קליפ חדש לקיילי מינוג!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקיילי מינוג!

כמה ימים בלבד אחרי שנחשפנו לשיר החדש של קיילי, Into The Blue (שלקוח מאלבומה החדש Kiss Me Once שייצא בעוד כחודש וחצי), הדיווה האוסטרלית הנמוכה משחררת את הקליפ לשיר.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? התגעגעתם? איך נשמעת קיילי ביחס למה שהולך בשנים האחרונות בפופ העולמי? האם מדובר בלהיט גדול או בפלופ מביך? האם יש סיכוי שהיא תצליח לכבוש את ארה"ב כמו שהיא עשתה כבר בעבר עם Can't Get You Out Of My Head?

RTur

New member
"הדיווה האוסטרלית הנמוכה"

אני מתחיל לחבב את השיר יותר משמיעה לשמיעה אבל אני עדיין חושב שהוא לא מספיק חזק ולא מספיק מיוחד לקיילי. היא בדרך כלל יותר מעניינת ויצירתית מזה (בין אם היא יוצרת בעצמה ובין אם לבחור מה לבצע מתוך מה שיוצרים בשבילה).
היא כבר שנים מנסה "לכבוש" את ארה"ב ללא הצלחה ולא מזמן היא עברה לניהול תחת Roc Nation (החברה שבבעלותו של ג'יי זי) שאני מניח שמטרת המהלך הזה הייתה להתקדם עוד צעד לעבר המטרה הזו. אבל
אני לא רואה איך השיר הזה הולך לקדם את קיילי לעבר המטרה הזו.
זה לגמרי שיר שהולך "להצליח" בעיקר באירופה (וגם זה בעירבון מוגבל לדעתי. טופ 20 בקושי וגם זה במדינות מאוד ספציפיות ולא משהו גורף) והוא לא ידבר לקהל האמריקאי יותר מדי.
הקליפ כמו השיר - בינוני וסביר. הוא לא ממריא.

פתאום חשבתי על זה שאם היא כל כך רוצה לכבוש את הקהל האמריקאי, היא צריכה לארגן לעצמה להופיע בסופרבול. כשיראו איך היא על במה (היא לא ממש נופלת ממדונה תכל'ס. האפרודיטה טור היה ממש מושקע, מרשים ומרהיב ביופיו..) יש מצב שייפול להם האסימון.

ערן1987

New member
אין מצב שייתנו לה להופיע בסופרבול

מהסיבה הפשוטה שבארה"ב יש לה בערך 3 להיטים וזהו, היא לא כוכבת גדול שם בכלל וזה למרות שיש לה קריירה מאוד ארוכה.

בקיצור, not gonna happen

RTur

New member
אני יודע שזה כנראה לא יקרה

סתם כתבתי את זה בתור השערה/הצעה כזו שעלתה לי תוך כדי שכתבתי את דעתי על השיר החדש שלה חח.
אני מניח שמעבר לזה שהיא לא מספיק גדולה בארה"ב בשביל שיתנו לה להופיע בסופרבול (שתכל'ס, אם זו הסיבה היחידה, אז אני די משוכנע שאם היא ממש תרצה אז... It's all about the money...) אבל נדמה לי שהם גם לא יתנו לה להופיע כי היא לא אמנית אמריקאית פשוט. יש להם קטע להיות קנאים בדברים האלה.
אני זוכר שלא מזמן עשו ממש רעש גדול בתקשורת מזה שמארק אנת'וני שר את ההמנון באיזה משחק והיו מלא תגובות זועמות של אנשים ברחבי הרשת שזעמו על זה שנתנו למישהו כביכול לא אמריקאי לשיר את ההמנון - רק שהסתומים האלה לא טרחו לבדוק שהוא נולד בפאקינג ניו יורק.

ערן1987

New member
הם נתנו לפול מקרטני ול-The Who להופיע

והם בריטים למהדרין - אז אין סיבה שלא ייתנו לזמרים לא-אמריקאים להופיע בסופרבול אם הם מספיק גדולים.

לגבי מארק אנת'וני, לא ידעתי שהוא נולד בניו יורק! חח.. בכל מקרה, כל המתנגדים למיניהם הם פשוט טיפשים, בלשון המעטה.

ערן1987

New member
בין שניהם יש הבדל מ-א-ו-ד גדול

הסינגל הראשון בו ברונו השתתף (Nothin' on You של B.O.B) יצא בפברואר 2010, כלומר לפני 4 שנים, והוא הגיע לפסגה. מאז, כולל אותו שיר, לברונו היו שם 4 להיטי #1, 6 להיטים שהיו בטופ 5, 2 להיטים טופ 20 ועוד כמה להיטונים - וזה לא כולל מכירות יפות מאוד לשני אלבומי הסולו שלו.

וקיילי? למעט אלבום הבכורה מ-89' (!) ו-Fever מ-01' האלבומים כמעט ולא מכרו שם והיו לה שם בכל הקריירה רק 2 להיטי טופ 10 (האחרון שבהם, CGYOOMH האדיר, ב-01') ואחד נוסף שהגיע ל-23. היא אחלה כוכבת לרכילות כי היא יוצאת עם סלבס וכו', אבל שם זה נגמר.

RTur

New member
דווקא יש לו לא מעט..

Billionaire, Grenade, The Way You Are, The Lazy Song, Locked Out Of Heaven, Treasure, When I Was Your Man, It Will Rain
ו-Marry You שהצליח בעיקר באירופה.

לקיילי היו רק איזה 3-4 להיטים בארה"ב וגם הם מלפני יותר מעשור. הסינגלים האחרונים שלה מ"אפרודיטה" הצליחו להיכנס רק למצעד הדאנס בבילבורד אבל לא להוט 100 ולא הצליחו לעשות שם יותר מדי אימפקט.

ערן1987

New member
MY אמנם לא הצליח במצעדים בארה"ב

אבל הפך לשיר חתונות מ-א-ו-ד פופולארי ומכר כמות יפה מאוד של עותקים, אז לדעתי אפשר להגדיר אותו כהצלחה גדולה מאוד בעיקר כי אם אני זוכר נכון הוא אפילו לא יצ כסינגל רשמי בארה"ב

ערן1987

New member
אני מאוד אוהב ת'שיר!

שיר פופ לא טראשי, מאוד קליל וכיפי וקליט וממכר.. אני ממש מקווה שיצליח! אני לא חושב שזה יהיה להיט היסטרי אבל זה כן יכול להצליח יפה, בעיקר באירופה

למעלה