קליפ מדהים של זינה

slide2129

New member
קליפ מדהים של זינה../images/Emo168.gif../images/Emo45.gif

מצאתי לפני שנה קליפ פשוט מדהים של זינה (אל תהרגו אותי ששכחתי מזה). הקליפ באורך של 9.6 דקות!!! על רקע פס קול הסרט "גלדיאטור". בקליפ מופיעים רגעים עצובים (לרוב) ומאושרים מכל העונות של הסדרה. הקליפ ממש מרגש, במיוחד למי שראה וזוכר את כל הקטעים המופיעים בו. אני מבטיח שלכל אחד פה ירדו דמעות במהלך הקליפ, הוא ממש עצוב. גודל הקליפ הוא כ 15 mb, אם ישנה דרך שבה אוכל להעביר את הקליפ הלאה על מנת שגם אתם תוכלו לראותו, אני אשמח לשמוע. הקליפ פשוט חובה לכל מעריץ/ה של זינה (וגבריאל). מה ששכחתי לציין שבקליפ מוצגת מערכת היחסים בין זינה וגבריאל לאורך כל הסדרה.

danlian

New member
האם יש אפשרות ש....

תוכל לשים את הקובץ ב zip ולהוריד אותו ל 20 MB ? אם כן אז אני חושבת שכן יש לי מקום . האתר שאתה מתכוון אליו האם זה ?The Xena Multimedia Page

slide2129

New member
כן, זה האתר.

אולי מישהו יודע איך אני מצרף קבצים ל imesh, ואז תוכלו ישר להוריד משם. בכל אופן אני אנסה, ואם אצליח אעדכן.

danlian

New member
ככה מוסיפים קבצים ל iMesh

הולכים ל media manager .בצד שמאל של המסך יש את כל התיקיות במחשב . פשוט מסמנים את התיקייה שבה הקובץ שאתה רוצה להעלות נמצא ואז אנשים יוכלו להוריד ממך את הקובץ . אבל אנשים יוכלו להוריד את הקובץ רק שאתה נמצא online ב iMesh אז תגיד\י שעה שנבוא להוריד . בקשר לאתר זה באמת חבל שכל קבצי הוידאו ירדו . היו לה ממש הרבה קבצי וידאו של העונה השישית ועוד באיכות מעולה .

slide2129

New member
../images/Emo41.gifאתם יכולים להוריד את הקובץ../images/Emo41.gif

ב imesh. שם הקובץ: xena_seasons אני מקווה שתמצאו אותו, משום שמדובר בקובץ מסוג ריל פלייר ואני לא כל כך בטוח שimesh תומכת בו. בכל מקרה בהצלחה.

danlian

New member
אתה צריך להיות ב...

iMesh בזמן שאנו מורידים את הקליפ ככה שנוכל להוריד אותו ממך . באיזה שעות בדרך כלל אתה באינטרנט?

slide2129

New member
אני יודע

לכן אמרתי שאפשר עכשיו. אפשר עד השעה 21:00. ממילא התוכנה פתוחה משום שזה מוריד לי קבצים

danlian

New member
עשיתי חיפוש וזה לא מוצא . אין ...

אשרות שתוכל לעשות את הקובץ 20 MB ?

slide2129

New member
יודעים מה?

מחר בסביבות 15:00 אני אשלח באי סי קיו או. רק לאיזה מספר?

למעלה