קליפ חדש- רעל

bettyבתי

New member
קליפ חדש- רעל../images/Emo20.gif

שלום לכולם אני גאה שמחה ונירגשת לבשר לכם שהקליפ החדש שלי יצא - שיר בשם "רעל" צפיה מהנה אוהבת אותכם בטי http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-542,00.html

ADVAM4

New member
זה בא לי כל כך מתאים..

היה לי יום כזה.. של פעם בחיים.. אהבה:) "תן לי עוד טיפה ממך.." יש מה להוסיף? מדהים..מילים כמו תמיד.. פשוט יודעות איפה לגעת.. זה מרגיש שאת מכירה. הקליפ מאוד יפה,רואים את השינוי בחיוך,במבט.. :)אוהבת מאוד ומחכה לדיסק!

בטי אלקטרונית

אחד החברים הטובים שלי היה מתלווה אלי ללא מעט הופעות של בטי. זה היה הבילוי החודשי שלנו, פעם בחודש ללכת להופעה של בטי בבארבי. מאז עברו הרבה מים בנהר, גדלנו, השתננו. לא מזמן השמעתי לו את "בין המילים", מה זה , הוא התעצבן, בטי לא בועטת אני אוהב אותה בועטת. פעם היא היתה רוקרית, פעם היא היתה ספק קורעת את הבמה עם עשן. את "האמת שלנו" כבר פחדתי להשמיע לו ובכלל פחדתי מהרוח שהוא יעשה מ"רק רוח". אני אישית את הרוק כבר נטשתי. גם הבלדות מאוד משעממות אותי. תנו לי לתת פול גז עם Knob ברקע. ופתאום, בלי שום הכנה מוקדמת, גם בטי הפכה לאלקטרונית. איזה רעל, איזה לוק, איזה סטייל, אילו משקפים. בטי אני לא יודעת מאיפה הבאת את היציאה הזו, אבל תמשיכי ככה. זה בדיוק הכיוון.

21profile

New member
מדהים! פשוט חובה להיכנס ולהתרשם../images/Emo13.gif

בטי, אני מאוהבת בעיבוד של השיר הזה, עשית עבודה מדהימה, שלא לדבר על הטקסט. אוהבת חן

RTur

New member
אההההההההה!!!!! את מלכה!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif|סוגד|

"רעל" יוצא כסינגל!!!! בחירה מעולה, מדהימה, מצויינת, מושלמת!!!!

yoooni

New member
מהמם!

איזה כיף כל פעם לקבל ממך חומר חדש! אהבתי מאד. התיישבת על הקו הזה פיקס
אפשר להגיד תודה על זה שאת שם? :)

yoooni

New member
מהמם!

איזה כיף כל פעם לקבל ממך חומר חדש! אהבתי מאד. התיישבת על הקו הזה פיקס
אפשר להגיד תודה על זה שאת שם? :)

gmillet

New member
Go Girl !

מעולה !!! אחלה שיר, אחלה עיבוד, אחלה קליפ ויופי של אנרגיות ! איזה כיף
והמשקפי שמש אחלה יציאה... רק שלא יפלו על מישהו בטעות ! חחח !

ג ב ש ו ש

New member
מדהים../images/Emo99.gifזה סינגל שלישי נכון?../images/Emo88.gif

ממש אהבתי
בהצלחההה

LOVE IT

איזה יופי, איזה שינוי, ואיזה משקפיים!!! מתאים כבר למופע גדול עם להקה, לא???

למעלה