קליפ חדש לקייטי פרי!

Music Man XD

New member
קליפ חדש לקייטי פרי!

בלה בלה בלה, קליפ חדש, בלה בלה בלה, אלבום רביעי של קייטי, בלה בלה בלה, סינגל, בלה בלה בלה.
אני לא יודע על זה הרבה, ולא מעניין אותי כדי שאפרט - אבל למי אכפת! זה קליפ חדש של קייטי פרי, סינגל חדש מהאלבום Prism, תיהנו.

מה דעתכם? לדעתי, זה חמוד.

והיי! אפשר להוסיף סרטונים בגוף ההודעה!

Music Man XD

New member
ערן

Music Man XD

New member
ההודעות שכתבת ואז מחקת

כדי להקפיץ
נראה לי שראיתי שם Nick Jonas או משהו

ערן1987

New member
חח כן, התלבטתי אם לכתוב עליו כאן בפורום

אבל אז החלטתי שלא

Music Man XD

New member
החלטה נכונה.

אם שרשור על קליפ של קייטי פרי בקושי מזיז למישהו משהו כאן, אז ניק ג'ונאס?

&nbsp
ואגב, איפה אתם אנשים! זה קליפ חדש של קייטי פרי! תמיד יש תגובות לחרא הזה!

ערן1987

New member
חח משהו כזה

האמת שרציתי לעשות שרשור גדול של קליפים חדשים מהתקופה האחרונה אבל יש הרבה אמנים קטנים-בינוניים שאני לא בטוח שיצליחו להרים ביחד את השרשור ההוא
&nbsp
ומסכים לגבי השורה השנייה

RTur

New member
אלבום רביעי? היה שלישי ופספסתי?

וואו ממש התאמצו להלחין שיר עם כמה שפחות תווים כדי לא להתאמץ עם האוטוטיון? סתם שיר, רגיל, חביב, לא מועיל ולא מזיק מבית קייטי פרי. זה יהיה סוג של חצי להיט כזה שבטח יגיע לטופ 10 בבילבורד אבל לא יותיר יותר מדי רושם וייעלם מהר.

Music Man XD

New member
היה לה איזה אלבום לפני הפריצה הגדולה,

ולפני המצאת המותג "קייטי פרי".

ערן1987

New member
חמוד, כיפי, קליל, לא כבד - שיר רגיל של קייטי

במובן הטוב ביותר. שיר מושלם לקיץ, יהפוך ללהיט גדול שאמנם יישכח עם הזמן אבל כזה שיעשה טוב לאוזניים בחודשים הקרובים. וגם הקליפ שלו ממש מגניב וזורם.
&nbsp
חוץ מזה, שמתם לב ש-Roar יש 585 מיליון (!) צפיות ביוטיוב ול-Dark Horse 500 מיליון ועגול.. וואט דה פאק? מתי הקליפים האלה הגיעו לכמות הזו??

RTur

New member
לא מפתיע בהתחשב ברמת הקליפים

מעבר לזה שקייטי מאוד מצליחה ושני השירים האלה להיטים ענקיים, היא גם פינקה בקליפים מאוד מושקעים שעניינו ומשכו את הקהל לצפות בהם כי יש מעט מאוד אמנים שמשקיעים בקליפים שלהם ככה.

ערן1987

New member
נכון, אין ספק - אבל עדיין, חצי מיליארד?

היו לה להיטים ענקיים אחרים עם קליפים מושקעים מאוד שהגיעו במקרה הטוב ל-300 מיל' "בלבד", וזה עקף אותם בכמה חודשים בלי בעיה.

RTur

New member
אבל מאז היא גם הגדילה לעצמה את הקהל וכו'..

וחוץ מזה, זה לא סוד שלא כל הצפיות הן באמת אמיתיות כן? יש שיטות וחברות שמתעסקות בלהעלות את הצפיות לסרטונים בדרכי מרמה כאלה ואחרות כדי שהמספרים ייראו מכובדים ויגרמו לאנשים להיכנס ולצפות גם יותר כי מה, אם תראה שלסרטון כלשהו יש כל כך הרבה צפיות לא תיכנס לראות מה זה מעצם הסקרנות? תיכנס גם תיכנס.
אם לא היה עניין בקליפ של WB של מיילי סביר להניח שמעולם לא הייתי טורח בכלל לראות אותו מלכתחילה. אבל כשיש 100 מליון צפיות בשישה ימים לא יכולתי באמת להתעלם מזה..

ערן1987

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל בגלל שהשירים האלו באמת היו להיטים גדולים מאוד אני מאמין שהמספרים שלהם פחות או יותר ריאליים.

YEEZUS

New member
לא ציפיתי (וגם לא רציתי), אבל אהבתי.

קליפים תמיד היו הצד החזק של קייטי, ומבחינתי פה היא התעלתה על עצמה עוד יותר וזה הקליפ שלה שהכי נהניתי לצפות בו.
אהבתי מאוד את הביט של השיר, והוא אמנם הרבה פחות טוב מהקליפ וסביר להניח שהייתי מתעלם ממנו אם הקליפ לא היה קיים, אבל אני נהנה ממנו.

DAN1EL

New member
עבודת הסטיילינג והארט כאן פשוט מושלמת.

קליפ חמוד, צבעוני וכייפי ביותר, ששומר על הסטנדרטים הגבוהים שלה בתחום הקליפים.
&nbsp
השיר עצמו? לא מזוויע, אבל לא אקשיב לו מרצוני החופשי.

למעלה