קליפ חדש לשאקירה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לשאקירה!

רק לפני כמה חודשים שיחררה שאקירה את השיר Can't Remember to Forget You, בו היא אירחה את ריהאנה, כסינגל הראשון מאלבומה החדש שיוצא בימים אלו ושנושא את שמה - אבל באופן מאוד מפתיע הוא ממש לא הפך להצלחה גדולה, כשהגיע בשיאו למקום ה-15 בארה"ב, ה-11 בבריטניה ומיקומים דומים במצעדים הנחשבים בעולם. בקיצור, היא צריכה שהאלבום יימכר וכדי שזה יקרה היא שיחררה די במהירות את הסינגל Empire שעכשיו זוכה לקליפ משל עצמו. הידד.

בקצרה - דעתכם על השיר? קליפ? פלופ/להיט? גורם לכם לרצות לשמוע את האלבום החדש?

DAN1EL

New member
שתבינו

עוד לא ראיתי את הקליפ שלה עם ריהאנה, וגם לא שמעתי את השיר שלהן יותר מפעם אחת!

והאמת שלא כל כך דחוף לי להשלים פערים בקשר אליה.
בשנים האחרונות היא הוציאה כמה מהשירים הכי מכוערים שיש לעולם.

ערן1987

New member
אני לא ממש מתתי על ה-era של She Wolf

אבל אני לא חושב שהיא הוציאה ממש שירים גרועים בשנים האחרונות.. אפשר לדעת על איזה שירים אתה מדבר?

DAN1EL

New member
כל סינגל שלה בשנים האחרונות היה מזעזע

וואקה וואקה, she wolf (זה שיר כ"כ מכוער!!), לוקה - הכל.

מי שהיה בדרום אמריקה ב-2010-2011 יגיד לך שהוא לא יכול לשמוע יותר את "לוקה" ואת "וואקה וואקה" לעולם!
באמת שלא הייתה מסיבה שהייתי בה שלא חרשו שם על השירים האלה!

(יש מסיבות שאני לא זוכר בכלל מה קרה בהן, בלאק אאוט מוחלט, ועדיין אני זוכר את הפרט הזה!
)

ערן1987

New member
אני חושב ש"וואקה וואקה" דווקא שיר מצוין

SW שיר מאוד מפוספס, יש לו פוטנציאל אבל לא קורה איתו כלום.. לגבי שאר הסינגלים, אני סימפטתי ברמה כזו או אחרת את וואקה וואקה, לוקה, השיר עם ריהאנה (סימפוט מינוס חח), הסינגל החדש ועוד שיר אחד שאני לא זוכר את שמו.. היא למל"מית שכזו בעיניי

RTur

New member
Empire לא דומה לאף אחד מאלה

אם לא שמעת אותו אני מאוד ממליץ. הוא ממש טוב. מזכיר יותר ת'ווייב של Underneath Your Clothes ו- The One שלה ולדעתי גם מתעלה עליהם. שיר מצויין ומשובח לדעתי

אשכרה שיר טוב

אני הייתי סבבה עם הקליפ ליריקס בתור הקליפ הרשמי, הוא יותר מרשים. אבל סחתיין עליה על השיר.

ערן1987

New member
למה אשכרה? כששאקירה רוצה היא יכולה

לעשות שירים טובים - ונראה שהפעם היא יותר מרצתה חח

2Dirrty4U

New member
יש לי בעיה

בעיה גדולה עם קליפים שעושים בהם אפקטים זולים ולא אמינים בעליל.
ההינומה שעולה באש. באמת כאילו עכשיו? יש את זה ביותר לא אמין ממה שזה? קופי פייסט במחשב ממש.
או שתעשו את זה כמו שצריך או שאל תעשו את זה בכלל! חובבנים!

אגב השמלת כלה מהממת!

מעבר לזה הקול שלה עדיין צפרדעי ומעצבן והיה לי מאוד קשה לראות את הקליפ עד הסוף בלי לעשות מיוט.
השמלה השחורה ממש לא מחמיאה לה לגוף ורוב הזמן היא נראת שם כמו גבר. אם זה לא מספיק אז היא כל הזמן התעסקה עם השיער וניסתה לדפוק פוזות סקסיות למצלמה אבל זה היה כל כך מאולץ ומגוחך (כשהיא ממש בילגנה את השיער עם הידיים ואז הסתכלה למצלמה
).
ובסוף הקליפ עדיין לא הבנתי מה היא רוצה ממני...

RTur

New member
השיר מהמם, הקליפ פסדר כזה

הרגיש לי קצת מגוחך לראות את הקליפ הזה אחרי הקליפ המרהיב של גאגא, מצד שני זה לא שציפיתי משאקירה לעשות קליפ ברמה של גאגא וגם השיר לא מתאים למשהו כזה.
אפקט האש הזה על השמלה באמת מגוחך ולא קשור חח.
אני חושב שאפשר היה לחשוב על רעיון מעניין יותר לקליפ של השיר הזה מאשר מה שיצא. האמת שזה גם לא ממש בעניין הרעיוני אלא גם בהחלטה עצמה של האווירה שתהיה בקליפ. זה יישמע אולי מצחיק והזוי מצדי אבל אני מרגיש שההחלטה על הצבעים והגוונים שנבחרו לקליפ לא מתאימים לרוח השיר ולא היה לי מספיק חיבור בין השיר לקליפ. סרטון האודיו הרשמי של השיר עם תמונת הסינגל בלבד מתחבר לי הרבה יותר נכון לאווירה של השיר וזה היה צריך להיות קליפ הרבה יותר "לבן" (ואפור) לדע באופן כללי מעבר לשמלת כלה.

LiRs Lullaby

New member
הקליפ חביב

התחיל טוב, כשהיא לבושה בשמלת הבייז' ונראתה כל כך יפהפה וכל כך קלאסית בין ים קליפי הפריחות, ואז המעבר לנוף הירוק והמהמם.... אבל אז לא הבנתי מה הקטע עם השמלה שעולה באש?... והקטע בשמלה השחורה, שם היא מזכירה את השאקירה של פעם, הרקדנית עם התנועות המעצבנות

משהו בו קצת חסר כיוון לקראת הסוף, ונראה לי שאני מעדיפה את קליפ הליריקס. הרבה יותר מושקע בעיניי ומתאים לרוח השיר

ערן1987

New member
מסכים עם כולם לגבי השיר vs. הקליפ

השיר מצוין, קליט, די פשוט ויפה. הקליפ גם סבבה והכל אבל הוא לא הכי מתאים לאווירה שהשיר משדר למרות שבסה"כ הוא עובר בסדר גמור.. אבל עדיין, אפשר היה לעשות ממנו משהו טוב יותר.

למעלה