קליפ חדש לקיילי מינוג!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקיילי מינוג!

מישהו בכלל זוכר שקיילי מינוג הוציאה אלבום חדש לפני חודשיים? כנראה שאף אחד, כי עובדה ש-Kiss Me Once, אלבומה ה-12, לא ממש זכה לתהודה גדולה, לא במכירות, לא בביקורות ולא בהצלחה של הסינגלים ששוחררו ממנו. האם I Was Gonna Cancel, הסינגל החדש מהאלבום, ישנה את העבודה? בהחלט ייתכן, לפחות אם מסתמכים על העובדה שהכותב והמפיק שלו הוא איש השנה של 2013, פארל וויליאמס.

אתם יודעים מה לעשות!

Rud3 Boi

New member
איזה שיר מגניב וכיפי. אהבתי.

אני אוהב את קיילי, יש לי רגשי חיבה כלפייה.
היא עושה מוזיקה, כיף לה, ופשוט נראית בחורה מקסימה ולבבית.
התפלאתי שסקסרייז לא הצליח, כי הוא מאוד מה שקורה עכשיו.
אני חושב שהבעיה היא שהיא לא מקדמת מספיק חזק, ולא נכנסת בכח מספיק.

RTur

New member

השיר הכי מוצדק בכל האלבום הזה. שיר מעולה, (עוד) הפקה מוצלחת של פארל. זה פשוט לא ייאמן איך הבן אדם יודע איך לגרום לאנשים לזוז. זה כל פעם אותם שטיקים אבל הם עובדים כל פעם מחדש וזה לא נמאס עליי. יופי של עבודה עם קיילי.
הקליפ חמוד, אבל משהו בו מרגיש לי כאילו הרעיון לא הצליח להתבצע כמו שהיה צריך לקרות. אני כבר מכיר את ההעמדה הזאת, היא הופיעה עם השיר ככה לפני איזה שבועיים. בהופעה על הבמה זה היה נראה ממש טוב, יותר טוב מאיך שזה יצא בקליפ:
http://www.youtube.com/watch?v=uaxNsWtCj_8

לגבי האלבום. כבר ציינתי פה בעבר שציפיתי לאלבום הזה כי מאוד אהבתי את Aphrodite הקודם שלה וסקרן אותי לראות מה היא תביא עכשיו. בדיוק אתמול שמתי את האלבום הזה שלה באוטו.
כבר בא לי להוציא אותו משם. אלבום חלש מאוד. חמשת השירים הראשונים סבבה פחות או יותר אבל משיר 6 והלאה אין מה לשמוע. פשוט ככה. השיר עם פארל זה השיר הכי טוב באלבום בהפרש ניכר מכל השאר. סקסרסייז אחריו.

ערן1987

New member
זה באמת זורם יותר בהופעה מאשר בקליפ

אני חושב כי בהופעה זה מרגיש יותר חי, מאשר בקליפ שזה מרגיש קצת.. לא יודע, סתמי? לא יודע איך להגדיר את מה שאני רוצה להגיד. פשוט בהופעה, אולי בגלל הצילום מרחוק, זה נראה יותר "הגיוני" כל ההליכה הזו אבל בקליפ זה נראה כאילו היא סתם עומדת וכולם מסתובבים סביבה חח

RTur

New member
כן, הצילום מרחוק בהחלט תורם יותר

וגם עצם זה שזה גם זז ולא תמיד מצולם רק מול קיילי, גורם לזה להיראות יותר מעניין ומגניב. אני ממש אוהב את ההעמדה הזאת אגב, זה נראה ומבוצע ממש טוב, חבל שבקליפ זה יצא די אנמי.

DAN1EL

New member
שמעתי עכשיו לראשונה ועוד לא גיבשתי דעה.

אבל היא תמיד נראית כל כך טוב!
האישה הזאת שתתה ממעיין נעורים או משהו כזה?

את "סקסרסייז", אגב, עוד לא שמעתי.
כדאי?

DAN1EL

New member
מסקנות משמיעה שנייה:

1. הקטע של ה-go go go go go מעצבן.
2. פארל מושפע פה מדאפט פאנק.
3. הקול שלה לא ממש סוחב את השיר.
4. האפקט הכללי - שיר חמוד ולא מזיק. לא אתנגד לו אם הוא יושמע ברדיו אבל לא אקשיב לו שוב מרצוני החופשי.

בהזדמנות אשמע גם את "סקסרסייז" ואגיב עליו.

ערן1987

New member
חח נכון, אבל למה דווקא בו?

למה לא בסינגל שקדם לו או בשירים אחרים שלה?

DAN1EL

New member
איזה סינגל קדם לו?

ואיזה שירים אחרים?

אני לא עוקב אחרי הקאמבק שלה.

ערן1987

New member
Into The Blue היה הסינגל הראשון מהאלבום

והתכוונתי לשירים אחרים שלה באופן כללי

DAN1EL

New member
איזה שירים אחרים?

אני לא מבין אותך, ערן

אני פשוט לא עוקב אחרי מוזיקה חדשה כמו שצריך.
יצא שיר חדש שלה, ועוד לא שמעתי את זה שיצא לפניו - אז החלטתי לשמוע את שניהם באותה הזדמנות.

מה לא מובן?

DAN1EL

New member
מה? I Can't Get You Out Of My Head

?

סתם שירים שלה מלפני 10 שנים?
מלפני 5 שנים?

הרעיון הוא לשמוע שירים שלה שעוד לא שמעתי.
שזה מן הסתם השירים האחרונים.

ערן1987

New member
אני חושב שהיא וגוון סטפאני "מגדלות" אצלן

בבית את מעיין הנעורים, כי שתיהן בגיל 45 (פלוס-מינוס) והן נראות מדהים!!

ערן1987

New member
ככה בדיוק, אבל בדיוק, את שיתוף הפעולה

בין קיילי לפארל - וזה נעשה בצורה הטובה ביותר. אחד השירים הטובים ביותר שקיילי ידעה בשנים האחרונות. הפקה פארלית למהדרין, אבל פופ-דאנס צנוע ביחס למה שפופולרי כיום, כיאה לקיילי. זה לא שיר מושלם אבל הוא מהנה ועושה ת'עבודה.

והקליפ סביר, קליפ ההופעה שלו שארתור צירף מוכיח שהוא עובד הרבה יותר כחלק מהופעה מאשר כסתם עוד קליפ.

למעלה