קליפ חדש לקיילי מינוג!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקיילי מינוג!

Kiss Me Once, אלבומה החדש של קיילי מינוג שיוצא לאוויר העולם בימים אלו ושמקבל ביקורות לא רעות, נלחם ראש בראש עם אלבומו החדש של ג'ורג' מייקל על כיבוש מצעד האלבומים הבריטי - ונראה שההחלטה לשחרר סינגל חדש (Sexercize שמו) רגע אחרי שהאלבום יצא בטח שלא תזיק לו במאבק. אז נכון שהסינגל הראשון מהאלבום, Into the Blue, לא הפך ללהיט כפי שרבים ציפו ממנו (הוא הגיע בשיאו למקום ה-12 בבריטניה) אך עם סינגל חדש שבין הכותבים שלו תמצאו את סיה נראה שקיילי מעדיפה הפעם ללכת על בטוח.

מה אתם חושבים על השיר? מה דעתכם על הקליפ? האם הוא פרובוקטיבי מדי? האם הוא יהיה פלופ או שיביא לקיילי להיט גדול ליד?

בתמונה: קיילי מעבירה שיעור ספורט.

RTur

New member
או. זה שיר הרבה יותר מעניין

אני יודע שהאלבום שלה כבר יצא וגם ציינתי שזה אלבום שאני מחכה לו אבל עוד לא יצא לי לשמוע אותו. אני עדיין לא מצליח לשכנע את עצמי להוציא את האלבום של ביונסה מהאוטו (כן כן, הוא עדיין שם מאז סוף דצמבר). לא בא לי לשמוע אלבומים מלאים אחרים כרגע. אני שומע שירים בודדים פה ושם אבל אין לי חשק לאלבום מלא אחר ברצף

Into The Blue היה שיר רגיל ולא מעניין מדי. עוד שיר שכבר שמענו לא מעט כאלה בשנתיים האחרונות והוא קצת אכזב אותי.
Sexercize הרבה יותר מוצלח. נכון שגם הוא לא שיא החידוש אבל הוא גם פחות החומר המוסיקלי שרגילים לשמוע מקיילי ולכן הוא עובד לי יותר טוב. אני גם אוהב כשקיילי נכנסת לצד הקצת יותר "דירטי" שלה. היא בדרך כלל מאוד אלגנטית ורהוטה כזו וכשמדי פעם יוצאות לה הבלחות של משהו קצת יותר מלוכלך (לא קיצוני, גם כשהיא מתלכלכת קצת היא עדיין עושה את זה בעדינות ואלגנטיות מסויימת) זה מוציא ממנה דברים מפולפלים יותר וגם הקול שלה מקבל איזשהו צבע אחר.
הקליפ קצת meh.. בהתחלה זה עובד אבל ככל שהוא מתקדם יש יותר מדי תחת שם חחח אמנם זה סקסי וזה אבל באיזשהו שלב הרגשתי שמיציתי ונמאס לי

LiRs Lullaby

New member
הו מיי גאד

איטס דה באטס-וידאו סיזן! פתיחת עונת קליפי תחתים למיניהם....

לכשעצמי, לא התלהבתי לא מהשיר ולא מהקליפ. היא סקסית ויפה מאוד, אבל נראה לי שהשיר ידבר יותר לקהל הגברי והקליפ יהנה מאותה התהילה כמו השיר ההוא של שאקיריהאנה

תגיד, יש מצב שתקרא לי באופן מיוחד, כשיהיה, אתה יודע, סתם, מוזיקה טובה עם קליפ זורם וידידותי לכל המשפחה? בזמן האחרון כל הקליפים של כל מיני גברות למיניהן הולכים ונהיים יותר ערומים....
מישהו בכלל זוכר תקופה באמטיוי שהתופעה הזו לא הייתה כל כך נפוצה? אפילו הספייס גירלז, שנחשבו בשנות ה-90 לפצצות סקס, לא עשו כאלה דברים.... ממה שאני זוכרת לפחות. הן היו פרובוקטיביות אבל עם קריצה ומודעות עצמית.

ערן1987

New member
היא כל כך מתאמצת להיראות סקסית

שהיא כבר לא ממש יוצאת סקסית.. כלומר, יש לה אחלה תחת והכל (האמת צריכה להיאמר!
) אבל זה מרגיש לי מאולץ מדי, כל הקטע הזה של "בואו תראו איזה תחת מוצק אבל חמוד יש לי" וכל הקעים הכמעט-לסביים האלה שזה לא באמת סקסי.

והשיר עצמו סביר, עוד שיר פופ-דאנס אבל ביחס לקיילי הוא מרגיש לי קצת אגרסיבי. שוב, יחסית!

YEEZUS

New member
לא מתאמצת. היא סקסית.

אבל השיר לא משהו בכלל. מזכיר לי שירים של בריטני מתקופת פאם פאטאל.

Drunk in Love

New member
דווקא הכי לא מתאמצת בעיני.

תמיד הייתה אישה עם סקס אפיל מטורף, אבל מצד שני היא אף פעם לא הייתה יומרנית ותמיד הוציאה את ''מה שיש'' בקלאסה ובדרך שנעימה לעיין.

אני מאוד אוהב אותה והשיר אחד הטובים באלבום החדש. גם הקליפ טוב.

ערן1987

New member
היא תמיד הייתה סקסית, אין ספק

ובצפייה של כמה שניות בודדות מהקליפ הייתי אומר שהיא סקסית אש - אבל בצפייה של הקליפ במלואו כל עניין הסקסיות שלה מרגיש מאולץ מדי

Rud3 Boi

New member
אהבתי ממש!!! שיר מעולה!!!

אני לא חושב שזה נראה מתאמץ.
וגם אם כן, חלק מסקס זה מאמץ פיזי, אז אולי זה מה שהיא מנסה להמחיש.

השיר ממש טוב. אני אוהב שמשלבים דאבסטאפ, זה נותן לשיר ווייב אפל.

למעלה