קליפ חדש של שאקירה שלא שודר ב-mtv

smgfan

New member
קליפ חדש של שאקירה שלא שודר ב-mtv

בזמן ששאקירה שחררה את הקליפ שלה underneath your clothes, היא גם שחררה קליפ לעוד שיר מהאלבום החדש -שיר שאני כמעט בטוחה שאף אחד לא מכיר פה. השיר הוא שיר רוק בספרדית ולדעתי הוא ממש יפה! לשיר קוראים: "te dejo madrid". למה MTV לא משדרים קליפים בספרדית???!?! כמו טליה או אנריקה איגלסיאס. דרך אגב מישהו ידע שאנריקה הוציא אלבום חדש חדש בספרדית? והוספתי תמונה של שאקירה וטליה ביחד בחתונתה של טליה עם מנכ"ל חברת סוני מיוזיק ובעלה לשעבר של מאריה קארי- טומי מוטולה!

Dror Lavie

New member
לפי MTV רוצים להיות רעים ../images/Emo60.gif

ולא לשדר את כל הקליפים שיוצאים לדוגמא: Enrique iglesias- sad eyes (אני בספק אם מישהו ראה את זה) Britney- From the bottom of my broken heart (נראה פעמים ספורות שם) וכל מיני כאלה..

M a r y J a n e

New member
אויי השיר מאוד יפה

וראיתי את הקליפ באינטרנט, באמת חבל שלא מראים אותו זה כמו שלא הראו את כל הקליפים של שאקירה בספרדית עוד לפני Whenever, Wherever. בכלל הם לא מראים בספרדית קליפים חבל מאוד..

THE CORRS

New member
אני שונאת את mtv!!!!!!

(טוב לא ממש שונאת...) אבל הם ממש מעצבנים אותי,הם לא שמים שירים "נדירים" או פחות מוכרים ואם הם כבר מואילים בטובתם לשים שיר לא מוכר זה מטאל או סוג אחר של רוק מזעזע!!! (ואני מדברת על הווי מטאל בלק מטאל ורוק כבד וכל סגנון מטאל שכולל בתוכו 2 אקורדים דיסטורשן וצעקות למיקרופון) הם לא שמים שירים בספרדית והם גם לא שמים סגנונות שונים הם פשוט הולכים על להקות מסויימות וגם אם השיר החדש שהלהקה המוכרת והמסיומת הזו הוציאה הוא ממש מזעזע הם עדיין שמים אותו והם גם לא ממש נותנים צ´אנס ללהקות חדשות אלא אם כן הם קודם כל מצליחים !!! ומי שקרא עד כאן יש לו ממש סבלנות! (תודה)

יוס65

New member
ילדה אני חושב שאת....

ילדה אני חושב שאת דיי שיקורה ב -MTV משדרים מלא שירם בספרדית

smgfan

New member
תעשה לי טובה

איזה שירים הם שמים?!?!? הקטשופ האידיוטי הזה-שחצי ממנו בג´יבריש?!? טיציאנו פרו? שיר אחד של נטליה אורירו?!?! לזה אתה קורא מלא שירי??! תראה "כן למוזיקה" בערוץ ספרד ותראה מה-זה מוזיקה ולא רק בספרדית!

למעלה