קליפ חדש ל- Ke$ha!

ערן1987

New member
קליפ חדש ל- Ke$ha!

מי שהייתה כוכבת ענקית עד לפני כמה שנים לאיזו תקופה שיחררה לפני כשנה את אלבומה השני Warrior שהיה פלופ די גדול וזאת למרות שכלל את הלהיט Die Young. קאשה לא מוותרת ומשחררת את הקליפ לשיר Dirty Love שבמקור מתארח בו אגדת הפאנק-רוק איגי פופ אך אנו לא שומעים או רואים אותו בגרסת הקליפ. ייאמר לזכותה של קאשה שכרגע היא מתארחת ב-Timber, הלהיט הגדול התורן של פיטבול שמשגע את העולם.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? האם הפלופ של קאשה היה מוצדק?

DirrtyShay

New member
הפלופ לא מוצדק בכלל...

יש באלבום שירים די כיפיים ויפים וחבל שהוא נפל ככה.
אני חייב לציין שקאשה מהתקופה הזו של כמה חודשים לפני שחרור האלבום הפכה להיות כוסית בתמונות שזה לא להאמין.. היה גם איזה טקס לפני שיצא האלבום שהיא התלבשה משהו שחור/תחרה/חצי עירומה - וואו..
והתמונה שהעלת עכשיו בכלל, הילדה התבגרה
רק שלא תתחבר לנו למיילי סיירוס.

ובקשר לאלבום יש שיר שאני ממש ממש אוהב והלוואי וייצא כסינגל - Supernatural.

בנוסף אלה השירים שאני גם אוהב מהאלבום:
Die Young
Thinking Of You
Crazy Kids
Wherever You Are
Wonderland
All That Matters (The Beautiful Life)
Love Into The Light - שיר מאוד מוזר אבל מעניין וייחודי.

ARTPOP

New member
אני זוכר כמה הזדעזעתי מ- ToY כשיצא. שיר נורא.

האלבום לא רע כאלבום פופ, אני זוכר שאפילו מאוד אהבתי אותו כשיצא, אבל הוא התגלמות השבלוניות והג'נריות ולא מגיע לאלבום כזה להצליח. הוא מאוד לא עדכני ושמענו את המוזיקה הזאת עוד הרבה לפני, במעטפת טובה יותר.

ערן1987

New member
היא באמת סקסית כשהיא רוצה

אני מסכים איתך שהאלבום עצמו הוא אחלה ולא היה אמור להיות פלופ כמו שהיה. הוא לא היה צריך להיות הלהיט הגדול של השנה אבל הוא מכר רק כ-300 אלף עותקים וזה עלוב, הוא בכיף היה אמור להגיע לכ-800 אלף.

וקראתי באינטרנט ש- Supernatural היה אמור לצאת כסינגל פעמיים אך בכל פעם נבחר שיר אחר במקומו.

RTur

New member
מה זו הגרסה המוזרה הזאת?

זה אחד השירים המגניבים באלבום אבל הוא לא נשמע ככה באלבום בכלל. זה לא רק שהעלימו את איגי פופ (וזה מחדל. השילוב ביניהם ממש טוב לדעתי), הכלים הם לא אותם הכלים שיש בשיר המקורי (זה נורא דומה אבל יש פה סאונדים שונים) והמיקס שונה מגרסת האלבום וזה ממש לא לטובה, זה הרס לי את הוייב של השיר לגמרי.
וגם הקליפ וולגרי מדי. ממש מאכזב.

אני ממש אוהב את האלבום הזה של קאשה, כבר ציינתי בעבר שהוא אלבום הפופ הטוב ביותר של 2012 מבחינתי והוא ממש עשה לי את השנה, 2012 הייתה די מעפנה בשבילי וקאשה באה לקראת סופה והכניסה לי קצת עניין. בחירת הסינגלים וגם הטיימינג בהם שחררה אותם היו מוזרים. אני חושב שלחלק גדול מאוד מהשירים שם היה פוטנציאל גדול מאוד להיות להיטים ולהצליח אבל היא לא ממש ניצלה את זה נכון. אני לא מבין איך עד עכשיו Warrior ו-Supernatural לא שוחררו כסינגלים. הם אדירים וחזקים בטירוף.

ערן1987

New member
מסכים מאוד

למה איגי לא כלול בגרסת הקליפ? זה ממש ממש מוזר! היית משאירה את הקול שלו ברקע גם אם לא היית מכניסה את הדמות שלו לקליפ. בסה"כ הגרסה עדיין כיפית אבל פחות מוצלחת מהמקור

למעלה