קליפ חדש לריהאנה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לריהאנה!

הו, הנה ריהאנה שכולנו הכרנו - הילדה הרעה של הפופ (כל עוד מיילי סיירוס לא בעסק). אחרי שהכרנו צד אחר ומפתיע שלה בלהיט FourFiveSeconds, ריהאנה סוף סוף משחררת את הקליפ ל-Bitch Better Have My Money שיצא כבר לפני יותר מ-3 חודשים והפך ללהיטון, דבר שבטח ישתנה בזכות הקליפ הפרובוקטיבי שכולל לא מעט אלימות ועירום, או במילים אחרות - כל מה שצריך כדי ליצור באזז ולהיט אחד גדול. נו, מה שריהאנה מכירה כל כך טוב.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? האם הוא נעשה בטעם טוב בעיניכם או שזה מוגזם מדי? אתם מעדיפים את ריהאנה כ-bad girl או בפוזה יותר חמודה? האם הקליפ יעזור לשיר להפוך ללהיט גדול או שזה לא יקרה? מה בכלל דעתכם על ה-era הזה, כשאנחנו לא יודעים עדיין מתי ייצא האלבום הבא שלה וכו'?

2Dirrty4U

New member
הרעיון נחמד, הביצוע פחות

הקליפ נורא מפוזר, ארוך יתר על המידה וממש לא הולך להציל את השיר מהכישלון.
&nbsp
אגב, מדברים על זה שהאלבום שריהאנה עבדה עליו נגנז ע"י חברת התקליטים שלה כי כל שלושת הסינגלים ממנו נכשלו והם בכללי לא אהבו את הכיוון אליו היא הלכה עם האלבום שכביכול נגנז.

Drunk in Love

New member
ממש בולשיט. FFS היה להיט בכל העולם ו- BBHMM לא כישלון.

אם ריהאנה לא משיגה מקום ראשון עם סינגל מסוים הוא נחשב לכישלון בעיניך? BBHMM מהיציאה שלו רץ בטופ 30 של הבילבורד באמריקה וזה בלי קליפ ובלי קידום, עכשיו עם הבוסט שקיבל אודות לקליפ הוא חזר לטופ 20 באייטונס אמריקה ובשאר העולם הוא גם זוכה להצלחה יפה. שלא נדבר על FFS שהיה טופ 10 (#4 באמריקה) בכל העולם והשיג כמה מקומות ראשונים פה ושם. היא ממשיכה למכור ולהיות מדוברת ושני הסינגלים הם שירים טובים מספיק. היא פשוט עדיין לא מוכנה עם האלבום לדעתי.

ערן1987

New member
מסכים

נכון ש-AO לא הצליח אבל האחרים דווקא הצליחו לא רע בכלל, אפילו יותר מזה.

2Dirrty4U

New member
בעיני?

בעיני אפשר לארוז את ריהאנה ולשלוח אותה לצפון קוריאה.
&nbsp
אני ציינתי את הדברים שקראתי עליהם ובבירור ריהאנה הציבה בעבר רף גבוה שהפעם היא נכשלה להגיע אליו והגיוני שחברת התקליטים לא מרוצה (מה גם, בעיני, שלושת הסינגלים גרועים ברמות ואם ככה הם נשמעים אז עדיף באמת לגנוז את האלבום).

RTur

New member
אוקיי אז...

אתחיל בזה שאני צריך להודות לריהאנה שבכלל הקליטה את השיר הזה.
כל מי שחייב לי כסף בשיטת שוטף + מתישהו ומאחר לי בתשלום (שגם ככה מגיע מאוחר..), אני שולח לו לינק לשיר הזה

&nbsp
עכשיו, לגבי הקליפ. עם כל כמה שהוא מאוד מרשים ותכל'ס עשוי ממש טוב, נראה לי שזה טו מאץ'.
זה כנראה יהיה הכי "שמרני" מצדי להגיד אבל, פאקינג ילדים הולכים לראות את זה. ואני בדרך כלל לא כזה אבל נראה לי שריהאנה עברה פה איזשהו גבול. אחרי ששמעתי על מקרים של ילדות שחתכו את עצמן בגלל שהזין הזה מוואן דיירקשן פרש אז מה תהיה התגובה לקליפ הזה? לא רחוק היום שאיזה ילד יחקה את מה שקורה פה בקליפ הזה. זה די מטריד.

Rud3 Boi

New member
אמנים לא צריכים לחיות בפחד

שאולי העבודות שלהם ישפיעו לרעה - קליפים אלימים נעשו הרבה לפני וייעשו הרבה אחרי.
אנחנו צריכים להראות קיצוניות כדי למשוך תשומת לב, קל וחומר אמני פופ שמשקיעים המון בויז'ואל של כל דבר שהם עושים אם לא בעיקר בו.
&nbsp
ריאהנה לקחה את זה למקום משעשע, אפל, ומגניב, אמנם כבר חפרה עם דמות הגנגסטרית\פימפ\מאפיונרית.

RTur

New member
לא קשור ללחיות בפחד

אין לי בעיה עם דברים כאלה באופן כללי, אבל אני כן חושב שאמנים צריכים להבין מי קהל היעד שלהם ולקחת בחשבון את הדברים שהם עושים ואיך זה עלול להשפיע על הקהל שלהם. נכון שקליפים אלימים נעשו הרבה לפני אבל בהתחשב בקהל היעד ש"צורך" את ריהאנה אני חושב שהיא הגזימה והקליפ הזה יותר מדי גרפי בשביל ילדים ובני נוער. על אנשים בני גילי (26) זה לא ישפיע, אנחנו מספיק בוגרים ויש לנו את ההבנה לדעת לסנן ולקחת את הקליפ הזה כמשהו משעשע. ילדים ובני נוער לא בהכרח יגיבו באותה צורה. לא מעט מהם ירצו לחקות את מה שהיא עושה כי "ריהאנה עשתה את זה זה בטח מה זה מגניב" ומחר איזה ילד בן 14 יעביר מסכת עינויים באיזו ילדה מהכיתה שלו.
אם זה היה קליפ של אמן שקהל היעד שלו הוא לא ילדים לא הייתי מגיב ככה. אני באמת מרגיש שהקליפ הזה כולל בתוכו אלמנטים יותר מדי גרפיים והוא לא ראוי לצפייה לקהל היעד שלה.

שיר מעצבן ופרובוקטיבי

אם כי אין ספק שהקליפ יעורר באז והסינגל יצליח במצעדים.

למעלה