קליפ לבמערכת הדם

SheIIy

New member
מושקע..

הייתי משוכנעת בהתחלה שזה איזה קליפ שמעריץ משועמם הכין. מצחיק שלא ידענו עליו.

bזוהר

New member
וואו פשוט יפה עד כאב

איך 3 חודשים זה נמצא שם ולא ידענו..

Sheeesh

New member
קליפ יפה מאוד..

שירה מה היינו עושים בלעדייך... ? וגם אני בהתחלה חשבתי שזה קליפ לא רשמי שכזה של התלמיד מבצלאל שפשוט הגיש עבודה, אבל אז ראיתי שרונה מופיעה.. ממש נחמד. אהבתי =)

מיץ פזי

New member
קליפ ממש יפה

אהבתי יותר מהקליפ של "נס". זה שם חודש, ונראה לי שאף אחד לא ראה כי זה תחת "rona kenan" באנגלית, ואני לפחות, כשאני מחפשת, מחפשת בעברית.. כתוב שזאת עבודה של מישהו בבצלאל, יכול להיות שהוא איכשהו ביקש ממנה להיות שם לא יודעת כי זה לא יצא ב-24 וגם באתר שלה לא כתוב על זה כלום... היא נראית קצת מוזר עם ההבי מייק אפ.. P:

או שלהפך,

היא ביקשה ממנו שיעשה לה קליפ, לכי תדעי
בכל מקרה, אני בעד שזה יהיה הקליפ הרשמי כי זה יפה. למרות שגם אני לא הכי אהבתי איך שרונה יצאה שם. קצת חיוורת. אבל עדיין הקליפ טוב. ואגב, יכול להיות שקליפים מסויימים יוצאים רשמית ל24 אבל הם לא משדרים כי יש להם הרבה קליפים חדשים שהגיעו קודם כדי לשדר. אני לא יודעת אם אני צודקת אבל הבנתי שזה ככה בגלגל"צ עם סינגלים חדשים.

ואו, לא היה לי מושג... תודה!

הקליפ מאוד מאוד יפה ויזואלית, ומשתלב עם השיר, רק מציק לי שרונה בחולצת צווארון. זה נותן לה מראה נורא מסודר ו"בשליטה", ולא של מישהי במצב שהבקבוק יכול לדבר מגרונה...

מיץ פזי

New member
יש בזה משהו

לא חשבתי על זה. יכול להיות שזה מה שהפריע לי אצלה ולא ממש הבנתי את זה.. אבל יכול להיוצ שזה גם חלק מהאיפוק הזה שלה. גם כשהיא שרה את השיר היא לא נשמעת כמו מה שהיא מתארת..

באמת? דווקא לי השירה נשמעת אותנטית בהחלט.

בכלל, איפוק לא תמיד חוסם רגשות, לפעמים אפשר להרגיש סערות גועשות מתחת לאיפוק של המבצע. אבל במקרה הזה, אני חושבת שהביצוע דווקא די סוער (לפחות בהתחשב בזה שזו רונה).

מיץ פזי

New member
הממ כן

אבל נראה לי שמה שאני מתכוונת זה שלרונה יש את הקטע הזה של האיפוק, וכשהיא שרה נגיד את השיר הזה בהופעות או לייב בכלליות אז יש לו הרבה עוצמה, ובקליפ גם יש עוצמה פשוט מה שאמרת הלבוש שלה והמבט שלה איכשהו טיפה חוסמים את זה.. יכול להיות גם שאולי יש לי רושם מוטעה, בכל זאת ראיתי את זה רק פעם אחת בינתיים

misheani

New member
מסכימה.

קליפ מהמם. מזכיר את מבול בגרפיקה. ועדיין, לא סיפורי כמו מבול.

califia

New member
תגידו, שירה סוערת וטעונה ריגשית סותרת

נגינה מורכבת מחושבת ומלאת ריכוז? או שמא אילתור כזה. רגש = רוק בסיסי איפוק ריגשי=ג'אז וסינגר סונגרייטר איכותי ולא מניפולטיבי ? ואני דוקא חושבת שהיא מלאת רגש בשירה, רק שהוא לא מתחנחן וירטואוזי ו... אה... משתדל. לא. חבל שפספסתי את ההרצאה של אביתר בפסנתר על הדיוק שבמילים. נראה לי שהיא נועדה במיוחד לי. האם רגש של דייקיות שזה טום בוייז בלסבית, בערך, שונה במהותו או התגלמותו מרגש של נשים סטרייטיות? האם האו מין שלישי בין רגש של אישה לרגש של גבר? או משהו אחר בכלל? אני מנועה מלהשתמש ב"בין לבין" מסיבות של זכויות יוצרים.

califia

New member
זה נותן לה מראה

של תלמידת אולפנה סוררת שלבשה את הטי של אחיה השבבניק ויצאה לחרוש את המינרווה ובכיסה רק מספיק כסף ל2 חצאי גולדסטאר. זה המראה המבוקבק הנכון. חוצמזה, עכשיו שהיא משלמת משכנתא לוילה בקיסריה לא יודעת אם נשאר לה כסף לג'וני וג'ים. ובושמילס ובלקבוש. נכון סקסי?

תלמידת אולפנה?../images/Emo6.gif

תגידו (אם כבר מדברים על זה פה), תמיד תהיתי לגבי זה: האופנה הזו, אצל לסביות, הופיעה בעקבות הקליפ של טאטו, או לפניו? או שזה בכלל רק נדמה לי שיש אופנה כזו....?

אני חושבת שזה דווקא מתאים לשיר

הרי כל השיר מדבר בעצם ממקום של הכחשה, כשברור שהיא כן מתגעגעת אליה וכן כואב לה אפילו שהיא מנסה להיות בשליטה. לכן המראה המאופק הזה דווקא מתאים לה.

למעלה