קליפ חדש ל-overprotected

idan3k

New member
קליפ חדש ל-overprotected

היה הרגע ב-TRL מישהו יודע משו על זה? הוא יופיע גם באירופה? אנ י מנחש שהיא הוציאה אותו מחדש, יענו כדי להחזיר את ההצלחה שלו כי "לא שחקנית, עדיין לא זמרת" אה אופס.. "נוט אה גירל, נוט יט א וומן" הצליח פחות... ולדחות את יציאת הסינגל האחרון (i love rock´n´roll) עוד... speaking of TRL קיילי התנחלה שם במקום הראשון עם fan´t get u out of my head כבר המון זמן ויש לציין שזה chart מאוד מאוד דינמי ומשתנה

Tom2002

New member
שניכם טועים!!!

הקליפ שראינו עד עכשיו הוא הקליפ שיוצא לכל המקומות חוץ מאמריקה, שלנו, הרגיל - מהדיסק! הקליפ ב- TRL (יש לי אותו במחשב, קליפ מה זה פצצה!) הוא בעצם גירסת רמיקס היפ-הופ כי האמריקאים אוהבים יותר היפ-הופ מפופ... אז גם צילמו קליפ חדש... זה הכל!

נו מילא

3 קליפים לאותו שיר?!

Tom2002

New member
שלוש קליפים?

1. הקליפ הזה במחסן\בית נטוש שנטחן לנו באמטיוי! 2. הגירסה האמריקאית. מהו בדיוק הקליפ השלישי?

השלישי

זה הקליפ מהסרט. (בקטע שהיא שרה את NOT A GIRL אז במקום זה היא שרה את אובר פרוטקטד)

השלישי זה

הקליפ מהסרט (כמו NOT A GIRL שהיא שרה בסוף הסרט, צילמו ככה גם את אוברפרוטקטד) שתשלח כבר ההודעה הזאת! אוף עם תפוז

idan3k

New member
אז איך אני מחפש בקאזה כדי שאני

אוריד את הגרסה של US ולא את הדפוקה שלנו...

Tom2002

New member
בקשר ל"קליפ השלישי"...

זה בונוס שמקבלים עם הדיסק האחרון "בריטני". זה לא באמת יצא קליפ או משהו...

idan3k

New member
לא חשוב כבר הורדתי (מוריד)

זה overprotected TRL 59 מגה...
כבר הורדתי 43

idan3k

New member
והוא ה-ר-ב-ה יותר טוב מהמקור...

לא שהמקור היה רע פשוט זה בדיוק מה שהיה חסר בו... (אין הרבה הבדל אבל מה שיש בכל זאת משמעותי)

למעלה