קליפ לBad Dream

קליפ לBad Dream../images/Emo70.gif

קליפ חדש לסינגל הבא של קין- Bad Dream
הרי לינק לאתר הרשמי: http://keanemusic.com/music_jukebox.php אם הלינק לא עובד כנסו לאתר הרשמי, ושם תכנסו למוזיקה ואז וידאו ג'וקבוקס... ממש ממש אהבתי את הקליפ! כרגיל זה בכלל לא כמו איך שהייתי מדמיינת אבל לפחות הוא לא מאכזב כמו NIMW וכדו'... מרגש כזה בכל זאת
ויש רק טום
נבלה! זה לא רק הלהקה שלו! (חח השנאה מתחילה לחלחל שוב לאחר שלא שר בעיני את קריסטל בול בשנית
) מתחת לזה יש את דירטילישס מההופעה שהייתי בה
חפשו אותי
אני עושה חלק מהצרחות כמובן
השרשראות שעל אנשים שם זה כמו מה שאני קיבלתי... ואני עומדת ממש ליד העמוד הכי ימני (ברגע שמתחיל אנשים ונגמר כסאות ישיבה...) וואי זה היה כל כך טובבב אני לא מאמינה שהייתי שם
קלטו את טום מנענע את התחת
(חה, זה שוב מחזיר לי את החיבה
)

אוקיי, קליפ לא רע

אבל יש בו הרבה פספוס לדעתי....הרי זה שיר נורא נורא טוטאלי- גם המילים וגם כל האווריה בשיר, והטוטאליות הזאת בקושי באה לידי ביטוי בקליפ, וזה ממש חבל!. אבל שום בלבוש שחור עם אור לבן מוזר.... זה לא תמיד עובד, וזה ממש מפספס את הפוטנציאל האדיר שבשיר... לפי דעתי, אפילו איפה ששמו אותו בOC, מעביר טוב יותר את האווירה שבשיר מאשר הקליפ הזה... אבל יש בו קטעים טובים מאוד!

ההתחלה היתה ממש מבטיחה, נכון?

שהוא שוכב כזה... ציפיתי לדשא רענן וכו', ובכמה שניות הראשונות כבר הייתי בטוחה שזה הקליפ שאני הכי אוהבת... אבל בואו נגיד שהוא הקליפ שאני הכי אוהבת מהאלבום הנוכחי.... הקליפים שלהם קצת יומרנייםן בדרך כלל, אני חייבת לציין... אה רגע אולי אטלנטיק קליפ יפה יותר.. שכחתי שהוא קיים כבר

../images/Emo6.gif זה נראה שהקליפ של אטלנטיק

יצא לפני מליון שנה...
גם אני שכחתי ממנו לגמרי...

Galadriel 3000

New member
יה!

נחמדי... למרות שלא כזה הבנתי את ה"עלילה"... מה שכן... טום נראה שם נורא מתמיד..

Galadriel 3000

New member
וגם

ראיתי שם את דרטילישס (פעם ראשונה גם שאני שומעת אותו)... פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

justin9

New member
אני לא סגורה עדיין

אם אני אוהבת את הקליפ.... עם כל אהבתי לטום הצ'אבי החמוד
גם אני לא מבינה למה רק הוא מופיע בקליפ הזה. ובכלל הם היו יכולים לעשות קליפ כל כך קיני דווקא לשיר המקסים הזה אבל אולי דווקא זה מה שמייחד אותו
גיתית, ממש היית בהופעה שמראים בקליפ של Dirtylicious? המקום נראה די קטן כמו מן הופעה פרטית או שממש לא ראיתי טוב?

למעלה