיק למעורבים בצילומים אבל זה לא ממש עובר בקליפ. לקייטי יש כישרון משחק לא קטן אבל פה משהו מתפספס, אני לא חושב שהיא ממש חזקה באלתורים.

והשיר עצמו חמוד שכזה, לא משהו שאני רואה אותו חורך את כל העולם - בטח שלא כחומר סינגלי.

נ.ב.
החלק האחרון בקרדיטים, כשהיא חצי היא-חצי הבחור מהבר מצווה, זה אחד הדברים הכי דוחים שראיתי בימי חיי

למעלה