קליפ חדש ל-The Weekend!

ערן1987

New member
קליפ חדש ל-The Weekend!

מי האמין שבזמן כל כך קצר יהפוך דה וויקנד מעוד אמן שמשחרר מיקסטייפים מוערכים לאמן מצליח וסופר מבוקש? טוב, כנראה שהעבודה הקשה עושה את שלה. אז אחרי הלהיט The Hills ולאחר ששיר הנושא שהוא ביצע ל"50 גוונים של אפור" (Earned It) הפך ללהיט גדול ומפתיע, עכשיו מגיע התור ללהיט גדול אפילו יותר - Can't Feel My Face שהופק (בין היתר) על ידי יצרן הלהיטים הנודע מקס מרטין.

השירים האלו (לא בטוח שזה כולל את Earned It) ייכללו ב-Beauty Behind the Madness, אלבומו השני של דה וויקנד שצפוי לצאת ב-28/8, כשנתיים אחרי Kiss Land.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? האם הוא להיט מוצדק? איך אתם מסבירים את ההצלחה המטאורית שלו בשנה האחרונה? האם אתם בכלל מצפים לאלבום החדש? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

RTur

New member
שיר מעולה!!!

שיר מאוד מוצלח שמוציא אותו ממש טוב לדעתי. הכל פה פשוט מדוייק החל בסאונד הכללי, ההפקה, הביצוע. מת על הגרוב הזה. לשם שינוי מקס מרטין לא עשה פה משהו טראשי מדי. יש פה איזה וייב מייקל ג'קסוני בקטנה שעובד מצויין.
הקליפ די מוזר אבל עובר טוב, הקטע עם האש סתם מוגזם. מעבר לזה אין לי יותר מדי להגיד עליו. השיר כל כך טוב שזה לא באמת משנה איזה קליפ יהיה לו.

ערן1987

New member
מישהו צריך להגיד את האמת

השיר הזה לא משהו, באמת. יש לו גרוב מייקל ג'קסוני, הקול שלו אפילו מזכיר אותו קצת, זו הפקה מוצלחת בסה"כ - אבל משהו בשיר לא עובד לי. אולי הלחן, הפזמון. זה כן מדבק ונכנס לראש אבל לא יודע, אני ממש לא עף על השיר הזה.
&nbsp
ואני לא יודע מה הצחיק אותי יותר - איך שהוא רוקד או העובדה שהוא עלה באש, איזו שטות. זה מגוחך לגמרי.
&nbsp
איפה זה ואיפה The Hills המטורף.

A Lizard State

New member
איזה שיר!

כבר מההתחלה אמרתי שמייקל ג'קסון קם לתחייה.
חשבתי בהתחלה שזו עוד אמירה מוגזמת שלי (נו, מה לעשות, אני מתרגש מדי ממוזיקה
), אבל אני רואה שהרבה מאוד מסכימים על זה.
אני כל כך שמח שיש מקום לשירים כאלה עדיין.

ערן1987

New member
תראה, ההשפעה ממייקל מאוד שם

במיוחד שיש איזשהו קטע, נראה לי בתחילת הפזמון הראשון, שהוא עושה כזה "הווו!" ממש כמו מייקל.

DAN1EL

New member
היא תמיד הייתה שם.

זה היה ברור אפילו עוד לפני ששמעתי את הקאבר ל"דירטי דיאנה".

DAN1EL

New member
שיר חביב, נחמד.

אני מתקשה להתלהב מהשירים החדשים של דה וויקנד.

ההצלחה שלו לא מפתיעה אותי - להפך, מפתיע אותי שזה לא הגיע קודם. יש לו קול יפהפה, מהסוג שבנות אוהבות לאהוב (לפני כמה שנים השמעתי לידידה שלי, שאוהבת את ג'סטין טימברלייק וברונו מארס ומייקל ג'קסון - שהקול של דה וויקנד הוא מין שילוב של שלושתם - שירים שלו, וישר היא עפה על זה, בדיוק כמו שחשבתי שיקרה), הוא תפור על התעשייה הזו.

פשוט...לא יודע, הייתי מעדיף שהפריצה תבוא לו עם שירים מוצלחים יותר.
לא שהשירים האלה רעים, אבל העבודות הקודמות שלו מעידות שיש לו פוטנציאל לעשות דברים מעניינים יותר.
הייתי שמח לראות אותו עובד עם ג'יימי XX, מארק רונסון, ריק רובין, אפילו עם סיה שוב (ככותבת), בכמה בלדות.

Having said that - מקס מרטין, יחסית לעצמו, עשה אחלה עבודה הפעם.

לגבי הקליפ - סבבה. אין לי יותר מדי מה להרחיב לגביו.

נ.ב.
לא אוהב את הפורומים החדשים.

שונא שינויים.

למעלה