קליפ חדש

אור2221

New member
קליפ חדש

שהתווסף לאתרי... ריקוד החתונה המקורי של ויקטור וניקי. אפשר לראות שם (במידה וויקטור וניקי הם לא האהובים עליכם) את ג'ינה רזה וצעירה, את אשלי המתולתלת, את פול ולורן נשואים ורוקדים, את ג'ון אבוט עם ג'יל הקודמת, את קת'רין מחוללת על הרחבה, את דאגלס וקייסי אחות של ניקי ואת איב האוורד (אמא של קול) והתוכניות שלה להרעיל את ניקי. האיכות לא מבריקה כי זו קלטת בת 21 שנים, וגם הייתי צריכה להקטין אותה כי זה קליפ ארוך, אבל זה מה יש

וואו... נוסטלגיה כפולה הערב...../images/Emo48.gif

איזו חתונה קסומה...
ממש נסיך ונסיכה... אהבתי לראות את כל שאר הדמויות ברקע, הרגשתי כאילו אני מסתכלת עכשיו באלבום הישן של הורי מהחתונה ומזהה כל מיני קרובים בתסרוקות שונות ומשונות... -- יש לציין שלג'ינה היה פעם קול יפה...

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifתודהההההההה../images/Emo12.gif

אני חובבת נוסטאלגייה מושבעתתתתתתתתת !!!
ממש ממש נהניתי !! וראיתי כמה פעמים עד שזיהיתי קצת
לקח לי זמן כי כולם ממש צעירים . ניקי יש לציין שכמעט ולא השתנתה זה מדהים , היא נשארה יפיפיה כמו שהייתה עם קצת שינויים בתסרוקת ואולי בגרות אבל לא הזדקנה בכלל . לעומת ויקטור שאסף לא מעט קמטוטים וחריצים מסביב לשפמו . האם זאת נינה שתפסה את הזר ?? או שדמיינתי?
תודה על הקליפ היה כייף לראות מה שפספסתי אז

אור2221

New member
זו אשלי!!!

כן, כן - האירוניה חוגגת. אבל אשלי תפסה את הזר בחתונה של ויקטור וניקי. קריקט עוד לא היתה בסדרה, אני חושבת. ואם כן - היא לא היתה בחתונה.

אוררררררררררר

מאיפה את מסיגה ת'דברים האלה, אני רוצה גם לדעת תגידי אולי תשיגי לי גם קטע מהתקופה שבראדלי היה עם מליסה או ליסה לראות אותה רק עוד פעם אחת אפילו תמונה תספיק, פליזזזזזזזזזזזזזז

פשוט מקסים

טוב חתונות תמיד עושות לי את זה איזה שמלה!(היתה לי פעם בובות ברבי עם שמלה כזאת - נשבעת) כולם כל כך צעירים ויפים ג'ינה שרה מדהים (אגב של מי השיר הזה? הוא די מוכר) ואני שכל כך אוהבת חתונות פספסתי שתי חתונות בצח"מ 1. של שרון וניק (הייתי בחו"ל ואמרו לי שהפסדתי) 2. של כריס ופול אם יש לך או למישהו תמונה/סרטון של החתונות הללו אשמח מאוד.

אור2221

New member
השיר הוא של

מליסה מנצסטר, הוא גם השיר של סרט שנקרא ICE CASTLES משנות השמונים. בחיים לא שמעתי אותו מנוגן בארץ. אור. אני חושבת שאת קריקט ופול אני יכולה לארגן איכשהוא.

למעלה